Welcome to situs kita!
  • Kothak Column Drilling Machine ZK5140

    Kothak Column Drilling Machine ZK5140

    Short Description:

    Hoton Machinery CNC Drilling Machine ZK5140 lan ZK5150 1. Zk5140B lan Zk5140B-1 vertikal mesin ngebur CNC sing ngebur machine.the diameteripun max ngebur universal iku 40mm. 2.Zk5150B lan Zk5150B-1 vertikal mesin ngebur CNC sing ngebur machine.the diameteripun max ngebur universal iku 50mm. 3. Ing tabel Zk5140B, Z5150B wis telpon lan Zk5140B-1, Zk5150B-1 salib meja. 4. mesin iki ...

  • Kothak Column Drilling Machine ZK5150

    Kothak Column Drilling Machine ZK5150

    Short Description:

    Hoton Machinery CNC Drilling Machine ZK5140 lan ZK5150 1. Zk5140B lan Zk5140B-1 vertikal mesin ngebur CNC sing ngebur machine.the diameteripun max ngebur universal iku 40mm. 2.Zk5150B lan Zk5150B-1 vertikal mesin ngebur CNC sing ngebur machine.the diameteripun max ngebur universal iku 50mm. 3. Ing tabel Zk5140B, Z5150B wis telpon lan Zk5140B-1, Zk5150B-1 salib meja. 4. mesin iki ...

  • Kothak Column Drilling Machine Z5163B Z5180B

    Kothak Column Drilling Machine Z5163B Z5180B

    Short Description:

    SQUARE COLUMN vertikal ngebur MESIN: Square-kolom mesin ngebur vertikal yaiku mesin tujuan umum universal. Sawijining digunakake kanggo counter-kleleb, Titik-madhep ngebur, nutul, boring, reaming, etc. mesin wis nyekel fungsi tutul-otomatis piranti reversing kang cocok kanggo nutul saka bolongan wuta lan ditemtokake. mesin wis efficiency dhuwur, dhuwur akurasi, kurang gangguan, ...

  • Kothak Column Drilling Machine Z5150A

    Kothak Column Drilling Machine Z5150A

    Short Description:

    SQUARE COLUMN vertikal ngebur fitur MESIN: Square-kolom mesin ngebur vertikal yaiku mesin tujuan umum universal. Sawijining digunakake kanggo counter-kleleb, Titik-madhep ngebur, nutul, boring, reaming, etc. mesin wis nyekel fungsi tutul-otomatis piranti reversing kang cocok kanggo nutul saka bolongan wuta lan ditemtokake. mesin wis efficiency dhuwur, dhuwur akurasi, lo ...

  • Kothak Column Drilling Machine Z5150B

    Kothak Column Drilling Machine Z5150B

    Short Description:

    SQUARE COLUMN vertikal ngebur MESIN: 1. Tabel Z5140B, Z5150B wis telpon lan Z5140B-1, Z5150B-1 salib meja. 2. mesin iki uga bisa nggedhekake bolongan, pengeboran bolongan jero, nutul, boring lan sapiturute kajaba bolongan ngebur. 3. mesin Seri iki duwe akeh kaluwihan, kayata efficiency dhuwur, apik kaku, dhuwur tliti, kurang gangguan, mesin kacepetan range..the sudhut kang duwe salib meja, meja bisa ...

  • Kothak Column Drilling Machine Z5150B-1

    Kothak Column Drilling Machine Z5150B-1

    Short Description:

    SQUARE COLUMN vertikal ngebur MESIN: 1. Tabel Z5140B, Z5150B wis telpon lan Z5140B-1, Z5150B-1 salib meja. 2. mesin iki uga bisa nggedhekake bolongan, pengeboran bolongan jero, nutul, boring lan sapiturute kajaba bolongan ngebur. 3. mesin Seri iki duwe akeh kaluwihan, kayata efficiency dhuwur, apik kaku, dhuwur tliti, kurang gangguan, mesin kacepetan range..the sudhut kang duwe salib meja, meja bisa ...

  • Kothak Column Drilling Machine Z5140B

    Kothak Column Drilling Machine Z5140B

    Short Description:

    SQUARE COLUMN vertikal ngebur MESIN: Square Column fitur vèrtikal Drilling Machine Z5140B utama saka mesin ngebur 1. Z5140B lan Z5140B-1 mesin ngebur vertikal sing ngebur machine.the diameteripun max ngebur universal iku 40mm. 2.Z5150B lan Z5150B-1 mesin ngebur vertikal sing ngebur machine.the diameteripun max ngebur universal iku 50mm. 3. Ing tabel Z5140B, Z5150B tetep lan ...

  • Kothak Column Drilling Machine Z5140B-1

    Kothak Column Drilling Machine Z5140B-1

    Short Description:

    SQUARE COLUMN vertikal ngebur MESIN: Square Column fitur vèrtikal Drilling Machine Z5140B utama saka mesin ngebur 1. Z5140B lan Z5140B-1 mesin ngebur vertikal sing ngebur machine.the diameteripun max ngebur universal iku 40mm. 2.Z5150B lan Z5150B-1 mesin ngebur vertikal sing ngebur machine.the diameteripun max ngebur universal iku 50mm. 3. Ing tabel Z5140B, Z5150B tetep lan ...

  • Kothak Column Drilling Machine Z5140A

    Kothak Column Drilling Machine Z5140A

    Short Description:

    SQUARE COLUMN vertikal ngebur MESIN Square-kolom mesin ngebur vertikal yaiku mesin tujuan umum universal. Sawijining digunakake kanggo counter-kleleb, Titik-madhep ngebur, nutul, boring, reaming, etc. mesin wis nyekel fungsi tutul-otomatis piranti reversing kang cocok kanggo nutul saka bolongan wuta lan ditemtokake. mesin wis efficiency dhuwur, dhuwur akurasi, kurang gangguan, w ...

  • Column Drilling Machine Z5050A

    Column Drilling Machine Z5050A

    Short Description:

    VERTCIAL ngebur MESIN Fitur: mesin dibangun karo multi-fungsi saka ngebur. Broaching, reaming, nutul lan madhep panggilingan. Kanthi kapasitas kuatake saka ngebur ngidini workpieces supaya dilatih karo sawetara gedhe saka ukuran. Iku cocok kanggo nggunakake ing loro kopi pangopènan 1. operasi Gampang produksi lan. struktur wesi 2. Casting kanggo kekiatan dawa. 3. jinis Column saka ...

  • Column Drilling Machine Z5050

    Column Drilling Machine Z5050

    Short Description:

    Vertikal Babak COLUMN ngebur MESIN fitur: 1 .Novel desain lan katon ayu, struktur Kripik, sawetara saka sudhut kacepetan global. 2 .Unique meja apa, mekanisme ngangkat elektrik lan manual, gampang operate. 3. meja bisa muter 180 derajat 45 derajat, lan bisa digunakake kanggo sawetara saka sudhut aplikasi. 4.The diwenehake karo piranti cooling piranti lan nunyuk. 5 ...

  • Column Drilling Machine Z5032C

    Column Drilling Machine Z5032C

    Short Description:

    Vertikal ngebur MILLING MESIN Senyawa ngusapake meja karo ukuran lan luwes titik kanggo koordinasi ngebur lan karya panggilingan cahya Sepi operasi karo lenga-bath Gir lubricated kanggo urip alat dawa lan kekiatan kualitas kumparan prewangan The panggilingan mesin kang bisa tahan kathah luwih kanggo Manual long term feed pengeboran bisa diuripake kanggo feed-dhuwur tliti liwat Terusake tangan-wheel ...

  • Column Drilling Machine Z5040C

    Column Drilling Machine Z5040C

    Short Description:

    Vertikal ngebur MILLING MESIN Senyawa ngusapake meja karo ukuran lan luwes titik kanggo koordinasi ngebur lan karya panggilingan cahya Sepi operasi karo lenga-bath Gir lubricated kanggo urip alat dawa lan kekiatan kualitas kumparan prewangan The panggilingan mesin kang bisa tahan kathah luwih kanggo Manual long term feed pengeboran bisa diuripake kanggo feed-dhuwur tliti liwat Terusake tangan-wheel ...

  • Column Drilling Machine Z5045C

    Column Drilling Machine Z5045C

    Short Description:

    Vertikal ngebur MILLING MESIN Senyawa ngusapake meja karo ukuran lan luwes titik kanggo koordinasi ngebur lan karya panggilingan cahya Sepi operasi karo lenga-bath Gir lubricated kanggo urip alat dawa lan kekiatan kualitas kumparan prewangan The panggilingan mesin kang bisa tahan kathah luwih kanggo Manual long term feed pengeboran bisa diuripake kanggo feed-dhuwur tliti liwat Terusake tangan-wheel ...

  • Column Drilling Machine Z5045 / 1

    Column Drilling Machine Z5045 / 1

    Short Description:

    VERTICAL DRILLING MACHINE FEATURES: Drilling, milling and tapping Head swivels 360 horizontally Headstock and Worktable up & down perpendicularly Super high column Precision micro feed Positive spindle lock Distinct auto device for releasing tools, operate easily Geared drive, lower noise SPECIFICATIONS: ITEM Z5032/1 Z5040/1 Z5045/1 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm ...

  • Column Drilling Machine Z5032 / 1

    Column Drilling Machine Z5032 / 1

    Short Description:

    VERTICAL DRILLING MACHINE FEATURES: Drilling, milling and tapping Head swivels 360 horizontally Headstock and Worktable up & down perpendicularly Super high column Precision micro feed Positive spindle lock Distinct auto device for releasing tools, operate easily Geared drive, lower noise SPECIFICATIONS: ITEM Z5032/1 Z5040/1 Z5045/1 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm ...

  • Column Drilling Machine Z5040 / 1

    Column Drilling Machine Z5040 / 1

    Short Description:

    VERTICAL DRILLING MACHINE FEATURES: Drilling, milling and tapping Head swivels 360 horizontally Headstock and Worktable up & down perpendicularly Super high column Precision micro feed Positive spindle lock Distinct auto device for releasing tools, operate easily Geared drive, lower noise SPECIFICATIONS: ITEM Z5032/1 Z5040/1 Z5045/1 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm ...

  • Column Drilling Machine Z5045

    Column Drilling Machine Z5045

    Short Description:

    VERTICAL DRILLING MACHINE STANDARD ACCESSORIES: Drill chuck 1-13mm/B16 Draw bar Allen wrench Wedge Tie rod OPTIONAL ACCESSORIES: Halogen lamp Coolant system 58pcs clamping kits Face milling cutter 63mm Milling chuck(8pcs/set) H/V precision rotary table HV-150mm Auto-tapping electrical Milling vice QH-125mm Double speed motor SPECIFICATIONS: SPECIFICATIONS   Z5032 Z5040 Z5045 Max.d...

  • Column Drilling Machine Z5040A

    Column Drilling Machine Z5040A

    Short Description:

    Fitur: mesin dibangun karo multi-fungsi saka ngebur. Broaching, reaming, nutul lan madhep panggilingan. Kanthi kapasitas kuatake saka ngebur ngidini workpieces supaya dilatih karo sawetara gedhe saka ukuran. Iku cocok kanggo nggunakake ing loro kopi pangopènan 1. operasi Gampang produksi lan. struktur wesi 2. Casting kanggo kekiatan dawa. 3. jinis Column mesin ngebur vertikal ...

  • Column Drilling Machine Z5040

    Column Drilling Machine Z5040

    Short Description:

    Vertikal Babak COLUMN ngebur MESIN fitur: 1 .Novel desain lan katon ayu, struktur Kripik, sawetara saka sudhut kacepetan global. 2 .Unique meja apa, mekanisme ngangkat elektrik lan manual, gampang operate. 3. meja bisa muter 180 derajat 45 derajat, lan bisa digunakake kanggo sawetara saka sudhut aplikasi. 4.The diwenehake karo piranti cooling piranti lan nunyuk. 5 ...

Tampilan Online Chat!