Welcome to situs kita!

PRODUCTS

  • CNC Millings

  • Surface Grinder Machines

  • CNC kangeroo

  • sawing Mesin

  • kangeroo

  • Mesin Milling

  • Milling Mesin Drilling

  • Mesin Drilling

  • Bench Top Metal Lathes

  • The pana Slotter Mesin

  • Pencet Mesin

  • Air Hammer

  • Mesin shaper

  • Gear Mesin Hobbing

  • Gambar Bender

  • Mesin Sheet Metal

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Tengzhou Hoton Machinery Co., LTD iki diadegaké ing taun 2006, lan punika Produsèn mesin profesional ing China. Ana 480 buruh, kang 60 iku engineers. Wis area 46,000 meter, aset general 30,000,000. Wis nyimpen saka 350 Alat lan kemampuan apik saka produk desain & Manufaktur. Wis ijin kualitas ekspor saka 2007, lan wis tengen kaca diwenehi dening Komite Negara Manca Ekonomi Trade in 2008.

NEWS

Apa sheet mesin logam lempitan? A brake yaiku mesin Metalworking sing ngidini mlengkung logam sheet. A brake cornice mung ngidini kanggo bends prasaja lan creases, nalika brake kothak-lan-pan uga ngijini siji kanggo ...

Benin pelanggan ngunjungi kita pabrik lan mlebu ing urutan lathe
  On April 3, 2019, Benin cu ...
Carane Teknologi New Bakal Ngganti pangolahan
Kanthi teknologi inovatif iki, peran lan ...
Tampilan Online Chat!