Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • CNC Flat Bed Lathe Machine CLK6140P

  CNC Flat Bed Lathe Machine CLK6140P

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC lathe machine (CLK6150P and CLK6140P) 1. The guideways are hardened and precision ground Infinitely variable speed change for spindle. 2. The system is high in rigidity and accuracy. 3. The machine CLK6150P and CLK6140P mini cnc lathe for sale can smoothly run with low noise. 4. Design of electromechanical integration, easy operation and maintenance.  5. It can turn taper surface, cylindri...

 • CNC Flat Bed Lathe Machine CLK6150P

  CNC Flat Bed Lathe Machine CLK6150P

  Përshkrim i shkurtër:

  torno CNC machine (CLK6150P dhe CLK6140P) 1. guideways janë ngurtësuar dhe saktësi terren të ndryshojë me shpejtësi pafundësisht ndryshueshme për gisht. 2. Sistemi është i lartë në ngurtësi dhe saktësi. 3. CLK6150P makine dhe CLK6140P mini torno CNC për shitje pa probleme mund të kandidojë me zhurmë të ulët. 4. Projektimi i integrimit elektromekanike, operacion i lehtë dhe mirëmbajtjen. 5. Ajo mund të kthehet sipërfaqe kon, cilindrike ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6125

  CNC Flat Bed torno Machine CK6125

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC lathes Features: Kjo makinë është përdorur gjerësisht në përpunimin e pajisje elektrike, orkestrim, automobil, motor, shul, duke mbajtur, fotografike dhe film makineri, mjetet e hardware, watches, syze, motore shkrimi, valvola, tub gazi dhe të tjera të lartë komplekse të saktë dhe komponentët. Kjo është pajisje ideal lartë efikas në industrinë e makineri hardware. Pajisje standarde: ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6132

  CNC Flat Bed torno Machine CK6132

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC LATHE FEATURES: The surface of guideway is delt with quenching and precision grinding, its precision has good stability Simple manipulation and low maintenance cost SPECIFICATONS: MODEL CK6132×500/750 Swing over bed 330mm Swing over carriage 148mm Max length of work piece 450/700mm Spindle bore 38mm Taper of spindle bore MT5 External taper of spindle ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6136S

  CNC Flat Bed torno Machine CK6136S

  Përshkrim i shkurtër:

  Përshkrimi i mallrave gjatësore dhe prurjet kryq ndikohen nga leadscrews topin. Nxitur nga motorët ndihmës. Ose 4-stacion ose 6-stacion mjet të postoj dhe te bandës mjete vertikale apo horizontale mund të zgjidhen. Posti është e vendosur në saktësi ingranazhet penduar me një saktësi të lartë të përsëritur pozicionuar. Të dy Chuck dhe tailstock janë furnizuar me lloj hidraulike ose manual. Sipërfaqja e Bedways është Supers ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6136B

  CNC Flat Bed torno Machine CK6136B

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC LATHES FEATURES: high rigidity  pedestal and  wider lay board are suitable for heavy cutting four station electric turret inverter stepless speed SPECIFICATION MODEL CK6136B CK6136 CK6140 Max.swing over bed 360mm 360mm 400mm Max.swing over cross slide 180mm 180mm 250mm Max.turning length WithChuck700mm/ Withcollet750mm Chuck490mm/ collet580mm Chuck600...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6140D

  CNC Flat Bed torno Machine CK6140D

  Përshkrim i shkurtër:

  PËRSHKRIMI I sistemit të mirat e kësaj CNC është GSK980TDC, Me të dy struktura horizontale dhe vertikale. Me 8.4-inch ngjyra LCD, mund të kontrollojë pesë aksin ushqim (duke përfshirë edhe aksin CS), 2 analog gisht, njësia minimale e 0.1μm. dhe gjithashtu mund të bëjë në kinezisht, anglisht, spanjisht, rusisht, portugalisht dhe gjuhë të tjera për konsumatorët të ndryshme të vendit. Xaxis dhe Z boshti kontrollohen nga lak gjysëm-të mbyllur ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6146ZX

  CNC Flat Bed torno Machine CK6146ZX

  Përshkrim i shkurtër:

   PRODUCT TIPARET: Feeds gjatësisë dhe kryq ndikohen nga leadscrews topin. Nxitur nga motorët ndihmës. Ose 4-stacion ose 6-stacion mjet të postoj dhe te bandës mjete vertikale apo horizontale mund të zgjidhen. Posti është e vendosur në saktësi ingranazhet penduar me një saktësi të lartë të përsëritur pozicionuar. Të dy Chuck dhe tailstock janë furnizuar me lloj hidraulike ose manual. Sipërfaqja e Bedways është superson ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6150

  CNC Flat Bed torno Machine CK6150

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC LATHES FEATURES: 1.high rigidity  pedestal and  wider lay board are suitable for heavy cutting 2.four station electric turret 3.frequency conversion stepless speed regulation STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES GSK980TDC or Siemens 808D NC systeminverter motor 7.5kw4 station electric turret250 mm manual chuck manual tailstock integrated automatic lubrication system coolant system...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6160

  CNC Flat Bed torno Machine CK6160

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC LATHES FEATURES: 1.high rigidity  pedestal and  wider lay board are suitable for heavy cutting 2.four station electric turret 3.frequency conversion stepless speed regulation STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES GSK980TDC or Siemens 808D NC systeminverter motor 7.5kw4 station electric turret250 mm manual chuck manual tailstock integrated automatic lubrication system coolant system...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6166

  CNC Flat Bed torno Machine CK6166

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC LATHE FEATURES: Range of gear wheel shift, variable frequency control and spindle speed change is wide Whole stand , high rigidity , stable precision SPECIFICATONS: MODEL CK6156 CK6166 Capacity Swing over bed ¢560mm(22") ¢660mm(26") Swing over cross slide ¢355mm(14") ¢440mm(17") Distance between centers 1000(40")/1420(56") 1500mm(59") Ma...

 • CNC Flat Bed torno Machine J35

  CNC Flat Bed torno Machine J35

  Përshkrim i shkurtër:

  HARD GUIDE WYA CNC LATHE Frequency stepless speed With servo system 4 station electric turret  STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES GSK980TDC or Siemens 808d NC systeminverter motor 3kw4 station gang type tool postspring collet     KND100Ti or Fanuc 0I mate-TDservo motor 3.7/5.5 kwinverter motor 4 kw4 station electric turret 5″ manual chuck 6″ manual chuck tailst...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6150ZX

  CNC Flat Bed torno Machine CK6150ZX

  Përshkrim i shkurtër:

   PRODUCT TIPARET: Feeds gjatësisë dhe kryq ndikohen nga leadscrews topin. Nxitur nga motorët ndihmës. Ose 4-stacion ose 6-stacion mjet të postoj dhe te bandës mjete vertikale apo horizontale mund të zgjidhen. Posti është e vendosur në saktësi ingranazhet penduar me një saktësi të lartë të përsëritur pozicionuar. Të dy Chuck dhe tailstock janë furnizuar me lloj hidraulike ose manual. Sipërfaqja e Bedways është superson ...

 • CNC Flat Bed torno Machine J32

  CNC Flat Bed torno Machine J32

  Përshkrim i shkurtër:

  HARD GUIDE WYA CNC LATHE Frequency stepless speed With servo system 4 station electric turret  STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES GSK980TDC or Siemens 808d NC systeminverter motor 3kw 4 station gang type tool post spring collet     KND100Ti or Fanuc 0I mate-TDservo motor 3.7/5.5 kw inverter motor 4 kw 4 station electric turret 5″ manual chuck 6″ manual chuck ta...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6140ZX

  CNC Flat Bed torno Machine CK6140ZX

  Përshkrim i shkurtër:

   PRODUCT TIPARET: Feeds gjatësisë dhe kryq ndikohen nga leadscrews topin. Nxitur nga motorët ndihmës. Ose 4-stacion ose 6-stacion mjet të postoj dhe te bandës mjete vertikale apo horizontale mund të zgjidhen. Posti është e vendosur në saktësi ingranazhet penduar me një saktësi të lartë të përsëritur pozicionuar. Të dy Chuck dhe tailstock janë furnizuar me lloj hidraulike ose manual. Sipërfaqja e Bedways është superson ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6136D

  CNC Flat Bed torno Machine CK6136D

  Përshkrim i shkurtër:

  PËRSHKRIMI I sistemit të mirat e kësaj CNC është GSK980TDC, Me të dy struktura horizontale dhe vertikale. Me 8.4-inch ngjyra LCD, mund të kontrollojë pesë aksin ushqim (duke përfshirë edhe aksin CS), 2 analog gisht, njësia minimale e 0.1μm. dhe gjithashtu mund të bëjë në kinezisht, anglisht, spanjisht, rusisht, portugalisht dhe gjuhë të tjera për konsumatorët të ndryshme të vendit. Xaxis dhe Z boshti kontrollohen nga lak gjysëm-të mbyllur ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6140S

  CNC Flat Bed torno Machine CK6140S

  Përshkrim i shkurtër:

  Përshkrimi i mallrave gjatësore dhe prurjet kryq ndikohen nga leadscrews topin. Nxitur nga motorët ndihmës. Ose 4-stacion ose 6-stacion mjet të postoj dhe te bandës mjete vertikale apo horizontale mund të zgjidhen. Posti është e vendosur në saktësi ingranazhet penduar me një saktësi të lartë të përsëritur pozicionuar. Të dy Chuck dhe tailstock janë furnizuar me lloj hidraulike ose manual. Sipërfaqja e Bedways është Supers ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6130S

  CNC Flat Bed torno Machine CK6130S

  Përshkrim i shkurtër:

  Përshkrimi i mallrave gjatësore dhe prurjet kryq ndikohen nga leadscrews topin. Nxitur nga motorët ndihmës. Ose 4-stacion ose 6-stacion mjet të postoj dhe te bandës mjete vertikale apo horizontale mund të zgjidhen. Posti është e vendosur në saktësi ingranazhet penduar me një saktësi të lartë të përsëritur pozicionuar. Të dy Chuck dhe tailstock janë furnizuar me lloj hidraulike ose manual. Sipërfaqja e Bedways është Supers ...

 • CNC Flat Bed torno Machine CK6130

  CNC Flat Bed torno Machine CK6130

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC lathes Features: Kjo makinë është përdorur gjerësisht në përpunimin e pajisje elektrike, orkestrim, automobil, motor, shul, duke mbajtur, fotografike dhe film makineri, mjetet e hardware, watches, syze, motore shkrimi, valvola, tub gazi dhe të tjera të lartë komplekse të saktë dhe komponentët. Kjo është pajisje ideal lartë efikas në industrinë e makineri hardware. Pajisje standarde: ...

 • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140

  CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC LATHE MACHINE PRICE  lay board are suitable for heavy cutting four station electric turret inverter stepless speed SPECIFICATION MODEL CK6136B CK6136 CK6140 Max.swing over bed 360mm 360mm 400mm Max.swing over cross slide 180mm 180mm 250mm Max.turning length WithChuck700mm/ Withcollet750mm Chuck490mm/ collet580mm Chuck600mm/ collet700mm Spindle bo...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!