Welcome to situs kita!
  • Manual universal Bender SBG30  SBG40

    Manual universal Bender SBG30 SBG40

    Short Description:

    Features: 1. To produce grinds, doors, gates, balcony railings, patio furniture 2. With hardened bending segments 3. Suitable for steel, brass, copper, and aluminum 4. Roud bar up to 15mm 5. Square bar up to 13mm, flat bar up to 30x8mm   Main Technical Data: Model SBG-30 SBG-40 Capacity(mm) Flat steel 30 X 8 30 X 10 Round steel 15 10 Square steel 13 10 Packing size(cm) 55 X 30 X...

  • universal Bender UB70 UB100

    universal Bender UB70 UB100

    Short Description:

    Features 1. Wide supporting face ensuring safe and reliable operation. 2. Bending angle of various radius by changing and turning. 3. Bending angle up to 120 degree. Specifications: Model UB-70 UB-100 Capacity (mm) Flat steel Warm 70×15 Warm 100×15 Round steel Warm 18/30 Warm 18/30 Square steel 16×16/30×30 16×16/30×30 Angle Steel 60×8/70×15 60...

  • HD-25KW/HD-36KW Crystal Type High Frequency Induction Heating Machine

    HD-25KW/HD-36KW Crystal Type High Frequency Ind...

    Short Description:

    DESCRIPTION OF GOODS HD-25KW/HD-36KW heater possesses many advantages, such as small measurement, light weight, saving electricity and so on. It is ideal equipment for heating, welding, hot forging and smelting small work pieces.   HD-25KW/HD-36KW HEATING PARAMETERS Power (KW) 25/36 Voltage (V) 380 Output vibrating frequency 30-100KHZ/30-80KhZ Output vibrating power 25KW/36KW Heat...

  • JG-AK/JG-AK-3/JG-AK-4 Multi-purpose Tool Set

    JG-AK/JG-AK-3/JG-AK-4 Multi-purpose Tool Set

    Short Description:

    MAIN FEATURES: 1.Multi-functions for Circle forming, scrolling, lantern twisting, angle bending 2. Material processed for Round, square or flat steel or pipes. 3.For ring circling, top roller moved up/down by manual 4.DRO for angle showing, easy operating Specification: ITEM    JG-AK  JG-AK-3 JG-AK-4  Circle-forming capacity Round Pipe Φ32×2.5 Φ32×2.5 Φ48×3 Square Pipe 40X...

  • Motor circling tool machine JG-B-3

    Motor circling tool machine JG-B-3

    Short Description:

    Motor circling tool machine JG-B-3 JG-B-3 Motor Circling Tool is a special appliance which can be used singly as a primary too l. Being combined with other tools, it can also be used as an on-line equipment. The tool enables you to make, from the square or round metal shapes or pipe mill and the flat stocks, pretty and practical ornamental objects as well as the metal structure crafts for indus...

  • Fishtail Coining Machine JGC-F20

    Fishtail Coining Machine JGC-F20

    Short Description:

    FISHTAIL COINING MACHINE JGC-F20 Main Features It is an appliance for process end forging like a fish tail It enables you to made,form the square,round or the flat stocks,various objects like fish tail It can widely be applied in the fields of architecture,municipal gardening,decoration and furniture making It is an idea tool for metal processing item JCF-F20 Max sizes of processing capaci...

  • metal craft machine JGW-20

    metal craft machine JGW-20

    Short Description:

    PERFORMANCE FEATURES: JGW-16L is a special automatic electric machine, which not only can single use , also can use with other machine together . It’s widely used in building , decoration , housing and garden building area, can make the square , round, flat and metal pipe material into various of decorative objects or metal structure pieces in industry. Technical parameter: Item JGW...

  • Metal Kerajinan Mesin JGYQ-25

    Metal Kerajinan Mesin JGYQ-25

    Short Description:

    HYDRAULIC fitur mbathili MESIN: JGYQ-25 Hydraulic Shearing Machine khusus sing dirancang kanggo nyukur bagean logam bar sakcara. Uga bisa digunakake ing kerjasama karo mesin. Kanthi fitur striking kayata swiftness, penak, akurasi lan quietness, mesin wis digunakake Applied ing kothak arsitektur, paleburan lan furnishing industri, etc. SPESIFIKASI ...

  • Metal Craft Machines JGWG-40 JGWG-40C

    Metal Craft Machines JGWG-40 JGWG-40C

    Short Description:

    METAL Kerajinan PIPE Bender Fitur: The JGWG Series Metalcraft Pipe Bender, dirancang dening perusahaan kita, iku alat pesawat motor-mimpin kanggo tujuan khusus. Miturut nggenepi distorsi nglarasake bahan logam ', alat bisa bend logam pipo ing pola ing wangun arcs. Mesin, kabutuhan kanggo industri ornamental dina, bisa digunakake digunakake ing lapangan kayata arsitektur, hiasan, furnis ...

  • Metal Craft Machines  JGWG-70 JGWG-70C

    Metal Craft Machines JGWG-70 JGWG-70C

    Short Description:

    METAL Kerajinan PIPE Bender Fitur: The JGWG Series Metalcraft Pipe Bender, dirancang dening perusahaan kita, iku alat pesawat motor-mimpin kanggo tujuan khusus. Miturut nggenepi distorsi nglarasake bahan logam ', alat bisa bend logam pipo ing pola ing wangun arcs. Mesin, kabutuhan kanggo industri ornamental dina, bisa digunakake digunakake ing lapangan kayata arsitektur, hiasan, furnis ...

  • Metal Kerajinan Mesin JGY-16B

    Metal Kerajinan Mesin JGY-16B

    Short Description:

    HYDRAULIC METAL mlengkung MESIN fitur: JGY- 16B mesin mlengkung logam hydraulic alat hydraulic otomatis kang bisa digunakake minangka mesin utami. Kang digabungake karo piranti liyane, uga bisa digunakake minangka piranti Line on-. Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe, saka kothak, babak lan manéka logam warata, gaya prabédan, obyek ornamental cantik lan praktis kang bisa digunakake Aplikasi ...

  • Metal Kerajinan Mesin JG-AK-3

    Metal Kerajinan Mesin JG-AK-3

    Short Description:

    Multi-tujuan Kerajinan METAL fitur: 1.JG-AK-3 Motor Multi-waé Metalcraft Tool-Set iku mesin listrik dikiataken karo multi-fungsi minangka bunder mbentuk, gulung Rolling, twisting, lan amba mlengkung 2.It wis nganyari ing dhasar saka Model JG-AK ngembangaken fungsi lantern twisting lan ngembangaken alur guide kanggo part twisting mesin kang. Saliyane 3.we wis apik Piece Work En ...

  • Metal Kerajinan Mesin JGC-60B

    Metal Kerajinan Mesin JGC-60B

    Short Description:

    METAL Kerajinan Fishtail coining fitur MESIN: JGC-60B Metalcraft Fishtail coining Machine iku sawijining perabot kanggo proses pungkasan forging kaya buntut iwak. Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe, saka kothak, babak utawa saham warata, macem-macem kadosta buntut iwak. Bisa digunakake Applied ing kothak arsitektur, gardening kotamadya, hiasan lan furniture-making. Iku logam alat cemoro becik ...

  • Metal Kerajinan Mesin JGC-60C

    Metal Kerajinan Mesin JGC-60C

    Short Description:

    Kerajinan METAL HIGH frekuensi Fishtail coining MESIN fitur: mentas dikembangaké JGC-60C Metal-pakaryan High Frequency Fishtail coining Machine iku sawijining nyimpen energi-lan lingkungan loropaken alat pesawat motor-mimpin. Njupuk kauntungan saka distorsi nglarasake ing proses digawe panas mencet, iku bisa nggawe pola akeh bening lan luwih ayu. Mesin, alat perlu ing todayR ...

  • Metal Kerajinan Mesin JGCJ-120

    Metal Kerajinan Mesin JGCJ-120

    Short Description:

    CURLING TWISTING MACHINE FEATURES:   JGCJ-120 Curling twisting machine is a semi-automatic control which adopted by hydraulic system. It can curl and twist the head of the flat, round and square steel into close circle shapes and have a wide application in house furnishing, furniture ornament and other metalcraft-related industries. SPECIFICATIONS: MODEL JGCJ-120 Name Technical...

  • Metal Kerajinan Mesin JGH-60

    Metal Kerajinan Mesin JGH-60

    Short Description:

    METAL-kerajinan fitur MESIN: Kanthi nggedhekake dadi pasar kanggo metalcrafts, penghargaan wong lan rasa ing Kerajinan logam ayu uga wis nambah lan ngembangaken. Ing bagéyan logam temtunipun-kawangun yen digunakake Applied kanggo proses produk kerajinan logam bisa maneh ketemu perlu wong kanggo house furnishing, riasan Furnitur lan kutha b ...

  • Metal Kerajinan Mesin JGN-25C

    Metal Kerajinan Mesin JGN-25C

    Short Description:

    Digawèkaké fitur MESIN: JGN-25C mesin twisting jenis mesin logam-pakaryan profesional. mesin iki bisa proses baja kothak, baja flat kanggo corak, banjur ngganti ngubengi bagéan kalodhangan kanggo bisa rampung ngubengi; yen owah-owahan lantern twisting part kalodhangan kanggo dadi Rampung lantern twisting. Logam-pakaryan karya-bagéyan kang digawe dening mesin iki ayu banget, saben karya-bêsik padha, th ...

  • Metal Kerajinan Mesin JGW-16

    Metal Kerajinan Mesin JGW-16

    Short Description:

    METAL mlengkung lan digawèkaké fitur gulung: JGW-16 yaiku mesin listrik otomatis khusus, kang ora mung bisa siji nggunakake, uga bisa digunakake nganggo mesin liyane bebarengan. Iku digunakake digunakake ing bangunan, hiasan, omah lan bangunan Taman area, bisa nggawe materi pipe kothak, babak, warata lan logam menyang macem-macem obyek hiasan utawa bagéyan struktur logam ing industri. SPECIFICATI ...

Tampilan Online Chat!