China Vertical Machining Center VMC850 Manufacturer and Supplier | Hoton
Welcome to situs kita!

Vertical Machining Center VMC850

Short Description:

Vertikal MESIN CENTER Fitur: 1.The fuselage lan komponen utama sing dhuwur kekuatan wesi, stabilitas kane matak, njamin stabilitas saka alat mesin kanggo nggunakake long-term. 2.The kolom ing ngisor A struktur jinis kreteg jinis, digabungake karo basa kothak amba, nemen ngurangi geter saka mesin ing nglereni heavy 3.The wis tension werni tliti meneng drive 4.The kacepetan dhuwur, dhuwur tliti, rigidity dhuwur desain unit 5.The kumparan saka misahake lenga-banyu 6.The automa pedhot ...


Detail produk

Tags Product

Vertikal MESIN CENTER Fitur:

1.The fuselage lan utama komponen kekuatan dhuwur wesi, stabilitas kane matak, mesthekake

stabilitas saka alat mesin kanggo nggunakake long-term.

asli 2.The ing ngisor A struktur jinis kreteg jinis, digabungake karo basa kothak amba, nemen

ngurangi geter saka mesin ing nglereni abot

3.The wis tension werni tliti meneng drive

4.The kacepetan dhuwur, dhuwur tliti, rigidity dhuwur unit kumparan

desain 5.The saka misahake lenga-banyu

6.The lubrication otomatis pedhot

sistem piso 7.Automatic scraping

aplikasi:

Pusat mesin vertikal bisa Applied kanggo akeh-pirang lapangan kayata Processing mechanical lan jamur

Manufaktur, canadapt saka roughing kanggo pagawean syarat Processing, nduweni ciri saka

dhuwur tliti, efficiency dhuwur, wis widelyused ing aerospace, industri militèr, jamur, automobile,

mesin internal pangobongan, mesin tekstil, Processing machinery kimia, lenga, electronics lan industri.

SPESIFIKASI:

SPESIFIKASI

UNIT

VMC850

travel X-sumbu

mm

900

travel Y-sumbu

mm

550

travel Z-sumbu

mm

550

ukuran meja

mm

1100 × 500

mbukak meja maksimum

kg

500

T-slot (slot nomer × jembaré × Jarak)

mm

5-18-100

daya kumparan

kw

7.5

kacepetan kumparan maksimum

rpm

8000

Rapid Langkawi (X / Y / Z)

mm / min

18000

feed Cutting

mm / min

1-6000

irung kumparan kanggo meja

mm

130-680

tengah kumparan kanggo kolom alur kadohan lumahing

mm

540

diameteripun alat maksimum

mm

Φ130

dawa alat maksimum

mm

300

alat maksimum nimbang

kg

8

akurasi posisi

mm

± 0,008

akurasi baleni

mm

± 0,0075

bobot mesin

kg

5800

Ukuran

mm

3600 × 2360 × 2500


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!