Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • Horizontal Metal Turning Lathe Machine CQ6240

  Horizontal Metal Turning Lathe Machine CQ6240

  Përshkrim i shkurtër:

  Model CQ6240 Swing over bed 400mm Swing over cross slide 250mm Swing in gap diameter 520mm Length between centers 1080mm Width of bed 218mm Spindle bore 52mm Taper on nose MT#6 Spindle nose D1-5 Speeds range 65-1810mm Range of longitudinal feeds 0.0527-1.2912mm/rev Range of cross feeds 0.011-0.276mm/rev Thread metric pitches 0.4-7mm Thread imperial pitches 4-60 T.P...

 • Universal Lathe C6250C C6266C C6280C

  Universal Lathe C6250C C6266C C6280C

  Përshkrim i shkurtër:

  Product Feature 1. The surface of the bedways is supersonic frequency handened. 2. The spindle bore size is 80mm.The spindle system is high in rigid and accuracy. 3. Rapid feed structure is available on Apron. 4. Clutch in headstock makes the lathe more safe and reliable. TEMS C6250C C6266C C6280C 1000/1500/2000/3000/4000mm Max. swing over bed 500mm 660mm 800mm Max. swing over ca...

 • mill drill lathe machine G1324 G1340

  mill drill lathe machine G1324 G1340

  Përshkrim i shkurtër:

  INTRODUCTION:  1.Has the purposes of turning, drilling, milling, boring & thread-cutting 2.DC brushless motor, big torque at low speed, infinitely variable speed 3.Power-driven for table in milling 4.Cam clamping chuck 5.Lengthened table Features: 1.Has the devices of safety interlock & an overload safety 2.Lengthened drilling/milling box, 360 degree rotation in vertical plane   &n...

 • mini lathe machine AT320

  mini lathe machine AT320

  Përshkrim i shkurtër:

  FEATURES: The machine is a combined multi-purpose machine,possessing the functions like cutting,drilling and milling,12-grade spindle gearshift for cutting,big spindle holes and big chuck.The machine can power feed crossly or longitudinally,power feed anti-direction without stopping cutting. With the added control rod,it’s has 4 gearshift for drilling and milling.The drilling and milling head c...

 • Heavy Duty Lathe CW61125D CW61140D CW61160D CW61180D CW61200D

  Heavy Duty Lathe CW61125D CW61140D CW61160D CW6...

  Përshkrim i shkurtër:

  FEATURES:   These lathes can perform to turn end faces, cylindrical surfaces and intemal holes of marious parts as well as metric, inch, module and pitch threads. The top slides can be operated indivedu - ally by power for cutting short taper surface also, can be turned automatlcally through the compound movement combining long tudinal feed with the top slide feed, moreover, the machines may be...

 • Heavy Duty Lathe CW61125N CW61140N CW61160N CW61180N CW61200N

  Heavy Duty Lathe CW61125N CW61140N CW61160N CW6...

  Përshkrim i shkurtër:

  These lathes can perform to turn end-faces,cylindrical surfaces and internal holes of various parts as well as metric, inch,module and pitch threads. The top tool post can be operated individually by power for cutting short taper surface.It also can turn automatically long taper by the compound movement combining longitudinal feed with the top slide feed.Moreover the machines may be used for dr...

 • Heavy Duty Lathe CW61125L CW61140L CW61160L CW61180L CW61200L

  Heavy Duty Lathe CW61125L CW61140L CW61160L CW6...

  Përshkrim i shkurtër:

  These lathes can perform to turn endfaces, cylindrical surfaces and intemal holes of marious parts as well as metric, inch, module and pitch threads. The top slides can be operated indivedu-ally by power for cutting short taper surface also, can be turned automatlcally through the compound movement combining long tudinal feed with the top slide feed, moreover, the machines may be used for drill...

 • Heavy Duty Lathe CW61125H/1 CW61140H/1 CW61160H/1 CW61180H/1 CW61200H/1

  Heavy Duty Lathe CW61125H/1 CW61140H/1 CW61160H...

  Përshkrim i shkurtër:

  FEATURES: These lathes can perform to turn endfaces, cylindrical surfaces and intemal holes of marious parts as well as metric, inch, module and pitch threads. The top slides can be operated indivedu-ally by power for cutting short taper surface also, can be turned automatlcally through the compound movement combining long tudinal feed with the top slide feed, moreover, the machines may be used...

 • Heavy Duty Lathe CW61125H CW61140H CW61160H CW61180H CW61200H

  Heavy Duty Lathe CW61125H CW61140H CW61160H CW6...

  Përshkrim i shkurtër:

  These lathes can perform to turn endfaces, cylindrical surfaces and intemal holes of marious parts as well as metric, inch, module and pitch threads. The top slides can be operated indivedu-ally by power for cutting short taper surface also, can be turned automatlcally through the compound movement combining long tudinal feed with the top slide feed, moreover, the machines may be used for drill...

 • Turning And Boring Lathe C5123 C5125 C5131

  Turning And Boring Lathe C5123 C5125 C5131

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTICAL LATHE FEATURES: 1. This machine is suitable for machining of all kinds of industries. It can process external column face, circular conical surface,head face, shotted, severance of car wheel lathe. 2. Working table is to adopt hydrostatic guideway. The spindle is to use NN30( Grade D) bearing and able to turn precisely,Bearing capacity of bearing is good. 3. Gear case is to use 40 Cr g...

 • Turning And Boring Lathe C518 C5112 C5116

  Turning And Boring Lathe C518 C5112 C5116

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTICAL LATHE FEATURES: 1. This machine is suitable for machining of all kinds of industries. It can process external column face, circular conical surface,head face, shotted, severance of car wheel lathe. 2. Working table is to adopt hydrostatic guideway. The spindle is to use NN30( Grade D) bearing and able to turn precisely,Bearing capacity of bearing is good. 3. Gear case is to use 40 Cr g...

 • Universal Lathe CS6166 CS6266 CS6166B CS6266B

  Universal Lathe CS6166 CS6266 CS6166B CS6266B

  Përshkrim i shkurtër:

  GAP BED torno TIPARET: A mund të kryejë kthese brendshëm dhe të jashtëm, kon kthyer, fund përballet, dhe pjesë të tjera rrotullues kthyer; Filetim inç, metrik, Moduli dhe DP; Kryen shpimit, i mërzitshëm dhe zakon Broaching; Machine të gjitha llojet e stoqeve të sheshtë dhe ata që në forma të parregullta; Respektivisht përmes-vrima gisht lindi, që mund të mbajë rezervat bar në diametra më të mëdha; Të dy inch dhe sistemin metrik ...

 • Combo Lathe/Mill JYP260 JYP260L

  Combo Lathe/Mill JYP260 JYP260L

  Përshkrim i shkurtër:

  KOMBINIM torno JYP260 / JYP260L më të njohura, gjerësisht e dobishme makinë kombinim V-rruga krevat është kreu precision terren Gear mundëson për të ndryshuar me shpejtësi shpejt MT4 gisht vrimë merr më shumë gisht kapaciteteve është mbështetur nga duke mbajtur saktësi T-slotted cross slide Fuqia ushqim gjatësore lejon fillesë gids rregullueshme për slideways Top dizajni i gearbox merr më shumë funksioni Mill kreu mund të tilted ± 90 ...

 • Bench Lathe CZ1340A

  Bench Lathe CZ1340A

  Përshkrim i shkurtër:

  Stol torno makine karakteristika: Tufë brenda headstock kuptojnë boshtin për të ndryshuar drejtimin Sul / Zbul. Ajo shmang motor elektrik që të ndryshohet mënyra shpesh frekuenca Supersonic thekur shtrat Precision duke rul për gisht çeliku me cilësi të lartë, toka dhe i ka ngurtësuar gear brenda headstock lehtë dhe të shpejtë gear operativ kuti Enough motor i fuqishëm të energjisë ASA D4 Camlock gisht hundë fije ndryshme ...

 • Combo Lathe/Mill JYP280V

  Combo Lathe/Mill JYP280V

  Përshkrim i shkurtër:

  MULTI QËLLIMI BENCH torno më të njohura, gjerësisht e dobishme makinë kombinim V-rruga krevat është ngurtësuar dhe terren saktësi gisht është i përkrahur nga precision tapered duke rul MT4 gisht vrimë merr kapacitet më të madh T-slotted cross rrëshqitje energji ushqim gjatësore lejon fillesë gids rregullueshme për slideways Top dizajn i gearbox merr më shumë funksioni Gisht ushqyerit trajtuar me softgrip për perfe ...

 • Universal Lathe CD6250C CD6260C

  Universal Lathe CD6250C CD6260C

  Përshkrim i shkurtër:

  CDC Series Large gisht Hole Precision torno Over mesme lindi gisht e 80mm gisht Main dinamike të balancuar, dhe i mbështetur në 2 pikë me rul kon e markës Harbin. pamja e jashtme e makinës përmban fushat e mëdha, duke e bërë makinë më të mirë-looking mënyra krevat gapped, të cilat janë super-audio frekuencë thekur (HB450 plus). Të gjitha ingranazhet thekur dhe tokë nga REISHAUER machi rëndë ...

 • Universal Lathe CS6150C CS6250C

  Universal Lathe CS6150C CS6250C

  Përshkrim i shkurtër:

  GAP BED torno TIPARET: A mund të kryejë kthese brendshëm dhe të jashtëm, kon kthyer, fund përballet, dhe pjesë të tjera rrotullues kthyer; Filetim inç, metrik, Moduli dhe DP; Kryen shpimit, i mërzitshëm dhe zakon Broaching; Machine të gjitha llojet e stoqeve të sheshtë dhe ata që në forma të parregullta; Respektivisht përmes-vrima gisht lindi, që mund të mbajë rezervat bar në diametra më të mëdha; Të dy inch dhe sistemin metrik ...

 • Combo Lathe/Mill JYP300VF

  Combo Lathe/Mill JYP300VF

  Përshkrim i shkurtër:

  MULTI USE LATHE FEATURES:   The SKF bearing is used for the spindle, which is more accurate than other machines, with smaller sound and longer life.   It is very convenient to disassemble and use the C-type spindle. After only loosening the three nuts, the chuck can be replaced by rotating the locking disc.   Full metal gear, low noise, CNC machine tool shifting solution. Adopt 1...

 • Universal Lathe CS6150 CS6250 CS6150B CS6250B

  Universal Lathe CS6150 CS6250 CS6150B CS6250B

  Përshkrim i shkurtër:

  GAP BED torno TIPARET: A mund të kryejë kthese brendshëm dhe të jashtëm, kon kthyer, fund përballet, dhe pjesë të tjera rrotullues kthyer; Filetim inç, metrik, Moduli dhe DP; Kryen shpimit, i mërzitshëm dhe zakon Broaching; Machine të gjitha llojet e stoqeve të sheshtë dhe ata që në forma të parregullta; Respektivisht përmes-vrima gisht lindi, që mund të mbajë rezervat bar në diametra më të mëdha; Të dy inch dhe sistemin metrik ...

 • Universal Lathe CS6140 CS6240 CS6140B CS6240B

  Universal Lathe CS6140 CS6240 CS6140B CS6240B

  Përshkrim i shkurtër:

  GAP BED torno TIPARET: A mund të kryejë kthese brendshëm dhe të jashtëm, kon kthyer, fund përballet, dhe pjesë të tjera rrotullues kthyer; Filetim inç, metrik, Moduli dhe DP; Kryen shpimit, i mërzitshëm dhe zakon Broaching; Machine të gjitha llojet e stoqeve të sheshtë dhe ata që në forma të parregullta; Respektivisht përmes-vrima gisht lindi, që mund të mbajë rezervat bar në diametra më të mëdha; Të dy inch dhe sistemin metrik ...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!