Добредојдовте на нашата веб-сајтови!
 • Full Cover CNC Slotter Machine BK5018

  Full Cover CNC Slotter Machine BK5018

  Краток опис:

  ОПИС НА СТОКИ: 1. работната маса на машина алатка е предвидено со три различни правци на храна (надолжно, хоризонтална и ротирачки), затоа работат објект одат преку еднаш стегање, Неколку површини во машинска машина алатка, 2. механизам Хидрауличен пренос со лизгачки перница транслаторно движење и хидраулични уред за полнење за работна маса. 3. лизгачки перница има ...

 • CNC Slotter Machine BK5018

  CNC Slotter Machine BK5018

  Краток опис:

  ОПИС НА СТОКИ: 1. работната маса на машина алатка е предвидено со три различни правци на храна (надолжно, хоризонтална и ротирачки), затоа работат објект одат преку еднаш стегање, Неколку површини во машинска машина алатка, 2. механизам Хидрауличен пренос со лизгачки перница транслаторно движење и хидраулични уред за полнење за работна маса. 3. лизгачки перница има ...

 • CNC Slotting Machine BK5030 BK5032

  CNC Slotting Machine BK5030 BK5032

  Краток опис:

  The main performance characteristics: 1. The working table of the machine tool is provided with three different directions of feed (longitudinal, horizontal and rotary), therefore work object go through once clamping, Several surfaces in the machine tool machining, 2. Hydraulic transmission mechanism with sliding pillow reciprocating motion and hydraulic feed device for working table. 3. The sl...

 • CNC Slotting Machine BK5010

  CNC Slotting Machine BK5010

  Краток опис:

  CNC Vertical Gear Slotting machine BK5010 THE MAIN PERFORMANCE CHARACTERISTICS: 1. The working table of the machine tool is provided with three different directions of feed (longitudinal, horizontal and rotary), therefore work object go through once clamping, Several surfaces in the machine tool machining, 2. Hydraulic transmission mechanism with sliding pillow reciprocating motion and hydrauli...

 • Vertical Slotting Machine XC100 XC125

  Vertical Slotting Machine XC100 XC125

  Краток опис:

  Slotting машина карактеристики: 1. работна маса на машина алатка е предвидено со три различни правци на храна (надолжно, хоризонтална и ротирачки), затоа работат објект одат преку еднаш стегање, Неколку површини во механизмот 2.Hydraulic пренос машина алатка обработка со лизгачки перница транслаторно движење и хидраулични уред за полнење за работна маса. 3. лизгачки перница има ...

 • Half-cover slotting machine B5040

  Half-cover slotting machine B5040

  Краток опис:

  The main performance characteristics:  1.The working table of the machine tool is provided with three different directions of feed (longitudinal, horizontal and rotary), therefore work object go through once clamping, Several surfaces in the machine tool machining 2.Hydraulic transmission mechanism with sliding pillow reciprocating motion and hydraulic feed device for working table. 3.The slid...

 • Half-cover slotting machine B5032

  Half-cover slotting machine B5032

  Краток опис:

  The main performance characteristics:  1.The working table of the machine tool is provided with three different directions of feed (longitudinal, horizontal and rotary), therefore work object go through once clamping, Several surfaces in the machine tool machining 2.Hydraulic transmission mechanism with sliding pillow reciprocating motion and hydraulic feed device for working table. 3.The slidi...

 • Half-cover slotting machine B5050A

  Half-cover slotting machine B5050A

  Краток опис:

  The main performance characteristics:  1.The working table of the machine tool is provided with three different directions of feed (longitudinal, horizontal and rotary), therefore work object go through once clamping, Several surfaces in the machine tool machining 2.Hydraulic transmission mechanism with sliding pillow reciprocating motion and hydraulic feed device for working table. 3.The slidi...

 • На slotter машина B5020D

  На slotter машина B5020D

  Краток опис:

  Slotting машина карактеристики: 1. работна маса на машина алатка е предвидено со три различни правци на храна (надолжно, хоризонтална и ротирачки), затоа работат објект одат преку еднаш стегање, Неколку површини во механизмот 2.Hydraulic пренос машина алатка обработка со лизгачки перница транслаторно движење и хидраулични уред за полнење за работна маса. 3. лизгачки перница има ...

 • The Slotter Machine B5032 B5032D

  The Slotter Machine B5032 B5032D

  Краток опис:

  Slotting машина карактеристики: 1. работна маса на машина алатка е предвидено со три различни правци на храна (надолжно, хоризонтална и ротирачки), затоа работат објект одат преку еднаш стегање, Неколку површини во механизмот 2.Hydraulic пренос машина алатка обработка со лизгачки перница транслаторно движење и хидраулични уред за полнење за работна маса. 3. лизгачки перница има ...

 • The Slotter Machine B5020

  The Slotter Machine B5020

  Краток опис:

  The main performance characteristics:  1.The working table of the machine tool is provided with three different directions of feed (longitudinal, horizontal and rotary), therefore work object go through once clamping, Several surfaces in the machine tool machining 2.Hydraulic transmission mechanism with sliding pillow reciprocating motion and hydraulic feed device for working table. 3.The slidi...

Send your message to us:

WhatsApp Онлајн Chat!