Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • Knee-type Milling Machine X6436

  Knee-type Milling Machine X6436

  Përshkrim i shkurtër:

  UNIVERSAL SWIVEL HEAD MILLING MACHINE FEATURES:   machine frame features heavy ribbing and torsional rigidity wide. rigid, hardened guide ways ensure maximum stability and constant accuracy large, wide, supported table rotates ± 35° the vertical cutter head swivels (manually) on 2 levels allowing virtually any angle setting large spindle taper ST 50 ensures high rigidity even when using ve...

 • Knee-type Milling Machine XL6036 XL6136

  Knee-type Milling Machine XL6036 XL6136

  Përshkrim i shkurtër:

  MILLING MACHINE rotating worktable milling machine 1.Driven by AC servo motor 2.Table automatic feed on X,Y,Z 3.Automatic rapid feed X,Y,Z 4.Rotary table can be ordered SPECIFICATIONS: SPECIFICATION UNIT XL6036 XL6036C XL6036CL Spindle taper - 7:24 ISO50 Distance between spindle nose and table mm 20-480 20-470 Distance from spindle axis to arm mm 175 Sp...

 • Knee-type Milling machine XL6032 XL6132

  Knee-type Milling machine XL6032 XL6132

  Përshkrim i shkurtër:

  MILLING MACHINE Horizontal Swivel Table Miling Machine XL6032 1.Rotary table can be ordered at special request 2.Driven by AC Servo Motor 3.Table automatic feed on X,Y,Z 4.Automatic rapid feed X,Y,Z Specification of  swivel table milling machine SPECIFICATIONS: SPECIFICATION UNIT XL6032 XL6032C XL6032CL Spindle taper - 7:24 ISO50 Distance between spindle nose and table ...

 • Gju tipit frezë X5036B

  Gju tipit frezë X5036B

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTIKALE heqjen mulliri TIPARET Machine: X5036B vertikale makine heqja mulliri është një mjet universal makinë metalike-prerja. Saj vrimë gisht kon mund të instalohet direkt ose me shtojcën me shumëllojshmëri të thikë cilindrike, derdhur thikë, në fund Miller, kënd Miller dhe mjete të tjera prerjes. Ajo është aplikuar për procesin aeroplan, pjerrët, zakon, vrima e pjesëve të ndryshme. Kjo është pajisje ideal në m ...

 • Gju tipit frezë X5040

  Gju tipit frezë X5040

  Përshkrim i shkurtër:

    VERTIKALE TIPARET frezë: Makinë është i përshtatshëm për makineri, industrinë e lehtë, instrument, motor, pajisje elektrike dhe moulds, dhe e përdorur gjerësisht në aeroplan mulliri, të prirur aeroplan dhe slot në copa të punës të ndryshëm të metaleve të ndryshme me anë të cilindrike ose kënd mulliri prestar në ose poshtë-mulliri apo up-mulliri. Ajo karakterizohet nga stabilizuar saktësi, të ndjeshme ...

 • Gju tipit frezë XL6036B

  Gju tipit frezë XL6036B

  Përshkrim i shkurtër:

  MILLING MACHINE Rectangular table guideways with high stability hardened and ground table surface automatic feeds on x, y axis, motorized lifting and lowering of table on z axis. Table and slide surface harden high frequently. Every slide surface lubricates concentratedly With vertical milling head STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES Milling chuck collect Middle sleeve Inner-hexagon ...

 • Gju tipit frezë X6132

  Gju tipit frezë X6132

  Përshkrim i shkurtër:

  LIFT TABELA UNIVERSAL HORIZONTAL frezë (X6132) Makinë është i përshtatshëm për makineri, industrinë e lehtë, instrument, motor, pajisje elektrike dhe moulds, dhe e përdorur gjerësisht në aeroplan mulliri, të prirur aeroplan dhe slot në copa të punës të ndryshëm të metaleve të ndryshme me anë të cilindrik ose kënd mulliri prestar në ose poshtë-mulliri ose up-mulliri. Ajo karakterizohet nga stabilizuar precisio ...

 • Gju tipit frezë X6140

  Gju tipit frezë X6140

  Përshkrim i shkurtër:

  LIFT TABELA UNIVERSAL HORIZONTAL frezë: Makinë është i përshtatshëm për makineri, industrinë e lehtë, instrument, motor, pajisje elektrike dhe moulds, dhe e përdorur gjerësisht në aeroplan mulliri, të prirur aeroplan dhe slot në copa të punës të ndryshëm të metaleve të ndryshme me anë të cilindrike ose kënd mulliri prestar në ose poshtë-mulliri apo up-mulliri. Ajo karakterizohet nga stabilizuar saktësi, sens ...

 • Gju tipit frezë X5032

  Gju tipit frezë X5032

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTIKALE TIPARET frezë: Model X5032 Vertical Gju-type frezë, ka udhëtimit shtesë në gjatësore, që vepron kontrollin miraton një panel krah. Ajo është e përshtatur për mulliri banesë, fytyrë të prirur, sipërfaqe këndore, lojëra elektronike duke përdorur hapëse disk, hapëse këndore. Kur montuar me indeksin, makinë do të jetë në gjendje për të kryer operacione mulliri në ingranazhet, prestar, spirale zakon, cam dhe ...

 • Gju tipit frezë X5036B

  Gju tipit frezë X5036B

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTIKALE heqjen mulliri TIPARET Machine: X5036B vertikale makine heqja mulliri është një mjet universal makinë metalike-prerja. Saj vrimë gisht kon mund të instalohet direkt ose me shtojcën me shumëllojshmëri të thikë cilindrike, derdhur thikë, në fund Miller, kënd Miller dhe mjete të tjera prerjes. Ajo është aplikuar për procesin aeroplan, pjerrët, zakon, vrima e pjesëve të ndryshme. Kjo është pajisje ideal në m ...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!