Welcome to situs kita!
  • Three-axis CNC surface grinder MK820  MK1022 MK1224 MK4080

    Three-axis CNC surface grinder MK820 MK1022 MK...

    Short Description:

    1.Having reasonable structure,high rigidity,good looking and operating easily. 2.Transverse movement(front and rear) of work table is driven by servo motor and transmitted by Precision ball screw which can ensure precision,accurate positioning,automatic feed and fast forward and rewind functions. 3. Longitudinal movement (left and right) adopts a flat -type rail guide and controlled by servo mo...

  • CNC surface grinder MK820 MK1022 MK1224

    CNC surface grinder MK820 MK1022 MK1224

    Short Description:

    1.Having reasonable structure,high rigidity,good looking and operating easily. 2.Transverse movement(front and rear) of work table is driven by servo motor and transmitted by Precision ball screw which can ensure precision,accurate positioning,automatic feed and fast forward and rewind functions. 3. Longitudinal movement (left and right) adopts a flat -type rail guide and controlled by servo mo...

  • Surface Grinder Machine SGA40100AH SGA40100AHR SGA40100AHD

    Surface Grinder Machine SGA40100AH SGA40100AHR ...

    Short Description:

    HYDRAULIC Saddle obah lumahing gilingan MESIN Lumahing mesin grinding karo katon nyenengake lan struktur uga dirancang, mesin iku sawijining tenan tliti peralatan tlatah kanggo digunakake logam. Struktur uga dirancang duwe rigidity apik lan tetep mesin karo accuracy.Well dhuwur dirancang lan unit Hydraulic kasebut kanthi teliti, nglumpuk nggawe meja gerakane lancar. Ing suhu lenga incre ...

  • Surface Grinder Machine SGA30100AH SGA30100AHR SGA30100AHD

    Surface Grinder Machine SGA30100AH SGA30100AHR ...

    Short Description:

     HYDRAULIC Saddle obah lumahing gilingan MESIN Lumahing mesin grinding karo katon nyenengake lan struktur uga dirancang, mesin iku sawijining tenan tliti peralatan tlatah kanggo digunakake logam. Struktur uga dirancang duwe rigidity apik lan tetep mesin karo accuracy.Well dhuwur dirancang lan unit Hydraulic kasebut kanthi teliti, nglumpuk nggawe meja gerakane lancar. Ing suhu lenga incr ...

  • Surface Grinder Machine SGA4080AH SGA4080AHR SGA4080AHD

    Surface Grinder Machine SGA4080AH SGA4080AHR SG...

    Short Description:

     HYDRAULIC Saddle obah lumahing gilingan MESIN Lumahing mesin grinding karo katon nyenengake lan struktur uga dirancang, mesin iku sawijining tenan tliti peralatan tlatah kanggo digunakake logam. Struktur uga dirancang duwe rigidity apik lan tetep mesin karo accuracy.Well dhuwur dirancang lan unit Hydraulic kasebut kanthi teliti, nglumpuk nggawe meja gerakane lancar. Ing suhu lenga incr ...

  • Surface Grinder Machine SGA3063AH SGA3063AHR SGA3063AHD

    Surface Grinder Machine SGA3063AH SGA3063AHR SG...

    Short Description:

     HYDRAULIC Saddle obah lumahing gilingan MESIN Lumahing mesin grinding karo katon nyenengake lan struktur uga dirancang, mesin iku sawijining tenan tliti peralatan tlatah kanggo digunakake logam. Struktur uga dirancang duwe rigidity apik lan tetep mesin karo accuracy.Well dhuwur dirancang lan unit Hydraulic kasebut kanthi teliti, nglumpuk nggawe meja gerakane lancar. Ing suhu lenga incr ...

  • Surface Grinder Machine SGA2050AH SGA2050AHR SGA2050AHD

    Surface Grinder Machine SGA2050AH SGA2050AHR SG...

    Short Description:

    Lumahing gilingan Fitur: Lumahing mesin grinding karo katon nyenengake lan struktur uga dirancang, mesin iku sawijining tenan tliti peralatan tlatah kanggo digunakake logam. Struktur uga dirancang duwe rigidity apik lan tetep mesin karo accuracy.Well dhuwur dirancang lan unit Hydraulic kasebut kanthi teliti, nglumpuk nggawe meja gerakane lancar. Ing suhu Tambah lenga kurang sawise wor dawa ...

  • Surface Grinder Machine SG60160SD SG60160NC

    Surface Grinder Machine SG60160SD SG60160NC

    Short Description:

     CNC LARGE SIZE lumahing ACCESSORIES mecah MESIN STANDARD: tank ngademake, basa Wheel dresser, Flange lan rodha extractor, Mbangun ing panitahan Chuck Magnetik controller, Balance ngadeg, lamp Makarya, Balance Arbor, Standard wheel, PLC mecah controller, CNC controller (mung kanggo CNC mesin seri), dhesuk Leveling lan madegé bolt; ACCESSORIES pilihan: Electro Chuck Magnetik, hyd ...

  • Surface Grinder Machine SG60300SD SG60300NC SG80220SD SG80220NC

    Surface Grinder Machine SG60300SD SG60300NC SG8...

    Short Description:

     CNC LARGE SIZE lumahing ACCESSORIES mecah MESIN STANDARD: tank ngademake, basa Wheel dresser, Flange lan rodha extractor, Mbangun ing panitahan Chuck Magnetik controller, Balance ngadeg, lamp Makarya, Balance Arbor, Standard wheel, PLC mecah controller, CNC controller (mung kanggo CNC mesin seri), dhesuk Leveling lan madegé bolt; ACCESSORIES pilihan: Electro Chuck Magnetik, hyd ...

  • Surface Grinder Machine SG60300SD SG60300NC

    Surface Grinder Machine SG60300SD SG60300NC

    Short Description:

     CNC LARGE SIZE lumahing ACCESSORIES mecah MESIN STANDARD: tank ngademake, basa Wheel dresser, Flange lan rodha extractor, Mbangun ing panitahan Chuck Magnetik controller, Balance ngadeg, lamp Makarya, Balance Arbor, Standard wheel, PLC mecah controller, CNC controller (mung kanggo CNC mesin seri), dhesuk Leveling lan madegé bolt; ACCESSORIES pilihan: Electro Chuck Magnetik, hyd ...

  • Surface Grinder Machine SG80160SD SG80160NC

    Surface Grinder Machine SG80160SD SG80160NC

    Short Description:

     CNC LARGE SIZE lumahing ACCESSORIES mecah MESIN STANDARD: tank ngademake, basa Wheel dresser, Flange lan rodha extractor, Mbangun ing panitahan Chuck Magnetik controller, Balance ngadeg, lamp Makarya, Balance Arbor, Standard wheel, PLC mecah controller, CNC controller (mung kanggo CNC mesin seri), dhesuk Leveling lan madegé bolt; ACCESSORIES pilihan: Electro Chuck Magnetik, hyd ...

  • Surface Grinder Machine SG80220SD SG80220NC

    Surface Grinder Machine SG80220SD SG80220NC

    Short Description:

     CNC LARGE SIZE lumahing ACCESSORIES mecah MESIN STANDARD: tank ngademake, basa Wheel dresser, Flange lan rodha extractor, Mbangun ing panitahan Chuck Magnetik controller, Balance ngadeg, lamp Makarya, Balance Arbor, Standard wheel, PLC mecah controller, CNC controller (mung kanggo CNC mesin seri), dhesuk Leveling lan madegé bolt; ACCESSORIES pilihan: Electro Chuck Magnetik, hyd ...

  • Lumahing Grinder Mesin SG80300SD / SG80300NC

    Lumahing Grinder Mesin SG80300SD / SG80300NC

    Short Description:

     CNC LARGE SIZE lumahing ACCESSORIES mecah MESIN STANDARD: tank ngademake, basa Wheel dresser, Flange lan rodha extractor, Mbangun ing panitahan Chuck Magnetik controller, Balance ngadeg, lamp Makarya, Balance Arbor, Standard wheel, PLC mecah controller, CNC controller (mung kanggo CNC mesin seri), dhesuk Leveling lan madegé bolt; ACCESSORIES pilihan: Electro Chuck Magnetik, hyd ...

  • Surface Grinder Machine SG60160AHR SG60160AHD

    Surface Grinder Machine SG60160AHR SG60160AHD

    Short Description:

    Lumahing fitur gilingan: Headstock nganggo ing pabrik arah werni sudut lan fitur sing ngemot dhuwur kapasitas X lan Y cara guide sumbu sing counter-laminated (plastik) unit hydraulic Pisah karo lenga kelangan X sumbu karo dhuwur-dinamis, drive Combination hydraulic cara kothak lan V-Panuntun ing X lan Y, plus guide persegi cara ing komponen Z Premium njamin akurasi maksimal kanggo SPE terus operasi ...

  • Surface Grinder Machine SG60220AHR SG60220AHD

    Surface Grinder Machine SG60220AHR SG60220AHD

    Short Description:

    Lumahing fitur gilingan: Headstock nganggo ing pabrik arah werni sudut lan fitur sing ngemot dhuwur kapasitas X lan Y cara guide sumbu sing counter-laminated (plastik) unit hydraulic Pisah karo lenga kelangan X sumbu karo dhuwur-dinamis, drive Combination hydraulic cara kothak lan V-Panuntun ing X lan Y, plus guide persegi cara ing komponen Z Premium njamin akurasi maksimal kanggo SPE terus operasi ...

  • Surface Grinder Machine SG50100AHR SG50100AHD

    Surface Grinder Machine SG50100AHR SG50100AHD

    Short Description:

    Lumahing fitur gilingan: Headstock nganggo ing pabrik arah werni sudut lan fitur sing ngemot dhuwur kapasitas X lan Y cara guide sumbu sing counter-laminated (plastik) unit hydraulic Pisah karo lenga kelangan X sumbu karo dhuwur-dinamis, drive Combination hydraulic cara kothak lan V-Panuntun ing X lan Y, plus guide persegi cara ing komponen Z Premium njamin akurasi maksimal kanggo SPE terus operasi ...

  • Surface Grinder Machine SG50160AHR SG50160AHD

    Surface Grinder Machine SG50160AHR SG50160AHD

    Short Description:

    Lumahing fitur gilingan: Headstock nganggo ing pabrik arah werni sudut lan fitur sing ngemot dhuwur kapasitas X lan Y cara guide sumbu sing counter-laminated (plastik) unit hydraulic Pisah karo lenga kelangan X sumbu karo dhuwur-dinamis, drive Combination hydraulic cara kothak lan V-Panuntun ing X lan Y, plus guide persegi cara ing komponen Z Premium njamin akurasi maksimal kanggo SPE terus operasi ...

  • Surface Grinder Machine SG60120AHR SG60120AHD

    Surface Grinder Machine SG60120AHR SG60120AHD

    Short Description:

    Lumahing fitur gilingan: Headstock nganggo ing pabrik arah werni sudut lan fitur sing ngemot dhuwur kapasitas X lan Y cara guide sumbu sing counter-laminated (plastik) unit hydraulic Pisah karo lenga kelangan X sumbu karo dhuwur-dinamis, drive Combination hydraulic cara kothak lan V-Panuntun ing X lan Y, plus guide persegi cara ing komponen Z Premium njamin akurasi maksimal kanggo SPE terus operasi ...

  • Lumahing Grinder Mesin SG2050AH

    Lumahing Grinder Mesin SG2050AH

    Short Description:

    Lumahing gilingan Fitur: Lumahing mesin grinding karo katon nyenengake lan struktur uga dirancang, mesin iku sawijining tenan tliti peralatan tlatah kanggo digunakake logam. Struktur uga dirancang duwe rigidity apik lan tetep mesin karo accuracy.Well dhuwur dirancang lan unit Hydraulic kasebut kanthi teliti, nglumpuk nggawe meja gerakane lancar. Ing suhu Tambah lenga kurang sawise wor dawa ...

  • Lumahing Grinder Mesin SG2050R

    Lumahing Grinder Mesin SG2050R

    Short Description:

    Lumahing gilingan Fitur: Lumahing mesin grinding karo katon nyenengake lan struktur uga dirancang, mesin iku sawijining tenan tliti peralatan tlatah kanggo digunakake logam. Struktur uga dirancang duwe rigidity apik lan tetep mesin karo accuracy.Well dhuwur dirancang lan unit Hydraulic kasebut kanthi teliti, nglumpuk nggawe meja gerakane lancar. Ing suhu Tambah lenga kurang sawise wor dawa ...

Tampilan Online Chat!