Welcome to situs kita!
  • CNC Band Saw machine GH42100 GH42130

    CNC Band Saw machine GH42100 GH42130

    Short Description:

    Standard equipment: 1.Hydraulic workpiece clamping, 2.1 saw blade belt, 3.Material support stand, 4.Coolant system, 5.Work lamp, 6.Operator manual   Optional equipment: 1.Automatic blade breakage control, 2.Fast drop protection device, 3.Hydraulic blade tension, 4.Automatic chip removal device, 5.Various blade linear speed, 6.Blade protection covers, 7.Wheel cover opening protection, 8.Ce stand...

  • Band Saw G4017

    Band Saw G4017

    Short Description:

    FEATURES OF METAL BAND SAWING MACHINE Rigid cast-iron design with steel base serving Quick adjusting vise for angular cuts- the saw frame swivel MODEL G4017 Description 6.5″metal band saw Motor 900(230v) 900/550(380v) Blade size(mm) 2110×20×0.9 Blade speed (m/min) 80(230V) 97(110V) 80/40(380V) Bow swivel degree 0°-60° capacity at 90° Round 170mm...

  • Band Saw G5020

    Band Saw G5020

    Short Description:

    FEATURES OF METAL BAND SAWING MACHINE FROM HOTON MACHINERY: 1.adjustable horizontal/vertical metalworking band saw 2.has a vise that swivels up to 45 degree MODEL G5015 G5020 G5025 Motor 500w 1100w 1500w/750(380v) Blade size(mm) 1735×13×0.9 2360×20×0.9 2725x27x0.9 Blade speed (m/min) 20-65 24,41,61,82(50HZ) 29,50,75,100 (60HZ) 72-36 Bow swivel degree ...

  • CNC Band Saw GHS4228

    CNC Band Saw GHS4228

    Short Description:

    METAL CNC BAND SAW MACHINE FEATURES: Touch screen type control panel, sawing parameters digital setting 5 groups of sawing data; 2. PLC controller, flexible setting and conversion, combination between hand operation and automatic operation; 3. Double column structure vertical lifting high stability; 4. Cutting speed adopts hydraulic control, stepless speed regulation; 5. Suited to batch saw cu...

  • Band Saw GS916

    Band Saw GS916

    Short Description:

    CUTTING METAL BAND SAW GS916 fitur: 1. Bukaan kemampuan 9 "2. Clamps cepet bisa diputer saka 0 ° kanggo 45 ° 3. High-kapasitas amarga kontrol dening motor 4 Kacepetan Mudhun saka saw gandhewo dikendhalèkaké déning silinder hydraulic. Dasar roller bisa polah. 5 Nduweni sizing piranti (mesin otomatis bakal mungkasi sawise bahan sawing) 6. Kanthi piranti pangayoman daya break, ...

  • CNC Band Saw GHS4235

    CNC Band Saw GHS4235

    Short Description:

     METAL CNC BAND SAW MACHINE FEATURES: Touch screen type control panel, sawing parameters digital setting 5 groups of sawing data; 2. PLC controller, flexible setting and conversion, combination between hand operation and automatic operation; 3. Double column structure vertical lifting high stability; 4. Cutting speed adopts hydraulic control, stepless speed regulation; 5. Suited to batch saw c...

  • Band Saw GH4270

    Band Saw GH4270

    Short Description:

    Specification: Hydraulic universal metal cutting band saw machine MODEL NO GH4270 GH4280 Cutting capacity (mm) 700×700 800×800 Blade speed (m/min) 27,45,69 27,45,69 Blade size (mm) 7205x54x1.6 8820x67x1.6 Motor main (kw) 5.5 7.5 Motor hydraulic (kw) 1.1 2.25 Coolant pump (kw) 0.125 0.125 Workpiece clamping Hydraulic vice Hydraulic vice Blade ...

  • Band Saw GH4280

    Band Saw GH4280

    Short Description:

    Specification: Hydraulic universal metal cutting band saw machine MODEL NO GH4270 GH4280 Cutting capacity (mm) 700×700 800×800 Blade speed (m/min) 27,45,69 27,45,69 Blade size (mm) 7205x54x1.6 8820x67x1.6 Motor main (kw) 5.5 7.5 Motor hydraulic (kw) 1.1 2.25 Coolant pump (kw) 0.125 0.125 Workpiece clamping Hydraulic vice Hydraulic vice Blade ...

  • Band Saw GH4260

    Band Saw GH4260

    Short Description:

    Fitur: ekstra kaku desain pigura saw njamin akurasi sudut banget lan geter kurang nalika nglereni workpieces karo dhiameter banget gedhe; Dhukungan materi fitur lumahing mimpin rollers feed karo banget dhuwur kapasitas-mbukak, cocok kanggo workpiece abot banget; pigura Saw ngangkat diadopsi kontrol silinder lenga pindho, njupuk apa Gamelan; Ing saw heavy agul-agul tensioning nyuda wo ...

  • Band Saw GH4250

    Band Saw GH4250

    Short Description:

    Horisontal BAND SAW fitur: baja ngalangi weruh pigura ing panuntun pigura dual-kolom warata lan kurang profil kanggo nangani luwih gampang saka workpieces abot utawa gedhe manual linear mandeg kanggo setelan cepet lan gampang saka bener dawa workpiece kuat drive motor puntiran-bukti pigura saw fitur feed luwes maha ing mburi siklus sawing, weruh agul-agul sabuk bakal mungkasi lan bla saw ...

  • Band Saw GH4240

    Band Saw GH4240

    Short Description:

    Horisontal BAND SAW fitur: baja ngalangi weruh pigura ing panuntun pigura dual-kolom warata lan kurang profil kanggo nangani luwih gampang saka workpieces abot utawa gedhe manual linear mandeg kanggo setelan cepet lan gampang saka bener dawa workpiece kuat drive motor puntiran-bukti pigura saw fitur feed luwes maha ing mburi siklus sawing, weruh agul-agul sabuk bakal mungkasi lan bla saw ...

  • Band Saw GH4228

    Band Saw GH4228

    Short Description:

    Horisontal BAND SAW fitur: baja ngalangi weruh pigura ing panuntun pigura dual-kolom warata lan kurang profil kanggo nangani luwih gampang saka workpieces abot utawa gedhe manual linear mandeg kanggo setelan cepet lan gampang saka bener dawa workpiece kuat drive motor puntiran-bukti pigura saw fitur feed luwes maha ing mburi siklus sawing, weruh agul-agul sabuk bakal mungkasi lan bla saw ...

  • Band Saw GH4235

    Band Saw GH4235

    Short Description:

    Horisontal BAND SAW fitur: baja ngalangi weruh pigura ing panuntun pigura dual-kolom warata lan kurang profil kanggo nangani luwih gampang saka workpieces abot utawa gedhe manual linear mandeg kanggo setelan cepet lan gampang saka bener dawa workpiece kuat drive motor puntiran-bukti pigura saw fitur feed luwes maha ing mburi siklus sawing, weruh agul-agul sabuk bakal mungkasi lan bla saw ...

  • Band Saw GH4220A

    Band Saw GH4220A

    Short Description:

    Horisontal BAND SAW fitur: baja ngalangi weruh pigura ing panuntun pigura dual-kolom warata lan kurang profil kanggo nangani luwih gampang saka workpieces abot utawa gedhe manual linear mandeg kanggo setelan cepet lan gampang saka bener dawa workpiece kuat drive motor puntiran-bukti pigura saw fitur feed luwes maha ing mburi siklus sawing, weruh agul-agul sabuk bakal mungkasi lan bla saw ...

  • Band Saw GH4220

    Band Saw GH4220

    Short Description:

    Horisontal pindho COLUMN BAND sawing MESIN (GH4220) weruh pigura travels tengen nuntun ngalangi dual-kolom kaku, Panuntun agul-agul luwes saw nyegah uwal tambahan saka agul-agul saw lan njamin akurasi sudut panel kontrol saenipun dipanggonke maksimum ing jangkoan nyaman ing ndhuwur pigura saw ing ing pungkasan saben siklus sawing, weruh pigura agul-agul otomatis bakal bali menyang posisi ngarep ...

  • Band Saw G5015

    Band Saw G5015

    Short Description:

    FEATURES OF METAL BAND SAWING MACHINE FROM HOTON MACHINERY: 1.adjustable horizontal/vertical metalworking band saw 2.has a vise that swivels up to 45 degree MODEL G5015 G5020 G5025 Motor 500w 1100w 1500w/750(380v) Blade size(mm) 1735×13×0.9 2360×20×0.9 2725x27x0.9 Blade speed (m/min) 20-65 24,41,61,82(50HZ) 29,50,75,100 (60HZ) 72-36 Bow swivel degree ...

  • Band Saw G5025

    Band Saw G5025

    Short Description:

    FEATURES OF METAL BAND SAWING MACHINE FROM HOTON MACHINERY: 1.adjustable horizontal/vertical metalworking band saw 2.has a vise that swivels up to 45 degree MODEL G5015 G5020 G5025 Motor 500w 1100w 1500w/750(380v) Blade size(mm) 1735×13×0.9 2360×20×0.9 2725x27x0.9 Blade speed (m/min) 20-65 24,41,61,82(50HZ) 29,50,75,100 (60HZ) 72-36 Bow swivel degree ...

  • Band Saw G5018WA

    Band Saw G5018WA

    Short Description:

    Fitur BAND METAL sawing MESIN saka HOTON ENGINEERING: 1.Vice luwes kanggo nglereni mitre (90 ° kanggo 45 °) 2.Cutting meksa luwes kanggo saben workpiece 3.V-sabuk ngidini 4 setelan kacepetan 4.Vertical useable kanggo nglereni saka logam stamping wesi 5.Cast weruh pigura njamin geter-free 6.Includes mlaku pager materi kanggo 7.Carriage karya efisien lan transportasi nangani kanggo mobilitas dhuwur 8. Automat ...

  • Band Saw G5013

    Band Saw G5013

    Short Description:

    Description of goods Hoton Metal Cutting band saw 5” metal band sawing Band saw MODEL G5013 Description 5″ metal band saw Motor 550W/230Vor380V 50HZ Blade size 1638×12.7×0.64mm Blade speed 20-61m/min Bow swivel degree 0-60 degree Cutting capacity at 90 degree circular 128mm rectangle 127x150mm Cutting capacity at 45 degree c...

  • Band Saw G5012

    Band Saw G5012

    Short Description:

    SMALL vertikal horisontal BAND SAW MESIN saka HOTON ENGINEERING 1. Kapasitas Processing maksimum 115 mm (4.5 "). 2. desain Cahya bobot, cocok kanggo lapangan lan situs construction aplikasi 3. band iki weruh fitur sabuk drive lan konversi 3-kacepetan. 4. saw gandhewo bisa muter saka 0 ° kanggo 45 °, lan bisa digunakake vertikal lan horisontal. 5. Iku fitur clamping cepet lan tetep lan equipp ...

Tampilan Online Chat!