Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • Air hammer C41-100

  Air hammer C41-100

  Përshkrim i shkurtër:

  AIR HAMMER PRODUCT FEATURES: The air hammer is easy operation ,flexible movement and convenient to transit , installation ,maintenance ,the type is widely used for various of free forging works , such as drawing out ,upsetting ,punching ,chiseling .forging welding ,bending and twisting . It is also used for open die forging in bolster dies. it is suitable for free forging works of all kinds...

 • Air Hammer C41-75

  Air Hammer C41-75

  Përshkrim i shkurtër:

  AIR HAMMER PRODUCT KARAKTERISTIKAT: The hammer ajrit është operacion i lehtë, lëvizja fleksibil dhe i përshtatshëm për tranzit, instalimin, mirëmbajtjen, lloji është përdorur gjerësisht për të ndryshme të punimeve të lirë falsifikim, të tilla si duke tërhequr jashtë, tronditëse, punching, gdhendje metali .forging saldim, lakimi dhe gjarpërues. Ajo është përdorur edhe për të vdekur hapur falsifikim në forcimin e vdes. ai është i përshtatshëm për punë të lirë falsifikim të gjitha llojet e ...

 • Air Hammer C41-150

  Air Hammer C41-150

  Përshkrim i shkurtër:

  AIR HAMMER PRODUCT KARAKTERISTIKAT: The hammer ajrit është operacion i lehtë, lëvizja fleksibil dhe i përshtatshëm për tranzit, instalimin, mirëmbajtjen, lloji është përdorur gjerësisht për të ndryshme të punimeve të lirë falsifikim, të tilla si duke tërhequr jashtë, tronditëse, punching, gdhendje metali .forging saldim, lakimi dhe gjarpërues. Ajo është përdorur edhe për të vdekur hapur falsifikim në forcimin e vdes. ai është i përshtatshëm për punë të lirë falsifikim të gjitha llojet e ...

 • Air Hammer C41-16

  Air Hammer C41-16

  Përshkrim i shkurtër:

  AIR HAMMER PRODUCT KARAKTERISTIKAT: The hammer ajrit është operacion i lehtë, lëvizja fleksibil dhe i përshtatshëm për tranzit, instalimin, mirëmbajtjen, lloji është përdorur gjerësisht për të ndryshme të punimeve të lirë falsifikim, të tilla si duke tërhequr jashtë, tronditëse, punching, gdhendje metali .forging saldim, lakimi dhe gjarpërues. Ajo është përdorur edhe për të vdekur hapur falsifikim në forcimin e vdes. ai është i përshtatshëm për punë të lirë falsifikim të gjitha llojet e ...

 • Air Hammer C41-20

  Air Hammer C41-20

  Përshkrim i shkurtër:

  AIR HAMMER PRODUCT KARAKTERISTIKAT: The hammer ajrit është operacion i lehtë, lëvizja fleksibil dhe i përshtatshëm për tranzit, instalimin, mirëmbajtjen, lloji është përdorur gjerësisht për të ndryshme të punimeve të lirë falsifikim, të tilla si duke tërhequr jashtë, tronditëse, punching, gdhendje metali .forging saldim, lakimi dhe gjarpërues. Ajo është përdorur edhe për të vdekur hapur falsifikim në forcimin e vdes. ai është i përshtatshëm për punë të lirë falsifikim të gjitha llojet e ...

 • Air Hammer C41-25

  Air Hammer C41-25

  Përshkrim i shkurtër:

  AIR HAMMER PRODUCT KARAKTERISTIKAT: The hammer ajrit është operacion i lehtë, lëvizja fleksibil dhe i përshtatshëm për tranzit, instalimin, mirëmbajtjen, lloji është përdorur gjerësisht për të ndryshme të punimeve të lirë falsifikim, të tilla si duke tërhequr jashtë, tronditëse, punching, gdhendje metali .forging saldim, lakimi dhe gjarpërues. Ajo është përdorur edhe për të vdekur hapur falsifikim në forcimin e vdes. ai është i përshtatshëm për punë të lirë falsifikim të gjitha llojet e ...

 • Air Hammer C41-40

  Air Hammer C41-40

  Përshkrim i shkurtër:

  AIR HAMMER Product Features: 1. çekiç ajrit është përdorur për falsifikim dhe formimin copa të punojnë 2.The çekiç ajrit është e lehtë për të vepruar me kontrollin e udhëtimit të stampë të lartë nga një levë këmbë tjetër. 3. Modelet Është shkojnë nga 16kg në 150kg 4. Ajo është përdorur gjerësisht për punët e përgjithshme falsifikim, të tilla si duke tërhequr jashtë, tronditëse, punching, gdhendje metali, falsifikim, saldim, lakimi dhe gjarpërues 5.It është përdorur edhe për për ...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!