Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • Bench Milling Drilling Machine ZX50C

  Bench Milling Drilling Machine ZX50C

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILL AND MILL MACHINE FEATURES: It is a kind of economic-type drilling and milling machine, light and flexible, is used for mechanical maintenance, non-batch parts processing and components manufacturing 1.Small and flexible, economic. 2.Multi-functions of drilling, reaming, tapping, boring, grinding and milling. 3.Processing small parts and Repairing warehouse 4.gear drive, Mechanical feed . ...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZX6350ZB

  Universal mulliri Drilling Machine ZX6350ZB

  Përshkrim i shkurtër:

  UNIVERSAL DRILLING MILLING MACHINE Hardened and ground table surface. Automatic feeds on X,Y Axis,motorized lifting and falling of table on Z axis. Vertical milling head is gear driven and mechanical feeding;  It can swivels ±45°;. Easy exchanging between horizontal and vertical milling. SPECIFICATIONS: MODEL   ZX6350ZB Spindle taper M.T.4 ISO40  ISO30 max.drilling diameter ...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZXTM40C

  Universal mulliri Drilling Machine ZXTM40C

  Përshkrim i shkurtër:

  SMALL DRILLING AND MILLING MACHINE FEATURES: 1.Belt-driven and round column. 2. Milling, drilling, tapping, boring and reaming. 3. Micro feed precision. 4. Strong rigidity, powerful cutting and precise positioning. SPECIFICATIONS: SPECIFICATION UNIT ZXTM40C Drilling capacity mm 40 End milling capacity mm 100 Vertical milling capacity mm 20 Boring capacity m...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZX7550C

  Universal mulliri Drilling Machine ZX7550C

  Përshkrim i shkurtër:

  Specification Units ZX7550C ZX7550CW Table size mm 800×240 800X240 Table travel(X/Y) mm 400×200 385X200 spindle speed range r/min 115-1750 115-1750 Max.drilling dia. mm 50 50 Distance from spindle nose to table surface mm 70-420 70-420 Max.vertical milling dia. mm 25 25 Max. end milling width mm 100 100 Max. tap...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZX7550CW

  Universal mulliri Drilling Machine ZX7550CW

  Përshkrim i shkurtër:

  Specification Units ZX7550C ZX7550CW Table size mm 800×240 800X240 Table travel(X/Y) mm 400×200 385X200 spindle speed range r/min 115-1750 115-1750 Max.drilling dia. mm 50 50 Distance from spindle nose to table surface mm 70-420 70-420 Max.vertical milling dia. mm 25 25 Max. end milling width mm 100 100 Max. tap...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZX6350ZA

  Universal mulliri Drilling Machine ZX6350ZA

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILLING MILLING MACHINE: Z-automatic feed milling head 2. Rectangular guideway on lifting platform 3. High stability 4. Hardened on X, Y, Zaxes. 5. Vertical head swivels +- 45 degree. 6. X–axis travel can be with 800mm (Optional) SPECIFICATIONS: MODEL UNIT ZX6350ZA Spindle taper MT4/ISO40 Distance vertical spindle to table mm 100-400 Distance horizontal spin...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZX6350C

  Universal mulliri Drilling Machine ZX6350C

  Përshkrim i shkurtër:

  MILLING DRILLING MACHINE FETARURES: 1.small,flexibility 2.X ,Y axis power feed 3.Vertical and horizontal multifunctional drilling and milling machine 4.Gear drive milling head 5.Three axis hardened treatment. SPECIFICATIONS: MODEL ZX6350C ZX6350Z Max.drilling dia(mm) 50;30 50;30 Spindle taper MT4;R8;ISO30 MT4;R8;ISO30;ISO40 Max.vertical milling dia(mm) 25 25 ...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZX6350Z

  Universal mulliri Drilling Machine ZX6350Z

  Përshkrim i shkurtër:

  MILLING DRILLING MACHINE FETARURES: 1.small,flexibility 2.X ,Y axis power feed 3.Vertical and horizontal multifunctional drilling and milling machine 4.Gear drive milling head 5.Three axis hardened treatment. SPECIFICATIONS: MODEL ZX6350C ZX6350Z Max.drilling dia(mm) 50;30 50;30 Spindle taper MT4;R8;ISO30 MT4;R8;ISO30;ISO40 Max.vertical milling dia(mm) 25 25 ...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZX6350D

  Universal mulliri Drilling Machine ZX6350D

  Përshkrim i shkurtër:

  UNIVERSAL shpimit frezë: përbërë rrëshqitje tryezë me shkallë dhe rregullueshme ndalesa për koordinimin e shpimit dhe të lehta punë mulliri operacion të qetë me vaj-vaske ingranazhet lubrifikuar për jetë të gjatë mjet dhe qëndrueshmëri me cilësi të lartë gisht mban frezë-së mund të përballojë ngarkesa të larta për një kohë të gjatë makinë ingranazh për bluarje vertikal / bluarje horizontal, ushqimit Workbench X / Y ...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZX6350A

  Universal mulliri Drilling Machine ZX6350A

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILLING MILLING MACHINE FEATURES: Horizontal and vertical Drilling and Milling Machine X,Y-axis auto-feeding, Z–axis lifting motor. spindle auto-feeding. SPECIFICATIONS: MODEL ZX6350A ZX6350ZA Table size(mm) 1250×320 1250×320 Table travel(mm) 600×270 600×300 Table feeds range(x/y)(mm/min) 22-555(8 steps)(max.810) 22-555(8 steps)(max.810) Max ...

 • Universal mulliri Drilling Machine ZX-50C

  Universal mulliri Drilling Machine ZX-50C

  Përshkrim i shkurtër:

  Stërvitja dhe MILL makine karakteristika: Kjo është një lloj i ekonomiko-tipit shpimit dhe frezë, të lehta dhe fleksibël, është përdorur për mirëmbajtjen mekanike, pjesët jo-grumbull të përpunimit dhe të komponentëve 1.Small prodhimit dhe fleksibël, ekonomike. 2.Multi-funksionet e shpimit, reaming, përgjimi, i mërzitshëm, bluarje dhe mulliri. 3.Processing pjesë të vogla dhe Riparimi depo 4.gear makinë, ushqim mekanike. ...

 •  Bench bluarje shpuese ZX7045

   Bench bluarje shpuese ZX7045

  Përshkrim i shkurtër:

  VERTCIAL shpimit dhe frezë FEATURE: ZX7045 nuk është njëjtë si ZX45, përveç se ZX7045 është e pajisur me ushqim tryezë pune me energji elektrike (gjatësore), heqjen motor me kuti Big elektrike, motor 2step me 12 hapa të shpejtuar hekuri të qëndrojë hedh këmbë dhe pan naftës të cilat mund të përmirësojnë saktësia machining dhe prodhimin e efikasitetit. Mulliri shpime, përgjimi, i mërzitshëm, reaming; Kreu swivels 360 °; ushqim mikro ...

 • Bench bluarje shpuese ZX45

  Bench bluarje shpuese ZX45

  Përshkrim i shkurtër:

  SPECFICATIONS: Milling drilling, tapping, boring, reaming Head swivels 360,Micro feed precision super high column,Wide and big table,Gear drive, lower noise heavy-duty tapered roller bearing spindle,Positive spindle lock,Adjustable gibs on table; ITEM ZX45 Max.drilling capacity(iron/steel) 31.5/40mm Max.mill capacity(face/end) 80/32mm Spindle taper MT3/MT4/R8/ISO30 W...

 • Bench Milling Drilling Machine ZX32G ZX32G-1

  Bench Milling Drilling Machine ZX32G ZX32G-1

  Përshkrim i shkurtër:

  BENCH MILLING DRILLING MACHINE FEATURES: 1, medical equipment, automatic control equipment, electrical appliances sound equipment, security monitoring equipment; 2, heater, atomizer, outdoor lighting project; 3, broadcasting system, the solar wind, electronic communications, etc. SPECIFICATIONS: SPECIFICATION ZX32G ZX32G-1 Max.drilling capacity 32mm 32mm Max.tapping capacity...

 • Bench bluarje shpuese ZAY7532 / 1

  Bench bluarje shpuese ZAY7532 / 1

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILLING MILLING MACHINE FEATURES: Vertical milling head can be moved forward or backward Vertical milling head can swivel 90 vertically and 360 horizontally. Adjustable atops on table Manual quill feed High tensile casting iron elevative table Double motor with powerful force SPECIFICATIONS: ITEM ZAY7532/1 ZAY7540/1 ZAY7545/1 ZAY7550/1 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm...

 • Bench bluarje shpuese ZAY7545 / 1

  Bench bluarje shpuese ZAY7545 / 1

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILLING MILLING MACHINE FEATURES: Vertical milling head can be moved forward or backward Vertical milling head can swivel 90 vertically and 360 horizontally. Adjustable atops on table Manual quill feed High tensile casting iron elevative table Double motor with powerful force SPECIFICATIONS: ITEM ZAY7532/1 ZAY7540/1 ZAY7545/1 ZAY7550/1 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm...

 • Bench bluarje shpuese ZAY7550 / 1

  Bench bluarje shpuese ZAY7550 / 1

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILLING MILLING MACHINE FEATURES: Vertical milling head can be moved forward or backward Vertical milling head can swivel 90 vertically and 360 horizontally. Adjustable atops on table Manual quill feed High tensile casting iron elevative table Double motor with powerful force SPECIFICATIONS: ITEM ZAY7532/1 ZAY7540/1 ZAY7545/1 ZAY7550/1 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm...

 • Bench bluarje shpuese ZAY7532

  Bench bluarje shpuese ZAY7532

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILLING MILLING MACHINE FEATURES: Vertical milling head can be moved forward or backward Vertical milling head can swivel 90 vertically and 360 horizontally. Adjustable atops on table Manual quill feed High tensile casting iron elevative table Double motor with powerful force SPECIFICATIONS: ITEM ZAY7532 ZAY7540 ZAY7545 ZAY7550 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm 50mm ...

 • Bench bluarje shpuese ZAY7540

  Bench bluarje shpuese ZAY7540

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILLING MILLING MACHINE FEATURES: Vertical milling head can be moved forward or backward Vertical milling head can swivel 90 vertically and 360 horizontally. Adjustable atops on table Manual quill feed High tensile casting iron elevative table Double motor with powerful force SPECIFICATIONS: ITEM ZAY7532 ZAY7540 ZAY7545 ZAY7550 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm 50mm ...

 • Bench bluarje shpuese ZAY7545

  Bench bluarje shpuese ZAY7545

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILLING MILLING MACHINE FEATURES: Vertical milling head can be moved forward or backward Vertical milling head can swivel 90 vertically and 360 horizontally. Adjustable atops on table Manual quill feed High tensile casting iron elevative table Double motor with powerful force SPECIFICATIONS: ITEM ZAY7532 ZAY7540 ZAY7545 ZAY7550 Max.drilling capacity 32mm 40mm 45mm 50mm ...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!