Добредојдовте на нашата веб-сајтови!
 • Масло Земја Струг QK1338

  Масло Земја Струг QK1338

  Краток опис:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

 • Масло Земја Струг QK1332

  Масло Земја Струг QK1332

  Краток опис:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

 • Масло Земја Струг QK1327

  Масло Земја Струг QK1327

  Краток опис:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

 • Масло Земја Струг Q1319

  Масло Земја Струг Q1319

  Краток опис:

  HOLLOW вретено нафта ЗЕМЈА стругови КАРАКТЕРИСТИКИ: Овој струг ги исполнува посебните барања на корисниците во нафта, геолошки, рударски и хемиската индустрија, а во земјоделски наводнување и одводнување, тоа е можност да се намали различни прав и наклонети навои кај цевки на Унијата зглобовите, вежба прачки , цевки леење, мозоци цевки, и одливки и warter пумпа цевки повеќе економски и ефикасно како што се споредуваат ...

 • Масло Земја Струг Q1327

  Масло Земја Струг Q1327

  Краток опис:

  HOLLOW вретено нафта ЗЕМЈА стругови КАРАКТЕРИСТИКИ: Овој струг ги исполнува посебните барања на корисниците во нафта, геолошки, рударски и хемиската индустрија, а во земјоделски наводнување и одводнување, тоа е можност да се намали различни прав и наклонети навои кај цевки на Унијата зглобовите, вежба прачки , цевки леење, мозоци цевки, и одливки и warter пумпа цевки повеќе економски и ефикасно како што се споредуваат ...

 • Масло Земја Струг Q1338

  Масло Земја Струг Q1338

  Краток опис:

  HOLLOW вретено нафта ЗЕМЈА стругови КАРАКТЕРИСТИКИ: Q13 серија на цевки провира струг е главно се користи за обработка на внатрешниот и надворешниот цевка тема (вклучувајќи метрички навој, инчен нишка итн), и, исто така, може да преземе различни пресвртна работи како што се врти внатрешниот и надворешниот цилиндрична површина, и други револуција и крајот површината итн Ова струг серија е опремена со уред светлинка, која може да се користи за пр ...

 • Масло Земја Струг Q1327

  Масло Земја Струг Q1327

  Краток опис:

  HOLLOW вретено нафта ЗЕМЈА стругови КАРАКТЕРИСТИКИ: Овој струг ги исполнува посебните барања на корисниците во нафта, геолошки, рударски и хемиската индустрија, а во земјоделски наводнување и одводнување, тоа е можност да се намали различни прав и наклонети навои кај цевки на Унијата зглобовите, вежба прачки , цевки леење, мозоци цевки, и одливки и warter пумпа цевки повеќе економски и ефикасно како што се споредуваат ...

 • Масло Земја Струг Q1343

  Масло Земја Струг Q1343

  Краток опис:

  HOLLOW вретено нафта ЗЕМЈА стругови КАРАКТЕРИСТИКИ: Овој струг ги исполнува посебните барања на корисниците во нафта, геолошки, рударски и хемиската индустрија, а во земјоделски наводнување и одводнување, тоа е можност да се намали различни прав и наклонети навои кај цевки на Унијата зглобовите, вежба прачки , цевки леење, мозоци цевки, и одливки и warter пумпа цевки повеќе економски и ефикасно како што се споредуваат ...

 • Масло Земја Струг QK1319

  Масло Земја Струг QK1319

  Краток опис:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes FEATURES: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ITE...

 • Масло Земја Струг QK1322

  Масло Земја Струг QK1322

  Краток опис:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

 • Масло Земја Струг Q1350

  Масло Земја Струг Q1350

  Краток опис:

  HOLLOW вретено нафта ЗЕМЈА стругови КАРАКТЕРИСТИКИ: Овој струг ги исполнува посебните барања на корисниците во нафта, геолошки, рударски и хемиската индустрија, а во земјоделски наводнување и одводнување, тоа е можност да се намали различни прав и наклонети навои кај цевки на Унијата зглобовите, вежба прачки , цевки леење, мозоци цевки, и одливки и warter пумпа цевки повеќе економски и ефикасно како што се споредуваат ...

 • Масло Земја Струг Q1322

  Масло Земја Струг Q1322

  Краток опис:

  ЦЕВКИ струг машина карактеристики: Q13 серија на цевки провира струг е главно се користи за обработка на внатрешниот и надворешниот цевка тема (вклучувајќи метрички навој, инчен нишка итн), и, исто така, може да преземе различни пресвртна работи како што се врти внатрешниот и надворешниот цилиндрична површина, како и други револуција и крајот површината итн Ова струг серија е опремена со уред светлинка, која може да се користи за обработка на светлинка ...

 • Масло Земја Струг QK1350

  Масло Земја Струг QK1350

  Краток опис:

  ЦПУ цевка провира струг КАРАКТЕРИСТИКИ: FANUC 0i ТД контролор, Прирачник за 4-вилица цевка соединение чак, 4-станица вертикална електрични toolpost, Електрични tailstock, Централизирани автоматско подмачкување систем, систем за ладење, работа светлина, Електрични кабинет со клима уред, RS232 интерфејс, Подвижен електронски тркалцето (МПГ), Три-боја алармантна светлина, генерал алатки, прирачници за работа (издание на англиски јазик) ....

 • Масло Земја Струг QK1313

  Масло Земја Струг QK1313

  Краток опис:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

Send your message to us:

WhatsApp Онлајн Chat!