Добредојдовте на нашата веб-сајтови!
 • bending machine TDF-1.5*1300 TDF-1.5*1500 TDF-1.5*2000 TDF-1.2*2500 TDF-1*3000

  bending machine TDF-1.5*1300 TDF-1.5*1500 TDF-...

  Краток опис:

  Product Application TDF flange folding machine or folder is capable of plates with TDF flange on it! It has slots on the bottom bed in which the formed flange lies during folding operation process. With this machine you can make “L” profiles or fully wrap around duct-work as per your needs. Generally it is a perfect companion to TDF Flange Former!Standard capability is 1.5mm*1300mm,...

 • Виткање машина TSB 2020/2

  Виткање машина TSB 2020/2

  Краток опис:

  ПРИРАЧНИК STEET МЕТАЛ Бендер ОД Hoton машина карактеристики: 1. Нашата прецизност виткање машина FSMS2020 / 2 е на тешки тип. 2. Нејзиниот горен ножот може да биде целосно укината. 3. Оваа структура алатка е погодна за обработка кутија во облик на работа парчиња. 4. Нашите прецизност тело виткање машина, располага со заварување структура челик. 5. рачката за вртливата движење на свиткување зрак 6. Главни технички ПАР ...

 • Виткање машина TSBS 2020/2

  Виткање машина TSBS 2020/2

  Краток опис:

  ПРИРАЧНИК STEET МЕТАЛ Бендер ОД Hoton машина карактеристики: 1. Нашата прецизност виткање машина FSMS2020 / 2 е на тешки тип. 2. Нејзиниот горен ножот може да биде целосно укината. 3. Оваа структура алатка е погодна за обработка кутија во облик на работа парчиња. 4. Нашите прецизност тело виткање машина, располага со заварување структура челик. 5. рачката за вртливата движење на свиткување зрак 6. Главни технички ПАР ...

 • Виткање машина TSB 2060/2

  Виткање машина TSB 2060/2

  Краток опис:

  ПРИРАЧНИК STEET МЕТАЛ Бендер ОД Hoton машина карактеристики: 1. Нашата прецизност виткање машина FSMS2020 / 2 е на тешки тип. 2. Нејзиниот горен ножот може да биде целосно укината. 3. Оваа структура алатка е погодна за обработка кутија во облик на работа парчиња. 4. Нашите прецизност тело виткање машина, располага со заварување структура челик. 5. рачката за вртливата движење на свиткување зрак 6. Главни технички ПАР ...

 • Виткање машина PBB2500 / 1.0

  Виткање машина PBB2500 / 1.0

  Краток опис:

  МЕТАЛ виткање машина КАРАКТЕРИСТИКИ: 1. Тие имаат функција на воздух пролет која може да се инсталира во внатрешноста на раката (по избор) 2. Со ножна, лесно е за работа и да се релаксираат раце. 3. Нашата прецизност виткање машина PBB сериски е опремен со структурата на педалот. Ние се пријавиле за патентна заштита во домашни услови. 4. Нашите прецизност виткање машина се користи за виткање на лимот делови. Горниот нож ...

 • Виткање машина W1.2X1500

  Виткање машина W1.2X1500

  Краток опис:

  FEATURES:   1. used for processing thin plates. 2. The bending blade is a kind of folded box, featuring simple structure and easy operation. 3. Its maximum bending thickness is 1.2/1.5 mm. MAIN TECHNICAL PARAMETER: Model Capacity(mm) Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length Thickness Angle W1.2X1500 1500 1.2 0-140° 200x76x125 285/355 W1.0X2000 2000 1.0 0-140° 250x76x125 410/500 W1...

 • Виткање машина W1.0X2000

  Виткање машина W1.0X2000

  Краток опис:

  FEATURES:   1. used for processing thin plates. 2. The bending blade is a kind of folded box, featuring simple structure and easy operation. 3. Its maximum bending thickness is 1.2/1.5 mm. MAIN TECHNICAL PARAMETER: Model Capacity(mm) Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length Thickness Angle W1.2X1500 1500 1.2 0-140° 200x76x125 285/355 W1.0X2000 2000 1.0 0-140° 250x76x125 410/500 W1...

 • Виткање машина W1.5X1500

  Виткање машина W1.5X1500

  Краток опис:

  FEATURES:   1. used for processing thin plates. 2. The bending blade is a kind of folded box, featuring simple structure and easy operation. 3. Its maximum bending thickness is 1.2/1.5 mm. MAIN TECHNICAL PARAMETER: Model Capacity(mm) Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length Thickness Angle W1.2X1500 1500 1.2 0-140° 200x76x125 285/355 W1.0X2000 2000 1.0 0-140° 250x76x125 410/500 W1...

 • Виткање машина W1.2X2000

  Виткање машина W1.2X2000

  Краток опис:

  FEATURES:   1. used for processing thin plates. 2. The bending blade is a kind of folded box, featuring simple structure and easy operation. 3. Its maximum bending thickness is 1.2/1.5 mm. MAIN TECHNICAL PARAMETER: Model Capacity(mm) Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length Thickness Angle W1.2X1500 1500 1.2 0-140° 200x76x125 285/355 W1.0X2000 2000 1.0 0-140° 250x76x125 410/500 W1...

 • Folding Machine PBB1020/3SH PBB1270/3SH

  Folding Machine PBB1020/3SH PBB1270/3SH

  Краток опис:

  SHEET STEEL BENDING MACHINE FEATURES: 1. With food control. It is easy for operation and relax hands for adjusting the material. 2. They have the function of air spring which can be installed inside the arm(Optional). 3. The press blade and folding blade are segment structure. SPECIFICATIONS: MODEL PBB1020/2A PBB1270/2A PBB1520/1.5A PBB1020/3SH PBB1270/3SH Max. working length(...

 • Виткање машина PBB2020 / 1.2

  Виткање машина PBB2020 / 1.2

  Краток опис:

  МЕТАЛ виткање машина КАРАКТЕРИСТИКИ: 1. Тие имаат функција на воздух пролет која може да се инсталира во внатрешноста на раката (по избор) 2. Со ножна, лесно е за работа и да се релаксираат раце. 3. Нашата прецизност виткање машина PBB сериски е опремен со структурата на педалот. Ние се пријавиле за патентна заштита во домашни услови. 4. Нашите прецизност виткање машина се користи за виткање на лимот делови. Горниот нож ...

 • Folding Machine PBB1020/2A PBB1270/2A

  Folding Machine PBB1020/2A PBB1270/2A

  Краток опис:

  SHEET STEEL BENDING MACHINE FEATURES: 1. With food control. It is easy for operation and relax hands for adjusting the material. 2. They have the function of air spring which can be installed inside the arm(Optional). 3. The press blade and folding blade are segment structure. SPECIFICATIONS: MODEL PBB1020/2A PBB1270/2A PBB1520/1.5A PBB1020/3SH PBB1270/3SH Max. working length(...

 • Folding Machine PBB1020/2.5 PBB1270/2 PBB1520/1.5

  Folding Machine PBB1020/2.5 PBB1270/2 PBB1520/1.5

  Краток опис:

  PAN и кутија виткање машини КАРАКТЕРИСТИКИ: 1.За формира компонента на свиткување. 2.А целосно заварени структура, и компактен висок квалитет инженеринг, да се обезбеди минимум одржување, заедно со едноставен и безбедно работење. 3.Have функцијата на воздух пролет која може да се инсталира во внатрешноста на раката (по избор). 4.Adjustable свиткување агол престане со скала до 135 ° 5. Со ножна. Тоа е лесно за работа и рел ...

 • Виткање машина PBB1020 / 1A

  Виткање машина PBB1020 / 1A

  Краток опис:

  HOTON MACHINERY SHEET METAL FOLDING MACHINE 1:They have the function of air spring which can be installed inside the arm (optional) 2:Hoton Machinery folding machine is used for bending the sheet metal parts. 3:The upper blade can be dismantled for use. It can choose a combination of upper blades according to the abnormity degree and length of the workpiece. MODEL PBB1020/1A PBB1250/1A ...

 • Виткање машина PBB1250 / 1A

  Виткање машина PBB1250 / 1A

  Краток опис:

  HOTON MACHINERY SHEET METAL FOLDING MACHINE 1:They have the function of air spring which can be installed inside the arm (optional) 2:Hoton Machinery folding machine is used for bending the sheet metal parts. 3:The upper blade can be dismantled for use. It can choose a combination of upper blades according to the abnormity degree and length of the workpiece. MODEL PBB1020/1A PBB1250/1A ...

 • Виткање машина MFS2020

  Виткање машина MFS2020

  Краток опис:

  MANUAL SHEET METAL FOLDING MACHINE FROM HOTON MACHINERY 1. Segments: 25,30,35,40,45,50,75,100,150,220,250,500,500mm 2. With foot control. It is easy for operation and relax hands. TECHNICAL SPECIFICATIONS Model Capacity Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length(mm) Thickness(mm) Angle MFS2020 2020 1.5 0-135° 265x86x164 860/1070 MFS3020 3020 1.0 0-135° 365...

 • Виткање машина MFS3020

  Виткање машина MFS3020

  Краток опис:

  MANUAL SHEET METAL FOLDING MACHINE FROM HOTON MACHINERY 1. Segments: 25,30,35,40,45,50,75,100,150,220,250,500,500mm 2. With foot control. It is easy for operation and relax hands. TECHNICAL SPECIFICATIONS Model Capacity Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length(mm) Thickness(mm) Angle MFS2020 2020 1.5 0-135° 265x86x164 860/1070 MFS3020 3020 1.0 0-135° 365...

WhatsApp Онлајн Chat!