Welcome to situs kita!
  • Knee-type Milling Machine X5746 X5750 X5750A

    Knee-type Milling Machine X5746 X5750 X5750A

    Short Description:

    HEAVY CUTTING RAM MILLING MACHINE FEATURES:   Universal ram milling machine Head can swivel 360 degree It can mill any angle surface through front half-sphere by swivelling milling head Table 3 axes with ball screws, high precision SPECIFICATIONS SPECIFICATIONS UNIT X5746 X5750 X5750A Table size mm 460*1235 500*1600 500*2000 T-slots(NO./width/pitch) mm 5*18*...

  • Knee-type Milling Machine X6436

    Knee-type Milling Machine X6436

    Short Description:

    UNIVERSAL SWIVEL HEAD MILLING MACHINE FEATURES:   machine frame features heavy ribbing and torsional rigidity wide. rigid, hardened guide ways ensure maximum stability and constant accuracy large, wide, supported table rotates ± 35° the vertical cutter head swivels (manually) on 2 levels allowing virtually any angle setting large spindle taper ST 50 ensures high rigidity even when using ve...

  • Knee-type Milling Machine XL6036 XL6136

    Knee-type Milling Machine XL6036 XL6136

    Short Description:

    MILLING MACHINE rotating worktable milling machine 1.Driven by AC servo motor 2.Table automatic feed on X,Y,Z 3.Automatic rapid feed X,Y,Z 4.Rotary table can be ordered SPECIFICATIONS: SPECIFICATION UNIT XL6036 XL6036C XL6036CL Spindle taper - 7:24 ISO50 Distance between spindle nose and table mm 20-480 20-470 Distance from spindle axis to arm mm 175 Sp...

  • Knee-type Milling machine XL6032 XL6132

    Knee-type Milling machine XL6032 XL6132

    Short Description:

    MILLING MACHINE Horizontal Swivel Table Miling Machine XL6032 1.Rotary table can be ordered at special request 2.Driven by AC Servo Motor 3.Table automatic feed on X,Y,Z 4.Automatic rapid feed X,Y,Z Specification of  swivel table milling machine SPECIFICATIONS: SPECIFICATION UNIT XL6032 XL6032C XL6032CL Spindle taper - 7:24 ISO50 Distance between spindle nose and table ...

  • Knee-jinis Milling Machine X5036B

    Knee-jinis Milling Machine X5036B

    Short Description:

    Vertikal ngangkat MILLING fitur MESIN: X5036B vèrtikal mesin ngangkat panggilingan alat mesin logam-nglereni universal. Sawijining bolongan kumparan taper bisa diinstal langsung utawa dening lampiran karo macem-macem piso bentuke silinder, piso ngecor, mburi miller, amba miller lan pribadi nglereni liyane. Punika Applied kanggo proses bidang, bevel, alur, bolongan saka macem-macem bagian. Iku peralatan becik ing m ...

  • Knee-jinis Milling Machine X6132

    Knee-jinis Milling Machine X6132

    Short Description:

    Angkat meja Nusantara horisontal MILLING MESIN (X6132) Mesin iki cocok kanggo mesin, industri cahya, instrument, motor, perabot electrical lan cetakan, lan sacara wiyar dipigunakaké ing bidang panggilingan, kepekso bidang lan slot ing bagéyan karya aneka saka macem-macem logam kanthi silindher utawa amba panggilingan mesin kanggo motong ing salah siji mudhun-panggilingan utawa munggah-panggilingan. Punika ditondoi dening stabil precisio ...

  • Knee-jinis Milling Machine X6140

    Knee-jinis Milling Machine X6140

    Short Description:

    Angkat meja Nusantara horisontal MILLING MESIN: Mesin iki cocok kanggo mesin, industri cahya, instrument, motor, perabot electrical lan cetakan, lan sacara wiyar dipigunakaké ing bidang panggilingan, kepekso bidang lan slot ing bagéyan karya aneka saka macem-macem logam kanthi silindher utawa amba panggilingan mesin kanggo motong ing salah siji mudhun-panggilingan utawa munggah-panggilingan. Punika ditondoi dening stabil tliti, Sens ...

  • Knee-jinis Milling Machine X5032

    Knee-jinis Milling Machine X5032

    Short Description:

    Vertikal MILLING MESIN fitur: Model X5032 vèrtikal Knee-jinis Milling Machine, wis travel ekstra ing longitudinal, operasi kontrol adopts panel cantilever. Iku setelan kanggo panggilingan warata, pasuryan kepekso, lumahing sudut, slot dening makaryakke pemotong disc, pemotong sudut. Nalika dipasang karo indeks, mesin bakal bisa kanggo nindakake operasi panggilingan Gir, cutter, helix alur, cam lan ...

  • Knee-jinis Milling Machine X5036B

    Knee-jinis Milling Machine X5036B

    Short Description:

    Vertikal ngangkat MILLING fitur MESIN: X5036B vèrtikal mesin ngangkat panggilingan alat mesin logam-nglereni universal. Sawijining bolongan kumparan taper bisa diinstal langsung utawa dening lampiran karo macem-macem piso bentuke silinder, piso ngecor, mburi miller, amba miller lan pribadi nglereni liyane. Punika Applied kanggo proses bidang, bevel, alur, bolongan saka macem-macem bagian. Iku peralatan becik ing m ...

  • Knee-jinis Milling Machine X5040

    Knee-jinis Milling Machine X5040

    Short Description:

      Vertikal MILLING MESIN fitur: Mesin iki cocok kanggo mesin, industri cahya, instrument, motor, perabot electrical lan cetakan, lan sacara wiyar dipigunakaké ing bidang panggilingan, kepekso bidang lan slot ing bagéyan karya aneka saka macem-macem logam kanthi silindher utawa amba panggilingan cutter ing salah siji mudhun-panggilingan utawa munggah-panggilingan. Punika ditondoi dening stabil tliti, sensitif ...

  • Knee-jinis Milling Machine XL6036B

    Knee-jinis Milling Machine XL6036B

    Short Description:

    MILLING MACHINE Rectangular table guideways with high stability hardened and ground table surface automatic feeds on x, y axis, motorized lifting and lowering of table on z axis. Table and slide surface harden high frequently. Every slide surface lubricates concentratedly With vertical milling head STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES Milling chuck collect Middle sleeve Inner-hexagon ...

Tampilan Online Chat!