Welcome to situs kita!
  • Shaper Machine B635A

    Shaper Machine B635A

    Short Description:

    Mbentuk MESIN FOR METAL 1.Shaping rega mesin bisa ngowahi amba saka meja karo horisontal lan angkat mekanisme obah; kanggo planning bidang kepekso, mangkono ngembangaken orane katrangan saka nggunakake. sistem feed 2.Planer nggunakake mekanisme cam kanggo nyetel tingkat feed. Iku banget trep kanggo ngganti tingkat dipakani. 3.Shaping rega mesin dilengkapi karo nglereni agensi safety sistem kakehan. Onc ...

  • Shaper Machine BC6050

    Shaper Machine BC6050

    Short Description:

    Planer mbentuk MESIN Machining bidang, grooves lan lumahing dovetail, lumahing mbentuk lan ing. Planner bench bisa ngowahi amba saka meja karo horisontal lan angkat mekanisme obah; kanggo planning bidang kepekso, mangkono ngembangaken orane katrangan saka nggunakake. Shaper gèmbèl kanggo terus lan tingkat sawise ngleksanani, ngaso luwih saka bisa diwatesi ing rotasi Angle vertikal, lan bisa dadi feed manual ...

  • Shaper Machine BC6063 / BC6066

    Shaper Machine BC6063 / BC6066

    Short Description:

    Planer mbentuk MESIN worktable bisa njupuk saka sudhut Puter, Kangge, iku dilengkapi mekanisme horisontal lan ngangkat kanggo planing bidang kepekso kang nggedhekake sawijining orane katrangan nggunakake. 2. Iku trep kanggo nyetel feedings lan ngganti path alat dening ngadopsi mekanisme cam minangka sistem dipakani. 3. shaper wis diinstal pangreksan marang overloading nang sistem path alat, amarga carel ...

  • Shaper Machine BC6085

    Shaper Machine BC6085

    Short Description:

    SHAPING MACHINE FOR METAL SHAPE   Is a general purpose shaping machine, suitable for plane, T groove, dovetail slot shaped surface planing. This machine has the advantages of good rigidity, high working efficiency, low cost and low cost. It is suitable for small and medium spare parts and batch processing. It is the first choice of machine tool. SPECIFICATIONS: MODEL BC6085 Max. ...

  • Shaper Machine BC60100

    Shaper Machine BC60100

    Short Description:

    SHAPING MACHINE FOR METAL SHAPE 1 Optimize the principle of design, the machine is beautiful, easy to operate. 2 The vertical and horizontal guide rail is used for rectangular guide and the stability is better. 3 The use of advanced ultra – frequency quenching process, so that the machine’s life longer. It is suitable for cutting all kinds of small parts of the plane, T type groove...

  • Shaper Machine BY60100C

    Shaper Machine BY60100C

    Short Description:

    mesin mbentuk MESIN 1.The digunakake ing macem-macem nglereni lan mbentuk permukaan dhatar, cocok kanggo produksi kumpulan siji lan cilik. 2.Bed lan bagean tombol liyane tempering, geter tuwa, proses perawatan quenching panas super audio, ndadekake mesin akurasi luwih stabil, urip layanan maneh. 3.The principal gerakan nglereni lan gerakan feed sing transmisi hydraulic, steple ...

Tampilan Online Chat!