Welcome to situs kita!
  • Oil Country Lathe QK1338

    Oil Country Lathe QK1338

    Short Description:

    CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

  • Oil Country Lathe QK1332

    Oil Country Lathe QK1332

    Short Description:

    CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

  • Oil Country Lathe QK1327

    Oil Country Lathe QK1327

    Short Description:

    CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

  • Oil Country Lathe Q1319

    Oil Country Lathe Q1319

    Short Description:

    Kothong kumparan KELAPA negara kangeroo fitur: lathe iki meets syarat khusus pangguna ing industri Petroleum, geologi, mining lan kimia, lan ing irigasi tetanen lan got, iku bisa kanggo Cut macem-macem Utas pipe sakcara lan taper saka joints Uni, kesatuan pengeboran , pipo casting, pipo saluran, uga Manganese lan pipo pump warter luwih ekonomi lan luwih irit minangka kanggo mbandhingaké ...

  • Oil Country Lathe Q1327

    Oil Country Lathe Q1327

    Short Description:

    Kothong kumparan KELAPA negara kangeroo fitur: lathe iki meets syarat khusus pangguna ing industri Petroleum, geologi, mining lan kimia, lan ing irigasi tetanen lan got, iku bisa kanggo Cut macem-macem Utas pipe sakcara lan taper saka joints Uni, kesatuan pengeboran , pipo casting, pipo saluran, uga Manganese lan pipo pump warter luwih ekonomi lan luwih irit minangka kanggo mbandhingaké ...

  • Oil Country Lathe Q1338

    Oil Country Lathe Q1338

    Short Description:

    Kothong kumparan KELAPA negara kangeroo fitur: seri Q13 pipo threading lathe utamané dipigunakaké kanggo Processing utama lan njaba pipa thread (kalebu meter thread, inch thread etc.), lan uga bisa nggarap macem-macem ngowahi dianggo kayata ngowahi utama lan njaba lumahing bentuke silinder, lan revolusi lan lumahing mburi etc. seri lathe iki dilengkapi piranti taper, kang bisa digunakake kanggo pr ...

  • Oil Country Lathe Q1327

    Oil Country Lathe Q1327

    Short Description:

    Kothong kumparan KELAPA negara kangeroo fitur: lathe iki meets syarat khusus pangguna ing industri Petroleum, geologi, mining lan kimia, lan ing irigasi tetanen lan got, iku bisa kanggo Cut macem-macem Utas pipe sakcara lan taper saka joints Uni, kesatuan pengeboran , pipo casting, pipo saluran, uga Manganese lan pipo pump warter luwih ekonomi lan luwih irit minangka kanggo mbandhingaké ...

  • Oil Country Lathe Q1343

    Oil Country Lathe Q1343

    Short Description:

    Kothong kumparan KELAPA negara kangeroo fitur: lathe iki meets syarat khusus pangguna ing industri Petroleum, geologi, mining lan kimia, lan ing irigasi tetanen lan got, iku bisa kanggo Cut macem-macem Utas pipe sakcara lan taper saka joints Uni, kesatuan pengeboran , pipo casting, pipo saluran, uga Manganese lan pipo pump warter luwih ekonomi lan luwih irit minangka kanggo mbandhingaké ...

  • Oil Country Lathe QK1319

    Oil Country Lathe QK1319

    Short Description:

    CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes FEATURES: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ITE...

  • Oil Country Lathe QK1322

    Oil Country Lathe QK1322

    Short Description:

    CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

  • Oil Country Lathe Q1350

    Oil Country Lathe Q1350

    Short Description:

    Kothong kumparan KELAPA negara kangeroo fitur: lathe iki meets syarat khusus pangguna ing industri Petroleum, geologi, mining lan kimia, lan ing irigasi tetanen lan got, iku bisa kanggo Cut macem-macem Utas pipe sakcara lan taper saka joints Uni, kesatuan pengeboran , pipo casting, pipo saluran, uga Manganese lan pipo pump warter luwih ekonomi lan luwih irit minangka kanggo mbandhingaké ...

  • Oil Country Lathe Q1322

    Oil Country Lathe Q1322

    Short Description:

    PIPE lathe MESIN fitur: seri Q13 pipo threading lathe utamané dipigunakaké kanggo Processing utama lan njaba pipa thread (kalebu meter thread, thread inch etc.), lan uga bisa nggarap macem-macem ngowahi dianggo kayata ngowahi utama lan njaba lumahing bentuke silinder, lan liyane revolusi lan lumahing mburi etc. seri lathe iki dilengkapi piranti taper, kang bisa digunakake kanggo Processing taper ...

  • Oil Country Lathe QK1350

    Oil Country Lathe QK1350

    Short Description:

    CNC PIPE threading lathe Fitur: Fanuc 0i TD controller, Manual 4-rahang tabung senyawa Chuck, 4-stasiun toolpost elektrik vertikal, Electric tailstock, terpusat sistem lubrication otomatis, sistem Cooling, cahya Makarya, kabinèt Listrik karo AC, antarmuka RS232, Dipindhahaké Handwheel elektronik (MPG), Tri-werna nguwatirake cahya, pribadi Umum, pandom Operation (edition Inggris) ....

  • Oil Country Lathe QK1313

    Oil Country Lathe QK1313

    Short Description:

    CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

Tampilan Online Chat!