Welcome to situs kita!

Babagan awake dhewe

公司简介主图

Tengzhou Hoton Machinery Co., LTD iki diadegaké ing taun 2006, lan punika Produsèn mesin profesional ing China. Ana 480 buruh, kang 60 iku engineers. Wis area 46,000 meter, aset general 30,000,000. Wis nyimpen saka 350 Alat lan kemampuan apik saka produk desain & Manufaktur. Wis ijin kualitas ekspor saka 2007, lan wis tengen kaca diwenehi dening Komite Negara Manca Ekonomi Trade in 2008.

               About  Hoton

Produk anjog: "Hoton" seri mesin CNC, kangeroo, mesin panggilingan, mesin Drilling, Grinding mesin, Saws, mesin Metal, Metal mbentuk mesin, lan produk mesin accessories.Some liyane duwe patent.It nasional wis patbelas seri, liwat wolung puluh model dhewe. Wis kemampuan nggawe 100.000 mranata saben taun. Kabeh produk dirancang becik lan wis kualitas dhuwur kinerja dhuwur lan kurang rega, lan sistem njamin kualitas banget. Produk duwe kepungkur ISO9001 lan CE sertifikat wiwit 2009. Ing produk wis kaca limang bawana, liwat negara patang puluh wilayah. Iku ngasilaken kanggo atraksi saka klien luar negeri lan ngarep, promosi cepet saka produk sale.

Tengzhou Hoton Machinery Co., Ltd. iku cumadhang kanggo nggawe proses umum lan pembangunan karo kabeh pelanggan.

Quality pisanan, Saya kapengin skills.

sertifikat kita

c2
c3
c1
C4

Tampilan Online Chat!