Welcome to situs kita!
  • Air hammer C41-100

    Air hammer C41-100

    Short Description:

    AIR HAMMER PRODUCT FEATURES: The air hammer is easy operation ,flexible movement and convenient to transit , installation ,maintenance ,the type is widely used for various of free forging works , such as drawing out ,upsetting ,punching ,chiseling .forging welding ,bending and twisting . It is also used for open die forging in bolster dies. it is suitable for free forging works of all kinds...

  • Air Hammer C41-75

    Air Hammer C41-75

    Short Description:

    AIR Pethel PRODUCT Fitur: The Pethel online operasi gampang, gerakan fleksibel lan trep kanggo transit, instalasi, pangopènan, jinis iki digunakake digunakake kanggo macem-macem karya forging free, kayata teken metu, upsetting, punching, chiseling .forging welding, mlengkung lan digawèkaké. Sampeyan uga dipigunakaké kanggo mbukak die forging ing bolster mati. iku cocok kanggo karya forging free kabeh jinis ...

  • Air Hammer C41-150

    Air Hammer C41-150

    Short Description:

    AIR Pethel PRODUCT Fitur: The Pethel online operasi gampang, gerakan fleksibel lan trep kanggo transit, instalasi, pangopènan, jinis iki digunakake digunakake kanggo macem-macem karya forging free, kayata teken metu, upsetting, punching, chiseling .forging welding, mlengkung lan digawèkaké. Sampeyan uga dipigunakaké kanggo mbukak die forging ing bolster mati. iku cocok kanggo karya forging free kabeh jinis ...

  • Air Hammer C41-16

    Air Hammer C41-16

    Short Description:

    AIR Pethel PRODUCT Fitur: The Pethel online operasi gampang, gerakan fleksibel lan trep kanggo transit, instalasi, pangopènan, jinis iki digunakake digunakake kanggo macem-macem karya forging free, kayata teken metu, upsetting, punching, chiseling .forging welding, mlengkung lan digawèkaké. Sampeyan uga dipigunakaké kanggo mbukak die forging ing bolster mati. iku cocok kanggo karya forging free kabeh jinis ...

  • Air Hammer C41-20

    Air Hammer C41-20

    Short Description:

    AIR Pethel PRODUCT Fitur: The Pethel online operasi gampang, gerakan fleksibel lan trep kanggo transit, instalasi, pangopènan, jinis iki digunakake digunakake kanggo macem-macem karya forging free, kayata teken metu, upsetting, punching, chiseling .forging welding, mlengkung lan digawèkaké. Sampeyan uga dipigunakaké kanggo mbukak die forging ing bolster mati. iku cocok kanggo karya forging free kabeh jinis ...

  • Air Hammer C41-25

    Air Hammer C41-25

    Short Description:

    AIR Pethel PRODUCT Fitur: The Pethel online operasi gampang, gerakan fleksibel lan trep kanggo transit, instalasi, pangopènan, jinis iki digunakake digunakake kanggo macem-macem karya forging free, kayata teken metu, upsetting, punching, chiseling .forging welding, mlengkung lan digawèkaké. Sampeyan uga dipigunakaké kanggo mbukak die forging ing bolster mati. iku cocok kanggo karya forging free kabeh jinis ...

  • Air Hammer C41-40

    Air Hammer C41-40

    Short Description:

    AIR Pethel PRODUCT fitur: 1. Pethel online digunakake kanggo forging lan mbentuk bagéyan karya 2.The Pethel online gampang operate liwat Ngontrol travel saka swage ndhuwur dening lever mlaku liyane. 3. model Iku kang sawetara saka 16KG kanggo 150KG 4. Punika wiyar dipigunakaké kanggo karya forging umum, kayata teken metu, upsetting, punching, chiseling, forging, welding, mlengkung lan digawèkaké 5.It uga digunakake kanggo kanggo ...

Tampilan Online Chat!