Welcome to situs kita!
  • CNC Slant Bed Lathe Machine TCK36 TCK46

    CNC Slant Bed Lathe Machine TCK36 TCK46

    Short Description:

    Product features: 45 degree slant bed High rigidity cast iron High accuracy Taiwan linear guide ways The machine is suitable for automobile, motorcycle, electronics, aerospace, military, oil and other industries, for rotary parts of conical surface, circular arc surface, surface and various inch screw thread batch, efficient, high precision automatic processing, with 45 degrees high rigidity of...

  • CNC Slant Bed Lathe TCK6336 TCK6340 TCK6350

    CNC Slant Bed Lathe TCK6336 TCK6340 TCK6350

    Short Description:

    Application: This machine is applicable to automobile, motorcycle, electronics, aerospace, military, oil and other industry. It could turn the conical surface, circular arc surface, end face of the rotary parts, could also turn various metric and inch threads etc, with higher efficiency and higher precision in bulk. The main performance characteristics: 1.45 degrees slant bed CNC lathe 2.Higher...

  • CNC Slant Bed Lathe Machine TC4558

    CNC Slant Bed Lathe Machine TC4558

    Short Description:

    THE Descriptions OF GOODS The TC alat mesin seri punika lathe CNC horisontal kanthi karep 45-degree saka amben, kang kontrol servo dadi rong sumbu (horisontal X sumbu, longitudinal Z sumbu). Sistem CNC bisa ngontrol X lan Z sumbu obahe ing wektu sing padha. Iku bisa kanthi otomatis lengkap bentuke silinder lan conical lumahing, lumahan bentuke silinder, lumahan busar circular, mburi surf ...

  • CNC Slant Bed Lathe Machine TCK66A

    CNC Slant Bed Lathe Machine TCK66A

    Short Description:

    Product main features: Higher accuracy Taiwan linear guideways Higher speed spindle unit,optional homemade spindle Higher rigidity cast iron Integrated automatic lubrication One-piece casting slant bed cnc lathe Product main technical specification: Specification Unit TCK66A Max.swing over bed mm 660 Max.swing over cross slide mm 400 Max.workpiece length mm 600 Spindle unit mm 260 ...

  • CNC Slant Bed Lathe Machine TCK420

    CNC Slant Bed Lathe Machine TCK420

    Short Description:

    Aplikasi: Mesin punika pribadi mesin slant amben CNC saka kacepetan luwih, tliti luwih lan kumparan reliability.The luwih ing struktur unit, servo motor utama kanggo speed.The dhuwur Chuck hydraulic dipunginaaken kanggo clamping workpiece, kang ndadekake clamping dening 5 sudut, 3 kang diselehake ing ngarep lan 2 ing back.It ndadekake kacepetan luwih lan rigidity luwih .Machine nganggo ...

  • CNC Slant Bed Lathe Machine TCK520

    CNC Slant Bed Lathe Machine TCK520

    Short Description:

    Aplikasi: Mesin punika pribadi mesin slant amben CNC saka kacepetan luwih, tliti luwih lan kumparan reliability.The luwih ing struktur unit, servo motor utama kanggo speed.The dhuwur Chuck hydraulic dipunginaaken kanggo clamping workpiece, kang ndadekake clamping dening 5 sudut, 3 kang diselehake ing ngarep lan 2 ing back.It ndadekake kacepetan luwih lan rigidity luwih .Machine nganggo ...

  • CNC Slant Bed Lathe Machine TCK6340

    CNC Slant Bed Lathe Machine TCK6340

    Short Description:

    Aplikasi: mesin iki ditrapake kanggo mobil, motor, electronics, aerospace, militer, lenga lan industri liyane. Sampeyan bisa nguripake lumahing conical, lumahing busar circular, mburi pasuryan saka bagéan Rotary, uga bisa nguripake macem-macem meter lan inch Utas etc, karo efficiency luwih lan tliti luwih ing akeh. Karakteristik kinerja utama: 1,45 derajat slant amben CNC lathe 2.Higher ...

  • CNC Slant Bed Lathe Machine CLK6140S

    CNC Slant Bed Lathe Machine CLK6140S

    Short Description:

    Slant BED lathe fitur MESIN: Hydraulic buntut-stock 30 ° Slant amben, aman chip Gamelan, kaku apik 10-posisi menara cilik hydraulic, 3-Chuck 8-kacepetan dhuwur kothong Chuck hydraulic lan kuku kang alus Precision dhuwur-rigidity guide rolling linear laju kumparan unit (4000rpm) ACCESSORIES STANDARD: FAUNC Oi mate-TC sistem CNC, 7.5 KW Servo kumparan motor 30 ° slant amben 3-rahang Chuck hydraulic lan rahang alus X / ...

  • CNC Slant Bed Lathe Machine CLK6150S

    CNC Slant Bed Lathe Machine CLK6150S

    Short Description:

    Slant BED lathe fitur MESIN: Hydraulic buntut-stock 30 ° Slant amben, aman chip Gamelan, kaku apik 10-posisi menara cilik hydraulic, 3-Chuck 8-kacepetan dhuwur kothong Chuck hydraulic lan kuku kang alus Precision dhuwur-rigidity guide rolling linear laju kumparan unit (4000rpm) ACCESSORIES STANDARD: FAUNC Oi mate-TC sistem CNC, 7.5 KW Servo kumparan motor 30 ° slant amben 3-rahang Chuck hydraulic lan rahang alus X / ...

Tampilan Online Chat!