Welcome to situs kita!
  • Brake Drums Lathe T8445FCV

    Brake Drums Lathe T8445FCV

    Short Description:

    Main Features: - Its twin spindle each other perpendicular structure; - The brake drum/shoe can be cut on the first spindle and the brake disc can be cut on the second spindle; - Higher rigidity, accurate workpiece, positioning and is easy to operate. Main Specifications(model) T8445FCV Brake drum diameter 180-450mm Brake disc diameter 180-400mm Working stroke 170mm Spindle speed Ste...

  • Brake Drums Lathe T8445A

    Brake Drums Lathe T8445A

    Short Description:

    1.Applicable for repairing medium & small brake drum/disc. 2.Available feeding in either direction. enables high efficiency 3.Adjustable turning depth limit with auto stop funcion 4.Special for repairing brake discs of the luxurious medium vehicles& off-road vehicles like BMW,BENZ,AUDI,etc. 5.Two faces of brake disc can be turned simultaneously   Main Specifications(model) T8445...

  • Brake Lathe C9372

    Brake Lathe C9372

    Short Description:

  • Brake Drums and Discs Machine C9370C

    Brake Drums and Discs Machine C9370C

    Short Description:

    The lathe uses precision electric DC servo motors designed to meet the demanding requirement of industrial motion control . 2. The ” Change Adapter ” system eliminates the need for conventional bell clamps and cones and features built-in springs ensure you don’t lose them . 3. The precision twin cutter tools and a quick drum to rotor changeover to help increase your service ...

  • Brake Drum/Disc Cutting Machine C9335A

    Brake Drum/Disc Cutting Machine C9335A

    Short Description:

    FEATURES: 1. The brake drum/shoe can be cut on the first Spindle and the brake disc can be cut on the second Spindle. 2. This lathe has higher rigidity, accurate work piece positioning and is easy to operate. Main Specifications(model) C9335A Brake disc diameter 180-350mm Brake drum diameter 180-400mm Working stroke 100mm Spindle speed 75/130rpm Feeding rate 0.15mm Motor 1.1kw ...

  • Brake Drum/Disc Cutting Machine C9350C

    Brake Drum/Disc Cutting Machine C9350C

    Short Description:

    Product Application 1. Large machining range for drum and brake meets most of the daily machining range. 2. 15 month after-sell service since customer receive the shipment. 3. Finitely adjustably setting allow cutting drum; 4. Three kinds of speed to choice for spindle speed; 5. Fully equipped adapter package.     Main Specifications(model) C9350C Brake drum diameter 152-450mm ...

  • Cylinder Boring Bar/motocycle cylinder boring machine T807A

    Cylinder Boring Bar/motocycle cylinder boring m...

    Short Description:

    CYLINDER BORING MACHINE T807A Model T807A cylinder boring machine is mainly used for maintain the cylinder of motorcycle, etc. Place the cylinder to be bored under the base plate or on the plane of the base of the machine after the center of the cylinder hole is determined, and the cylinder is fixed, the maintenance of boring and honing be carried out, the cylinder of the motorcycles with diame...

  • Brake Drum Lathe T8445

    Brake Drum Lathe T8445

    Short Description:

    BRAKE DRUM Kerja lathe MESIN fitur: 1. Brake drum / disk mesin nglereni iku kanggo ndandani drum brake utawa brake saka mobil mini kanggo trek abot. 2. Iku jenis maha veriable kacepetan lathe. 3. Iku bisa nepaki pampasan disk brake drum lan sepatu saka otomatis mobiles saka mini-mobil kanggo trek abot medium. 4. Fitur mboten umum saka peralatan iki kembar-kumparan sawijining saben othe ...

  • Brake Drum Lathe T8465

    Brake Drum Lathe T8465

    Short Description:

    BRAKE DRUM Kerja lathe MESIN fitur: 1. Brake drum / disk mesin nglereni iku kanggo ndandani drum brake utawa brake saka mobil mini kanggo trek abot. 2. Iku jenis maha veriable kacepetan lathe. 3. Iku bisa nepaki pampasan disk brake drum lan sepatu saka otomatis mobiles saka mini-mobil kanggo trek abot medium. 4. Fitur mboten umum saka peralatan iki kembar-kumparan sawijining saben othe ...

  • Brake Drum Lathe T8470

    Brake Drum Lathe T8470

    Short Description:

    BRAKE DRUM Kerja lathe MESIN fitur: 1. Brake drum / disk mesin nglereni iku kanggo ndandani drum brake utawa brake saka mobil mini kanggo trek abot. 2. Iku jenis maha veriable kacepetan lathe. 3. Iku bisa nepaki pampasan disk brake drum lan sepatu saka otomatis mobiles saka mini-mobil kanggo trek abot medium. 4. Fitur mboten umum saka peralatan iki kembar-kumparan sawijining saben othe ...

  • Brake Drum Lathe C9365

    Brake Drum Lathe C9365

    Short Description:

    BRAKE DRUM Kerja lathe fitur: 1. Cepet, kanthi irit kanggo nglereni rotor. 2. Fast lan alon setelan ngidini nglereni rotor. 3. Cepet, kanthi irit kanggo nglereni drum. 4. setelan luwes Finitely ngidini nglereni drum. 5. Telung jinis kacepetan 70, 88, 118 Rpm kanggo milih kanggo kacepetan kumparan. 6. A desain trep ngidini kanggo cepet ngganti saka rotor kanggo drum, karo cros ...

  • Brake Drum Lathe C9365A

    Brake Drum Lathe C9365A

    Short Description:

    BRAKE DRUM Kerja lathe fitur: C9365: ditrapake kanggo reparing brake drum / cd saka verhicles gedhe lan medium 2 pakan listrik mbisakake maha global dipakani ing eighter arah karo efficiency dhuwur support Special mbisakake stabilitas kanggo drum heavy turnign 2 pasuryan disc brake bisa nguripake bebarengan C9365A: ditrapake kanggo reparing drum brake bis lan kacepetan dhuwur passen ...

  • Brake Drum Lathe C9335

    Brake Drum Lathe C9335

    Short Description:

    BRAKE DRUM Kerja lathe fitur: 1. Cepet, kanthi irit kanggo nglereni rotor. 2. Fast lan alon setelan ngidini nglereni rotor. 3. Cepet, kanthi irit kanggo nglereni drum. 4. setelan luwes Finitely ngidini nglereni drum. 5. Telung jinis kacepetan 70, 88, 118 Rpm kanggo milih kanggo kacepetan kumparan. 6. A desain trep ngidini kanggo cepet ngganti saka rotor kanggo drum, karo salib feed ...

  • Brake Drum Lathe C9350

    Brake Drum Lathe C9350

    Short Description:

    BRAKE DRUM Kerja lathe fitur: 1. mesin iki utama digunakake kanggo boring lan ndandani drum brake lan piring kanggo trek Pick-up, mobil lan mini mobil. 2. Mesin nggunakake struktur horisontal, tengah kurang gravitasi lan gampang kanggo clamping. 3. Gunakake prewangan njawinipun ingkang drum brake minangka panggonan datum, nggunakake dabber lan taper kantong bisa gampang digawe clamping, boring lan ndandani drum brake kayektenan ...

Tampilan Online Chat!