Welcome to situs kita!
  • Universal Dividing Head F11100A F11125A

    Universal Dividing Head F11100A F11125A

    Short Description:

    F11 SERIES Nusantara lake misahake seri iki salah siji saka lampiran paling penting kanggo mesin panggilingan. karo bantuan saka misahake iki Kepala workpiece dianakaké antarane pusat, utawa ing Chuck bisa Puter kanggo amba sembarang kaya sing dikarepake lan periphery workpiece bisa dipérang dadi sembarang bagean saka witjaksono bagean. Kanthi kabeh jinis pemotong, kepala misahake uga bisa bantuan mesin panggilingan ...

  • Misahake Kepala BS-2

    Misahake Kepala BS-2

    Short Description:

    BS SERIES SEMI-UNIVERSAL DIVIDING HEAD BS-2   The universal index center has been designed to carry out all types of gear cutting. Precision dividing and spiral word with greater precision and efficiency than ever the center face can be tilted from a horizontal position of 90 degree down to -10 degree from vertical, and inclinations can be read off ascale graduated in degrees.The center is...

  • Heavy tugas F12 SERIES lake misahake

    Heavy tugas F12 SERIES lake misahake

    Short Description:

    Heavy F12 Series semi-universal dividing head is one of the most important attachment for big milling machine. It can be used for simple indexing and dividing circle into any equal parts, etc. ITEMS F12260 F12300 F12400 F12500 F121000 Center height        mm 260 300 400 500 1000 Swivel angle of spindle from horizontal to upward ≤95° Horizontal position(down...

  • F12 SERIES SEMI-Nusantara lake misahake

    F12 SERIES SEMI-Nusantara lake misahake

    Short Description:

    SPESIFIKASI: 1. Koleksi F12 seri, semi-universal sirah misahake salah siji saka lampiran paling penting kanggo panggilingan machine.With bantuan saka sirah misahake iki, workpiece dianakaké bisa digawa metu indeksasi langsung lan indeksasi prasaja, utawa muter marang amba kaya sing dikarepake lan periphery workpiece bisa dipérang dadi sembarang divisionsof witjaksono lan sapiturute 2. seri F12 karo handw tengen ...

  • Universal Dividing Head F11160A F11200A

    Universal Dividing Head F11160A F11200A

    Short Description:

    Seri iki salah siji saka lampiran paling penting kanggo mesin panggilingan. karo bantuan saka misahake iki Kepala workpiece dianakaké antarane pusat, utawa ing Chuck bisa Puter kanggo amba sembarang kaya sing dikarepake lan periphery workpiece bisa dipérang dadi sembarang bagean saka witjaksono bagean. Kanthi kabeh jinis pemotong, kepala misahake uga bisa bantuan mesin panggilingan kanggo nindakake operasi panggilingan fo ...

  • Misahake Lowongan BS-0 BS-1

    Misahake Lowongan BS-0 BS-1

    Short Description:

    BS-0 BS-1 Semi-Universal sirah misahake punika pusat indeks prasaja lan bisa digunakake kanggo misahake langsung lan ora langsung. Ngrampungake pindah, pasuryan, Processing suling lan ora aksesoris perlu, nanging kabèh construction padha jinis universal. 24 bolongan cepet-misahake bisa ngrampungake 2, 3, 4, 6, 8, 12, 24 divisi indeksasi. Attaches piring 3 misahake bebarengan karo kepala misahake misahake langsung ing ...

Tampilan Online Chat!