Mirë se vini në faqet tona të internetit!

PRODUKTET

 • Freza me CNC

 • Makinat e bluarjes sipërfaqësore

 • Torno CNC

 • Makinat e sharrimit

 • Torno

 • Makina freze

 • Makinat e shpimit frezë

 • Makinat e shpimit

 • Torno metalike me stol

 • Makinat Slotter

 • Makinat e shtypit

 • Çekiç ajri

 • Makinat e formësimit

 • Makinat e prerjes së ingranazheve

 • Profili Bender

 • Makinat e llamarinës

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

Tengzhou Hoton Machinery Co, LTD është themeluar në vitin 2006 dhe është prodhuesi profesional i makinerive në Kinë.Janë 480 punëtorë, prej të cilëve 60 inxhinierë.Ka një sipërfaqe prej 46 000 metër katror, ​​pasuri të përgjithshme 30 000 000.Ajo ka një dyqan prej 350 pajisjesh dhe aftësi të mirë të projektimit dhe prodhimit të produkteve.Ajo ka leje për cilësinë e eksportit nga viti 2007, dhe ka të drejtën e eksportit të dhënë nga Komiteti Shtetëror i Tregtisë së Jashtme Ekonomike në 2008.

LAJME

Çfarë është makina palosëse e llamarinës? Një frenim është një makinë përpunimi i metaleve që lejon lakimin e llamarinës.Një frenë qoshe lejon vetëm përkulje dhe rrudha të thjeshta, ndërsa një frenë me kuti dhe tavë lejon gjithashtu që të...

Na dërgoni mesazhin tuaj:

WhatsApp Online Chat!