Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

 • ЦПУ мелези

 • Машини за површинска мелница

 • ЦПУ стругови

 • Машини за пила

 • Стругови

 • Фреза

 • Машини за дупчење за глодање

 • Машини за дупчење

 • Топ метални стругови за клупа

 • Слотер машини

 • Press Machines

 • Воздушен чекан

 • Shaper Machines

 • Машини за подмачкување на запчаници

 • Профил Бендер

 • Машини за лим

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Tengzhou Hoton Machinery Co.,LTD е основана во 2006 година и е професионален производител на машини во Кина.Работат 480 работници, од кои 60 инженери.Има површина од 46.000 метри квадратни, општи средства 30.000.000.Има продавница од 350 опрема и добра способност за дизајнирање и производство на производи.Има дозвола за квалитет на извоз од 2007 година, а има право за извоз дадено од Државниот комитет за надворешна економска трговија во 2008 година.

ВЕСТИ

Што е машина за виткање лим? Кочницата е машина за обработка на метал што овозможува свиткување на лим.Сопирачката на корниз овозможува само едноставни свиоци и набори, додека сопирачката со кутија и тава овозможува да се ...

Испратете ни ја вашата порака:

WhatsApp онлајн разговор!