Welcome to situs kita!
  • CNC Milling Machine XK7136 XK7136C

    CNC Milling Machine XK7136 XK7136C

    Short Description:

    CNC MILLING MACHINE FEATURES: High-speed spindle unit from Taiwan, The frequency stepless speed regulation Suit for Small parts of the high-precision, Highly efficient automatic processing Fanuc 0i mate, GSK-928mA/983M or KND-100Mi/1000MA  CNC system SPECIFICATIONS: SPECIFICATION XK7136 /XK7136C Main motor power 5.5kw Highest spindle speed 8000rpm X/Y/Z to the motor torque...

  • Vertical Machining Center VMC850

    Vertical Machining Center VMC850

    Short Description:

    Vertikal MESIN CENTER Fitur: 1.The fuselage lan komponen utama sing dhuwur kekuatan wesi, stabilitas kane matak, njamin stabilitas saka alat mesin kanggo nggunakake long-term. 2.The kolom ing ngisor A jinis struktur jinis kreteg, digabungake karo basa kothak amba, nemen ngurangi geter saka mesin ing nglereni heavy 3.The wis tension tliti werni meneng drive 4.The kacepetan dhuwur, dhuwur ...

  • CNC Milling Machine XK7124B

    CNC Milling Machine XK7124B

    Short Description:

    DESCRIPTION OF GOODS 1.Manual and pneumatic  Tool Change available 2.Stand and body separately designed 3.Semi-protection. 4.Steel welded stand and cast iron stand available 5.Big size oil collecting assuring ground cleaning. 6.Suitable for Box parts , shell parts, disc-shaped parts machining. 7.Tool released and clamped pneumatically for model UTMK240A SPECIFICATOINS: CNC MILLING MACHINE ...

  • CNC Milling Machine Center XH7125

    CNC Milling Machine Center XH7125

    Short Description:

    PRODUCT SPESIFIKASI MAIN TECHNICAL: 1.mini CNC panggilingan tengah mesin ekonomi XH7125 karo kothak guideways, njupuk akurasi mesin mesin lan stabilitas. 2.The mesin VMC cilik bisa dadi karo taiwan lengen jinis alat majalah utawa jinis drum majalah alat karo 10 Piranti kapasitas. Sampeyan bisa ngganti pribadi cepet. mesin 3.The karo antarmuka RS232, kapisah Handwheel, kumparan Ebo ...

  • Vertical Machining Center VMC1060

    Vertical Machining Center VMC1060

    Short Description:

    Specifications Units VM1060 VMC1370 VMC1580 Table size mm 1300X600 1400X710 1700X1800 Table travel(X/Y/Z) mm 1000X600X600 1300X700X650 1500X800X700 Table maximum load kg 800 1000 1500 Distance between spindle to column mm 600 785 810 Distance between spindle to worktable mm 180-780 150-800 170-870 X/Y/Z max. feed speed m/min 10 X/Y/Z max.ra...

  • Vertical Machining Center VMC500

    Vertical Machining Center VMC500

    Short Description:

    Vertikal MESIN CENTER Fitur: Gunakake baja casting kaku kuwat. sumbu X / Y / Z diwenehake karo cara guide persegi dening stiker plastik, quenching frekuensi edium lan sabenere scraping. Kumparan saka Taiwan karo kacepetan dhuwur lan tliti. Diimpor prewangan karo sistem ngademake dhuwur tliti dilengkapi pump saka aliran gedhe lan pump Angkat dhuwur kanggo asuransi cukup cooling ing nglereni-kacepetan dhuwur ...

  • CNC Milling Machine XK7145A

    CNC Milling Machine XK7145A

    Short Description:

    Linear GUIDEWAY CNC MACHINING CENTER 1.This XH7145A CNC mesin panggilingan tengah feed batang kontrol dening X, Y, Z koordinasi, kumparan mimpin dening jinis frekuensi motor.All piring, sheet, Nihan, cam, cetakan lan bisa sawetara bagéan rumit ' temen maujud nyekeli dening siji wektu, luwih prabédan mesin procedule kayata ngebur, panggilingan, boring, ngembangaken, nutul bisa rampung, ditrapake ...

  • CNC Milling Machine XH7145A

    CNC Milling Machine XH7145A

    Short Description:

    Linear GUIDEWAY CNC MACHINING CENTER 1.This XH7145A CNC mesin panggilingan tengah feed batang kontrol dening X, Y, Z koordinasi, kumparan mimpin dening jinis frekuensi motor.All piring, sheet, Nihan, cam, cetakan lan bisa sawetara bagéan rumit ' temen maujud nyekeli dening siji wektu, luwih prabédan mesin procedule kayata ngebur, panggilingan, boring, ngembangaken, nutul bisa rampung, ditrapake ...

  • CNC Gantry Milling Machine X2010

    CNC Gantry Milling Machine X2010

    Short Description:

      Specification Unit X2010 X2012 X2014 Max. travel Length mm 2000/3000/4000 Width mm 1300 1400 1800 Height mm 1000 1000/1200 Distance between columns mm 1440 1600 1920 Table size Length mm 2000/3000/4000 Width mm 1000 1250 1400 Table feeding speed Feed mm/min 20-360 25-450 Rapid travel mm/min 1050 1300 Spindle taper 7:24, ISO50 Spindle speed step r/min 6steps...

  • CNC Gantry Milling Machine X2012

    CNC Gantry Milling Machine X2012

    Short Description:

      Specification Unit X2010 X2012 X2014 Max. travel Length mm 2000/3000/4000 Width mm 1300 1400 1800 Height mm 1000 1000/1200 Distance between columns mm 1440 1600 1920 Table size Length mm 2000/3000/4000 Width mm 1000 1250 1400 Table feeding speed Feed mm/min 20-360 25-450 Rapid travel mm/min 1050 1300 Spindle taper 7:24, ISO50 Spindle speed step r/min 6steps...

  • CNC Gantry Milling Machine X2014

    CNC Gantry Milling Machine X2014

    Short Description:

      Specification Unit X2010 X2012 X2014 Max. travel Length mm 2000/3000/4000 Width mm 1300 1400 1800 Height mm 1000 1000/1200 Distance between columns mm 1440 1600 1920 Table size Length mm 2000/3000/4000 Width mm 1000 1250 1400 Table feeding speed Feed mm/min 20-360 25-450 Rapid travel mm/min 1050 1300 Spindle taper 7:24, ISO50 Spindle speed step r/min 6steps...

  • CNC Milling Machine XK7124A

    CNC Milling Machine XK7124A

    Short Description:

    CNC MILLING MACHINE FEATURES: Used for machining box parts, shell parts, disc-shaped parts. Column and guide way is ground precisely with high precision SPECIFICATOINS: CNC MILLING MACHINE XK7124/XK7124A(TOOL RELEASED&CLAMPED PNEUMATICALLY) Size of worktable(length × width) 800mm× 240mm T slot (width x qty x spaces) 16mm× 3× 60mm Max loading weight on worktable 60K...

  • CNC menara cilik Milling Machine XK6323B

    CNC menara cilik Milling Machine XK6323B

    Short Description:

    CNC menara cilik MILLING MESIN fitur: mesin panggilingan iki dilengkapi sistem CNC ekonomi iku telung koordinasi NC mesin panggilingan duwé kinerja lan lampiran digunakake universal ing varity sing bisa nindakake tata cara, kayata panggilingan, boring lan ngebur etc saliyane iku uga Applied kanggo Processing macem-macem jinis proyek tanpa jigs kayata kamera Boards profil lan jigs karo com ...

  • CNC menara cilik Milling Machine XK6325

    CNC menara cilik Milling Machine XK6325

    Short Description:

    CNC menara cilik MILLING MESIN fitur: mesin panggilingan iki dilengkapi sistem CNC ekonomi iku telung koordinasi NC mesin panggilingan duwé kinerja lan lampiran digunakake universal ing varity sing bisa nindakake tata cara, kayata panggilingan, boring lan ngebur etc saliyane iku uga Applied kanggo Processing macem-macem jinis proyek tanpa jigs kayata kamera Boards profil lan jigs karo com ...

  • CNC Milling Machine XK6325A

    CNC Milling Machine XK6325A

    Short Description:

    CNC menara cilik MILLING MESIN fitur: mesin panggilingan iki dilengkapi sistem CNC ekonomi iku telung koordinasi NC mesin panggilingan duwé kinerja lan lampiran digunakake universal ing varity sing bisa nindakake tata cara, kayata panggilingan, boring lan ngebur etc saliyane iku uga Applied kanggo Processing macem-macem jinis proyek tanpa jigs kayata kamera Boards profil lan jigs karo com ...

  • CNC menara cilik Milling Machine XK6325B

    CNC menara cilik Milling Machine XK6325B

    Short Description:

    CNC menara cilik MILLING MESIN fitur: mesin panggilingan iki dilengkapi sistem CNC ekonomi iku telung koordinasi NC mesin panggilingan duwé kinerja lan lampiran digunakake universal ing varity sing bisa nindakake tata cara, kayata panggilingan, boring lan ngebur etc saliyane iku uga Applied kanggo Processing macem-macem jinis proyek tanpa jigs kayata kamera Boards profil lan jigs karo com ...

  • CNC menara cilik Milling Machine XK6325C

    CNC menara cilik Milling Machine XK6325C

    Short Description:

    CNC menara cilik MILLING MESIN fitur: mesin panggilingan iki dilengkapi sistem CNC ekonomi iku telung koordinasi NC mesin panggilingan duwé kinerja lan lampiran digunakake universal ing varity sing bisa nindakake tata cara, kayata panggilingan, boring lan ngebur etc saliyane iku uga Applied kanggo Processing macem-macem jinis proyek tanpa jigs kayata kamera Boards profil lan jigs karo com ...

  • CNC menara cilik Milling Machine XK6325D

    CNC menara cilik Milling Machine XK6325D

    Short Description:

    CNC menara cilik MILLING MESIN fitur: mesin panggilingan iki dilengkapi sistem CNC ekonomi iku telung koordinasi NC mesin panggilingan duwé kinerja lan lampiran digunakake universal ing varity sing bisa nindakake tata cara, kayata panggilingan, boring lan ngebur etc saliyane iku uga Applied kanggo Processing macem-macem jinis proyek tanpa jigs kayata kamera Boards profil lan jigs karo com ...

  • CNC menara cilik Milling Machine XK6330

    CNC menara cilik Milling Machine XK6330

    Short Description:

    CNC menara cilik MILLING MESIN fitur: mesin panggilingan iki dilengkapi sistem CNC ekonomi iku telung koordinasi NC mesin panggilingan duwé kinerja lan lampiran digunakake universal ing varity sing bisa nindakake tata cara, kayata panggilingan, boring lan ngebur etc saliyane iku uga Applied kanggo Processing macem-macem jinis proyek tanpa jigs kayata kamera Boards profil lan jigs karo com ...

  • CNC menara cilik Milling Machine XK6330A

    CNC menara cilik Milling Machine XK6330A

    Short Description:

    CNC menara cilik MILLING MESIN fitur: mesin panggilingan iki dilengkapi sistem CNC ekonomi iku telung koordinasi NC mesin panggilingan duwé kinerja lan lampiran digunakake universal ing varity sing bisa nindakake tata cara, kayata panggilingan, boring lan ngebur etc saliyane iku uga Applied kanggo Processing macem-macem jinis proyek tanpa jigs kayata kamera Boards profil lan jigs karo com ...

Tampilan Online Chat!