Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • Kolona Box Drilling Machine ZK5150

  Kolona Box Drilling Machine ZK5150

  Përshkrim i shkurtër:

  Hoton Makineri CNC Drilling Machine ZK5140 dhe ZK5150 1. Zk5140B dhe Zk5140B-1 makine vertikale CNC shpimit janë universale shpimit machine.The diameter max shpimit është 40mm. 2.Zk5150B dhe Zk5150B-1 makine vertikale CNC shpimit janë universale shpimit machine.The diameter max shpimit është 50mm. 3. tabela e Zk5140B, Z5150B është fikse and The Zk5140B-1, Zk5150B-1 është tabelë kryq. 4. Kjo makinë ...

 • Kolona Box Drilling Machine ZK5140

  Kolona Box Drilling Machine ZK5140

  Përshkrim i shkurtër:

  Hoton Makineri CNC Drilling Machine ZK5140 dhe ZK5150 1. Zk5140B dhe Zk5140B-1 makine vertikale CNC shpimit janë universale shpimit machine.The diameter max shpimit është 40mm. 2.Zk5150B dhe Zk5150B-1 makine vertikale CNC shpimit janë universale shpimit machine.The diameter max shpimit është 50mm. 3. tabela e Zk5140B, Z5150B është fikse and The Zk5140B-1, Zk5150B-1 është tabelë kryq. 4. Kjo makinë ...

 • Kolona Box Drilling Machine Z5163B Z5180B

  Kolona Box Drilling Machine Z5163B Z5180B

  Përshkrim i shkurtër:

  SHESHIT kolonë vertikale Drejtues makinerie: Sheshi-kolonë makine vertikale shpimit është një makinë universale me qëllim të përgjithshëm. Saj përdoret për kundër-fundosje, vend-ballafaqohet shpime, përgjimi, i mërzitshëm, reaming, etj makinë ka kapur funksionin e tap-automatikisht pajisjen e përmbysur e cila është e përshtatshme për përgjimin e vrima të verbër dhe të përcaktuara. Makinë ka efikasitet të lartë, saktësi të lartë, zhurmë të ulët, ...

 • Kolona Box Drilling Machine Z5150A

  Kolona Box Drilling Machine Z5150A

  Përshkrim i shkurtër:

  SHESHIT kolonë vertikale Shpimit TIPARET Machine: Sheshi-kolonë makine vertikale shpimit është një makinë universale me qëllim të përgjithshëm. Saj përdoret për kundër-fundosje, vend-ballafaqohet shpime, përgjimi, i mërzitshëm, reaming, etj makinë ka kapur funksionin e tap-automatikisht pajisjen e përmbysur e cila është e përshtatshme për përgjimin e vrima të verbër dhe të përcaktuara. Makinë ka efikasitet të lartë, saktësi të lartë, lo ...

 • Kolona Box Drilling Machine Z5150B

  Kolona Box Drilling Machine Z5150B

  Përshkrim i shkurtër:

  SHESHIT kolonë vertikale shpuese: 1. Tabela e Z5140B, Z5150B është fikse and The Z5140B-1, Z5150B-1 është tabelë kryq. 2. Kjo makinë mund të zgjeruar vrimë, stërvitje vrimë të thellë, përgjimi, i mërzitshëm dhe etj, përveç vrimë shpimit. 3. Kjo makinë seri të ketë përparësi të shumta, të tilla si efikasitet të lartë, të ngurtë, saktësi të mirë të lartë, zhurmë të ulët, të gjerë makinë me shpejtësi të range..the cilat kanë tryezë kryq, tabela mund të ...

 • Box Column Drilling Machine Z5150B-1

  Box Column Drilling Machine Z5150B-1

  Përshkrim i shkurtër:

  SHESHIT kolonë vertikale shpuese: 1. Tabela e Z5140B, Z5150B është fikse and The Z5140B-1, Z5150B-1 është tabelë kryq. 2. Kjo makinë mund të zgjeruar vrimë, stërvitje vrimë të thellë, përgjimi, i mërzitshëm dhe etj, përveç vrimë shpimit. 3. Kjo makinë seri të ketë përparësi të shumta, të tilla si efikasitet të lartë, të ngurtë, saktësi të mirë të lartë, zhurmë të ulët, të gjerë makinë me shpejtësi të range..the cilat kanë tryezë kryq, tabela mund të ...

 • Kolona Box Drilling Machine Z5140B

  Kolona Box Drilling Machine Z5140B

  Përshkrim i shkurtër:

  SHESHIT kolonë vertikale Drejtues makinerie: Sheshi Column tipar Vertical Drilling Machine Z5140B kryesor i makine shpimit 1. Z5140B dhe Z5140B-1 makine vertikale shpimit janë universale shpimit machine.The diameter max shpimit është 40mm. 2.Z5150B dhe Z5150B-1 makine vertikale shpimit janë universale shpimit machine.The diameter max shpimit është 50mm. 3. Tabela e Z5140B, Z5150B është fikse dhe ...

 • Box Column Drilling Machine Z5140B-1

  Box Column Drilling Machine Z5140B-1

  Përshkrim i shkurtër:

  SHESHIT kolonë vertikale Drejtues makinerie: Sheshi Column tipar Vertical Drilling Machine Z5140B kryesor i makine shpimit 1. Z5140B dhe Z5140B-1 makine vertikale shpimit janë universale shpimit machine.The diameter max shpimit është 40mm. 2.Z5150B dhe Z5150B-1 makine vertikale shpimit janë universale shpimit machine.The diameter max shpimit është 50mm. 3. Tabela e Z5140B, Z5150B është fikse dhe ...

 • Kolona Box Drilling Machine Z5140A

  Kolona Box Drilling Machine Z5140A

  Përshkrim i shkurtër:

  SHESHIT kolonë vertikale Drejtues makinerie Square-kolonë makine vertikale shpimit është një makinë universale me qëllim të përgjithshëm. Saj përdoret për kundër-fundosje, vend-ballafaqohet shpime, përgjimi, i mërzitshëm, reaming, etj makinë ka kapur funksionin e tap-automatikisht pajisjen e përmbysur e cila është e përshtatshme për përgjimin e vrima të verbër dhe të përcaktuara. Makinë ka efikasitet të lartë, saktësi të lartë, zhurmë të ulët, w ...

 • Kolona Drilling Machine Z5050A

  Kolona Drilling Machine Z5050A

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTCIAL Drilling Machine TIPARET: Makinë është projektuar me multi-funksion të shpimit. Broaching, reaming, përgjimi dhe përballet mulliri. Me një kapacitet forcuar e shpimit Kjo i lejon veglave të shpuara me gamë më të madhe të madhësisë. Ai është i përshtatshëm për përdorimin në të dy prodhimit dhe dyqane mirëmbajtjes 1. operacion i lehtë. Struktura hekur 2. Kallëp për qëndrueshmëri të gjatë. 3. lloj Kolona e ...

 • Kolona Drilling Machine Z5050

  Kolona Drilling Machine Z5050

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTIKALE ROUND TIPARET Kolona Drejtues makinerie: 1 Design .Novel dhe pamja e bukur, struktura e patate të skuqura, një gamë të gjerë me shpejtësi të ndryshueshme. 2 .Unique tavolinë pune, elektrike dhe manual mekanizëm heqjen, lehtë për të vepruar. 3. tabela mund të rrotullohen 180 gradë ose 45 gradë, dhe ajo mund të përdoret për një gamë të gjerë të aplikimit. 4. është i pajisur me një pajisje pajisje ftohëse dhe përgjimi. 5 ...

 • Kolona Drilling Machine Z5045C

  Kolona Drilling Machine Z5045C

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTIKALE shpimit frezë Kompleksi rrëshqitje tryezë me shkallë dhe rregullueshme ndalesa për koordinimin e shpimit dhe punë të lehta mulliri operacion të qetë me vaj-vaske ingranazhet lubrifikuar për jetë të gjatë mjet dhe qëndrueshmëri me cilësi të lartë gisht mban frezë-së mund të përballojë ngarkesa të larta për Manualin afatgjatë ushqim stërvitje mund të kaloi në ushqim të lartë saktësi nëpërmjet një Cont dorë rrota ...

 • Kolona Drilling Machine Z5032C

  Kolona Drilling Machine Z5032C

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTIKALE shpimit frezë Kompleksi rrëshqitje tryezë me shkallë dhe rregullueshme ndalesa për koordinimin e shpimit dhe punë të lehta mulliri operacion të qetë me vaj-vaske ingranazhet lubrifikuar për jetë të gjatë mjet dhe qëndrueshmëri me cilësi të lartë gisht mban frezë-së mund të përballojë ngarkesa të larta për Manualin afatgjatë ushqim stërvitje mund të kaloi në ushqim të lartë saktësi nëpërmjet një Cont dorë rrota ...

 • Kolona Drilling Machine Z5040C

  Kolona Drilling Machine Z5040C

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTIKALE shpimit frezë Kompleksi rrëshqitje tryezë me shkallë dhe rregullueshme ndalesa për koordinimin e shpimit dhe punë të lehta mulliri operacion të qetë me vaj-vaske ingranazhet lubrifikuar për jetë të gjatë mjet dhe qëndrueshmëri me cilësi të lartë gisht mban frezë-së mund të përballojë ngarkesa të larta për Manualin afatgjatë ushqim stërvitje mund të kaloi në ushqim të lartë saktësi nëpërmjet një Cont dorë rrota ...

 • Kolona Drilling Machine Z5045 / 1

  Kolona Drilling Machine Z5045 / 1

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTICAL DRILLING MACHINE FEATURES: Drilling, milling and tapping Head swivels 360 horizontally Headstock and Worktable up & down perpendicularly Super high column Precision micro feed Positive spindle lock Distinct auto device for releasing tools, operate easily Geared drive, lower noise SPECIFICATIONS: ITEM Z5032/1 Z5040/1 Z5045/1 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm ...

 • Kolona Drilling Machine Z5032 / 1

  Kolona Drilling Machine Z5032 / 1

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTICAL DRILLING MACHINE FEATURES: Drilling, milling and tapping Head swivels 360 horizontally Headstock and Worktable up & down perpendicularly Super high column Precision micro feed Positive spindle lock Distinct auto device for releasing tools, operate easily Geared drive, lower noise SPECIFICATIONS: ITEM Z5032/1 Z5040/1 Z5045/1 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm ...

 • Kolona Drilling Machine Z5040 / 1

  Kolona Drilling Machine Z5040 / 1

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTICAL DRILLING MACHINE FEATURES: Drilling, milling and tapping Head swivels 360 horizontally Headstock and Worktable up & down perpendicularly Super high column Precision micro feed Positive spindle lock Distinct auto device for releasing tools, operate easily Geared drive, lower noise SPECIFICATIONS: ITEM Z5032/1 Z5040/1 Z5045/1 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm ...

 • Kolona Drilling Machine Z5045

  Kolona Drilling Machine Z5045

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTICAL DRILLING MACHINE STANDARD ACCESSORIES: Drill chuck 1-13mm/B16 Draw bar Allen wrench Wedge Tie rod OPTIONAL ACCESSORIES: Halogen lamp Coolant system 58pcs clamping kits Face milling cutter 63mm Milling chuck(8pcs/set) H/V precision rotary table HV-150mm Auto-tapping electrical Milling vice QH-125mm Double speed motor SPECIFICATIONS: SPECIFICATIONS   Z5032 Z5040 Z5045 Max.d...

 • Kolona Drilling Machine Z5040A

  Kolona Drilling Machine Z5040A

  Përshkrim i shkurtër:

  TIPARET: Makinë është projektuar me multi-funksion të shpimit. Broaching, reaming, përgjimi dhe përballet mulliri. Me një kapacitet forcuar e shpimit Kjo i lejon veglave të shpuara me gamë më të madhe të madhësisë. Ai është i përshtatshëm për përdorimin në të dy prodhimit dhe dyqane mirëmbajtjes 1. operacion i lehtë. Struktura hekur 2. Kallëp për qëndrueshmëri të gjatë. 3. lloj Kolona makine vertikale shpimit ...

 • Kolona Drilling Machine Z5040

  Kolona Drilling Machine Z5040

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTIKALE ROUND TIPARET Kolona Drejtues makinerie: 1 Design .Novel dhe pamja e bukur, struktura e patate të skuqura, një gamë të gjerë me shpejtësi të ndryshueshme. 2 .Unique tavolinë pune, elektrike dhe manual mekanizëm heqjen, lehtë për të vepruar. 3. tabela mund të rrotullohen 180 gradë ose 45 gradë, dhe ajo mund të përdoret për një gamë të gjerë të aplikimit. 4. është i pajisur me një pajisje pajisje ftohëse dhe përgjimi. 5 ...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!