Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • Rotary Table TSL100 TSL150 TSL160

  Rotary Table TSL100 TSL150 TSL160

  Përshkrim i shkurtër:

  TSL SERIES ROTARY TABLE FEATURES: 1.TSL vertical & horizontal rotary table is one of the main accessory of milling machine, it is used for index boring, 2.milling, circle cutting, spot facing and boring hole etc on milling machine. 2.Rotary table in vertical with tailstock working together, it can used on complex work for circle index boring and milling.   3.As SPECIFICATIONS: MODE...

 • Rotary Table HV-3”HV-4″ HV-5″

  Rotary Table HV-3”HV-4″ HV-5″

  Përshkrim i shkurtër:

  MINI SERIES ROTARY TABLE FEATURES: Mini H/V rotary is one of main accessories of DIY and home use milling machines it is used for index boring, milling, circle cutting, spot facing and boring hole etc on milling machine. Rotary table in vertical with tailstock working together, it can used on complex work for circle index boring and milling. SPECIFICATIONS: MODEL HV-3” HV-4” HV-5” ...

 • Rotary Tabela TSA SERIES

  Rotary Tabela TSA SERIES

  Përshkrim i shkurtër:

  TSA SERIES rrotullues TABELA TIPARET: 1.TSA seri tavolinë rrotullues është një nga accessory më të rëndësishme të frezë. 2.It është përdorur gjerësisht për indeksin e mërzitshëm, bluarje, prerja rrethit, Rrethi aeroplan kurbë dhe segment etj operacion. 3.As një opsion, furnizimi ndryshme tavolinë fllanxhë të ndryshme, pjesë që del përpara do të jetë e mbushur veç e veç. Përndryshe, duke e ndarë pllaka e cila siguron nga opsioni mund të indeksimit të gjitha t ...

 • Rotary Tabela TSK SERIES

  Rotary Tabela TSK SERIES

  Përshkrim i shkurtër:

  TSK SERIES TILTING ROTARY TABLE FEATURES: This is an accurate designed table for milling, boring and other machine tools. This table allows indexing, facing and other work to be carried out rapidly with extreme precision. Tiliting range 0-90 degrees from horizontal to vertical position, 1 rotation of handle equals 3 degrees, 5 minutes tilting reading. 10 Second Vernier Scale. Table Dial 1 Minut...

 • Rotary Table TSL200 TSL250

  Rotary Table TSL200 TSL250

  Përshkrim i shkurtër:

  TSL SERIES rrotullues TABELA Features: 1.TSL vertikale dhe horizontale tavolinë rrotullues është një nga accessory kryesore të frezë, ajo është përdorur për indeksin e mërzitshëm, 2.milling, prerja rrethit, vend përballet dhe i mërzitshëm etj vrimë në frezë. Tabela 2.Rotary në vertikale me tailstock punuar së bashku, ajo mund të përdoret në punën komplekse për tregues rrethi i mërzitshëm dhe mulliri. requirem 3.As klientëve të veçantë ...

 • Rotary Table TSL320 TSL400

  Rotary Table TSL320 TSL400

  Përshkrim i shkurtër:

  TSL SERIES rrotullues TABELA Features: 1.TSL vertikale dhe horizontale tavolinë rrotullues është një nga accessory kryesore të frezë, ajo është përdorur për indeksin e mërzitshëm, 2.milling, prerja rrethit, vend përballet dhe i mërzitshëm etj vrimë në frezë. Tabela 2.Rotary në vertikale me tailstock punuar së bashku, ajo mund të përdoret në punën komplekse për tregues rrethi i mërzitshëm dhe mulliri. requirem 3.As klientëve të veçantë ...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!