Добредојдовте на нашите веб-страници!
 • ЦПУ универзална машина за мелење цилиндри MKE1420Hx500

  ЦПУ универзална машина за брусење цилиндри MKE142...

  Краток опис:

  Модел Единица MKE1420HX500 Надворешни дијаметри на брусење mm φ8~200 Внатрешни дијаметри на брусење mm Φ30~100 Централна висина mm 135 Брзина на ротација на вретеното на главата r/min 50HZ:25~380 без чекори Растојание помеѓу средишното парче mm Тежина за мелење 500 Макс. 500/125 Макс.периферна брзина на тркалото m/s 35 Надворешно тркало ...

 • Универзална мелница GD3080B GD300B

  Универзална мелница GD3080B GD300B

  Краток опис:

  КАРАКТЕРИСТИКИ НА ЦИЛИНДРИЧНАТА МАШИНА ЗА БЛЕСЕЊЕ: Машината главно се користи за мелење мала оска, тркалезен сет, вентил за игла, клип, итн.Алатки начин може да биде врвот, три канџи чак, пролет картичка глава и специјална жига реализира.Се применува на инструменти, автомобилски, механички и електрични, лежишта, текстил, бродови, машини за шиење, алати и слично за обработка на мали делови. Машината со...

 • Универзална мелница M1432B/1000 M1432B/3000 M1432B/1500

  Универзална мелница M1432B/1000 M1432B/3000 M143...

  Краток опис:

  УНИВЕРЗАЛНА ЦИЛИНДРИЧНА МАШИНА ЗА МЕЛЕЊЕ КАРАКТЕРИСТИКИ: 1) Универзална 2) Прецизна 3) Со висока цврстина 4) Сигурни перформанси СПЕЦИФИКАЦИИ: СПЕЦИФИКАЦИИ НА ЕДИНИЦАТА НА МОДЕЛИТЕ M1432B×1000 M1432B140×150st помеѓу центрите mm 1000 1500 2000 3000 Центар висина mm 180 180 180 180 Dia.Ground(OD) mm 8~320 8~320...

 • Универзална мелница MW1320 M1332 M1332A

  Универзална мелница MW1320 M1332 M1332A

  Краток опис:

  КАРАКТЕРИСТИКА НА ЦИЛИНДРИЧНА МАШИНА ЗА БЛЕСЕЊЕ: Хидродинамичкиот систем произведува маслена фолија помеѓу черупката и вретеното за да ги намали вибрациите обезбедувајќи максимална прецизност и квалитет на површината.Овој тип на лежиште го зголемува животниот век на вретеното и стабилноста на масата има големи димензии и се врти во две насоки - движење на масата преку рачно тркало или автоматски преку линеарно хидраулично напојување многу цврсто...

 • Универзална мелница M1420/500 M1420/800

  Универзална мелница M1420/500 M1420/800

  Краток опис:

  УНИВЕРЗАЛНА ЦИЛИНДРИЧНА МАШИНА ЗА БРЕЛЕЊЕ КАРАКТЕРИСТИКИ: 1) Универзална 2) Прецизна 3) Со голема цврстина 4) Сигурни перформанси СПЕЦИФИКАЦИИ: СПЕЦИФИКАЦИИ НА ЕДИНИЦАТА НА МОДЕЛИТЕ M1420×500 M1420×750 MW50000 00 750 500 750 Центар висина mm 118 118 135 135 Dia.Ground(OD) mm 8~200 8~200 5~200 ...

 • Универзална мелница M1332/1000 M1332/1500 M1332/2000

  Универзална мелница M1332/1000 M1332/1500 M1332...

  Краток опис:

  КАРАКТЕРИСТИКА НА ЦИЛИНДРИЧНА МАШИНА ЗА БЛЕСЕЊЕ: Хидродинамичкиот систем произведува маслена фолија помеѓу черупката и вретеното за да ги намали вибрациите обезбедувајќи максимална прецизност и квалитет на површината.Овој тип на лежиште го зголемува животниот век на вретеното и стабилноста на масата има големи димензии и се врти во две насоки - движење на масата преку рачно тркало или автоматски преку линеарно хидраулично напојување многу цврсто...

 • Универзална машина за брусење 2M9120A

  Универзална машина за брусење 2M9120A

  Краток опис:

  МАШИНА ЗА БЕЛЕЊЕ ЗА ПОВЕЌЕ УПОТРЕБУВАЊЕ 2M9120A КАРАКТЕРИСТИКИ: Повеќемелењето се движи од надворешно и внатрешно цилиндрично брусење до стеснето брусење.Овозможува и брусење на алатот, (острување на секачи и алат за вртење) и е погоден за лесно брусење на површини.Тоа врши за...

Испратете ни ја вашата порака:

WhatsApp онлајн разговор!