Добредојдовте на нашата веб-сајтови!
 • Universal Dividing Head F11100A F11125A

  Universal Dividing Head F11100A F11125A

  Краток опис:

  F11 СЕРИЈА УНИВЕРЗАЛНА поделба ГЛАВАТА Оваа серија е една од најважните прилог за мелење машина. со помош на оваа поделба на чело на работното парче се одржа помеѓу центрите или на Чак може да биде ротирање на секој агол, како сакате и периферијата на работното парче може да се подели во било поделби на еднакви делови. Со помош на сите видови на секачи, за поделба на главата, исто така може да ви помогне фреза ...

 • Поделба Раководител БС-2

  Поделба Раководител БС-2

  Краток опис:

  BS SERIES SEMI-UNIVERSAL DIVIDING HEAD BS-2   The universal index center has been designed to carry out all types of gear cutting. Precision dividing and spiral word with greater precision and efficiency than ever the center face can be tilted from a horizontal position of 90 degree down to -10 degree from vertical, and inclinations can be read off ascale graduated in degrees.The center is...

 • Тешки F12 СЕРИЈА поделба ГЛАВАТА

  Тешки F12 СЕРИЈА поделба ГЛАВАТА

  Краток опис:

  Heavy F12 Series semi-universal dividing head is one of the most important attachment for big milling machine. It can be used for simple indexing and dividing circle into any equal parts, etc. ITEMS F12260 F12300 F12400 F12500 F121000 Center height        mm 260 300 400 500 1000 Swivel angle of spindle from horizontal to upward ≤95° Horizontal position(down...

 • F12 СЕРИЈА полу-универзално поделба ГЛАВАТА

  F12 СЕРИЈА полу-универзално поделба ГЛАВАТА

  Краток опис:

  Спецификации: 1. Вид серија F12, полу-универзално поделба главата е една од најважните прилог за мелење machine.With помош на оваа поделба главата, на работното парче одржа може да се врши директна индексирање и индексирање едноставно, или ротираат било агол, како сакате и периферијата на работното парче може да се подели во било divisionsof еднакви делови и др 2. серијата F12 со право handw ...

 • Universal Dividing Head F11160A F11200A

  Universal Dividing Head F11160A F11200A

  Краток опис:

  Оваа серија е една од најважните прилог за мелење машина. со помош на оваа поделба на чело на работното парче се одржа помеѓу центрите или на Чак може да биде ротирање на секој агол, како сакате и периферијата на работното парче може да се подели во било поделби на еднакви делови. Со помош на сите видови на секачи, на поделба главата исто така може да им помогне на мелење машина за извршување на операцијата за мелење за ...

 • Поделбата Head-БС-0 БС-1

  Поделбата Head-БС-0 БС-1

  Краток опис:

  БС-0 БС-1 полу-универзално поделба главата е едноставен индекс центар и може да се користи за директни и индиректни поделба. Целосно опрема, лице, обработка на флејта и нема потреба додатоци, но целата конструкција е иста како универзален тип. 24 брзо делење дупки може да се комплетира 2, 3, 4, 6, 8, 12, 24 поделба индексирање. Придава 3 поделба плоча заедно со поделба главата индиректна поделба во ...

WhatsApp Онлајн Chat!