Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • Radial Drilling Machine Z3132X6

  Radial Drilling Machine Z3132X6

  Përshkrim i shkurtër:

  CONFIGURATION FEATURES Hydraulic clamping Hydraulic transmission Hydraulic pre-selection Electrical machinery double insurance TECHNICAL PARAMETERS SPECIFICATION UNITS Z3132X6 Max. drilling diameter mm 32 Distance between spindle axis and column mm 345-740 Distance spindle nose and work surface of base mm 20-670 Spindle travel mm 160 Spindle taper M...

 • Radial Drilling Machine Z3080 × 25A

  Radial Drilling Machine Z3080 × 25A

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: Hydraulic clamping Hydraulic speed Hydraulic pre-selection Electrical machinery double insurance SPECIFICATIONS: SPECIFICATIONS Z3080×20A Z3080×25A Max.drilling dia (mm) 80 80 Distance from spindle nose to table surface (mm) 550-1600 550-1600 Distance from spindle axis to column surface (mm) 450-2000 500-2500 Spindle travel ...

 • Radial Drilling Machine Z3080 × 20A

  Radial Drilling Machine Z3080 × 20A

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: Hydraulic clamping Hydraulic speed Hydraulic pre-selection Electrical machinery double insurance SPECIFICATIONS: SPECIFICATIONS Z3080×20A Z3080×25A Max.drilling dia (mm) 80 80 Distance from spindle nose to table surface (mm) 550-1600 550-1600 Distance from spindle axis to column surface (mm) 450-2000 500-2500 Spindle travel (...

 • Radial Drilling Machine Z3063 × 20A

  Radial Drilling Machine Z3063 × 20A

  Përshkrim i shkurtër:

  Radial TIPARET Drilling Machine: mblidhen funksionet mekanike-elektrike-hidraulike, të përdorur gjerësisht. Me gamë të gjerë të shpejtësisë dhe ushqimit, me manual, fuqi dhe ushqen gjobë. Ushqim e makinave janë të angazhuar shumë të lehtë dhe të paangazhuar në çdo kohë. Me makinë të sigurt dhe të besueshëm të sigurisë ushqim, të gjitha pjesët operacion i lehtë dhe ndryshim. Të gjitha kontrollet centralizuar në bursë kreu operacion i lehtë dhe ndryshim. CLA ...

 • Radial shpuese Z3050 × 16 / II

  Radial shpuese Z3050 × 16 / II

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: Mechanical transmission Electricity clamping Mechanical speed Automatic take-off and landing Automatic feed SPECIFICATIONS: SPECIFICATIONS Z3050×14/II Z3050×16/II Max.drilling dia (mm) 50 50 Distance from spindle nose to table surface (mm) 260-1050 260-1050 Distance from spindle axis to column surface (mm) 360-1400 360-1600 S...

 • Radial shpuese Z3050 × 14 / II

  Radial shpuese Z3050 × 14 / II

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: Mechanical transmission Electricity clamping Mechanical speed Automatic take-off and landing Automatic feed SPECIFICATIONS: SPECIFICATIONS Z3050×14/II Z3050×16/II Max.drilling dia (mm) 50 50 Distance from spindle nose to table surface (mm) 260-1050 260-1050 Distance from spindle axis to column surface (mm) 360-1400 360-1600 S...

 • Radial Drilling Machine Z3050 × 16

  Radial Drilling Machine Z3050 × 16

  Përshkrim i shkurtër:

  Futja 1.Produkti pjesë kryesore kryesore të fuqisë së lartë gize dhe çeliku të veçantë. 2.By e pajisjeve të specializuara për të siguruar përpunim të vazhdueshëm, komponente të sofistikuara të infrastrukturës. 3.Spindle pozitiv, parking (frenave), transmetimit, veprim të lirë, me një kontroll të trajtojë, të veprojë më të përshtatshme dhe të shpejtë. 4.Rocker udhëzues hekurudhor, sipërfaqja e jashtme kolona, ​​gisht, mëngë gisht dhe ...

 • Radial Drilling Machine Z3050X11

  Radial Drilling Machine Z3050X11

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: 1.Mechanical transmission 2.Mechanical / Electricity clamping 3.Mechanical speed 4.Automatic take-off and  landing 5.Automatic feed SPECIFICATIONS: SPECIFICATIONS Z3050X11 Z3050X14 Z3050X16 Max.drilling dia(mm) 50 Distance from spindle nose to table surface(mm) 260-1150 300-1250 260-1150 Distance between spindle axis and column sur...

 • Radial Drilling Machine Z3050X14

  Radial Drilling Machine Z3050X14

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: 1.Mechanical transmission 2.Mechanical / Electricity clamping 3.Mechanical speed 4.Automatic take-off and  landing 5.Automatic feed SPECIFICATIONS: SPECIFICATIONS Z3050X11 Z3050X14 Z3050X16 Max.drilling dia(mm) 50 Distance from spindle nose to table surface(mm) 260-1150 300-1250 260-1150 Distance between spindle axis and column sur...

 • Radial shpuese Machine Z3040X14 / III

  Radial shpuese Machine Z3040X14 / III

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL ARM DRILLING MACHINE FEATURES: Hydraulic clamping Hydraulic transmission Hydraulic pre-selection Electrical machinery double insurance SPECIFICATIONS: SPECIFICATIONS Z3040X14/III Max.drilling dia(mm) 40 Distance from spindle axis to column surface (mm) 350-1370 Headstock travel (mm) 1015 Distance from spindle nose to table surface (mm) 260—1210 Spindle t...

 • Radial shpuese Z3032 * 8/1 Z3040 * 8/1

  Radial shpuese Z3032 * 8/1 Z3040 * 8/1

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: Inner-outer column. Mechanical  clamping for the column and  mechanical  Speed Changing. Spindle with auto-feeding. coolant, work light, available. Spindle Box machined by machining center. SPECIFICATIONS: Model Z3032×8/1 Z3040×8/1  Z3040×10/1 Max.Drilling capacity (mm) 32/40 32/40 Distance spindle axis to column Generating line (mm) 320-8...

 • Radial shpuese Z3040 × 1/10

  Radial shpuese Z3040 × 1/10

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: Inner-outer column. Mechanical  clamping for the column and  mechanical  Speed Changing. Spindle with auto-feeding. coolant, work light, available. Spindle Box machined by machining center. SPECIFICATIONS: Model Z3032×8/1 Z3040×8/1  Z3040×10/1 Max.Drilling capacity (mm) 32/40 32/40 Distance spindle axis to column Generating line (mm) 320-8...

 • Radial shpuese Machine Z3032X10 / 1 Z3040X10 / 1

  Radial shpuese Machine Z3032X10 / 1 Z3040X10 / 1

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: Inner-outer column. Mechanical  clamping for the column and  mechanical  Speed Changing. Spindle with auto-feeding. coolant, work light, available. Spindle Box machined by machining center. SPECIFICATION: SPECIFICATION Z3032X10/1 Z3040X10/1 Z3040X13/1 Max. drilling capacity mm 32/40 40 distance spindle axis to column generating line m...

 • Radial shpuese Machine Z3040X13 / 1

  Radial shpuese Machine Z3040X13 / 1

  Përshkrim i shkurtër:

  RADIAL DRILLING MACHINE FEATURES: Inner-outer column. Mechanical  clamping for the column and  mechanical  Speed Changing. Spindle with auto-feeding. coolant, work light, available. Spindle Box machined by machining center. SPECIFICATION: SPECIFICATION Z3032X10/1 Z3040X10/1 Z3040X13/1 Max. drilling capacity mm 32/40 40 distance spindle axis to column generating line mm ...

 • Radial Drilling Machine Z3032X10 Z3040X10

  Radial Drilling Machine Z3032X10 Z3040X10

  Përshkrim i shkurtër:

  Radial TIPARET shpimit ARM Machine: Drilling Machine radiale, Është ndërtimi projektuar detajisht, me pamjen pefect dhe mirëmbajtjen e përshtatshëm. Krahu radiale headstock dhe kolona janë clamped me mekanizma manual goditjen. Ajo ka funksion të shpejtësisë të gjerë dhe gamë të ushqimit, kyç kompakt operacion, të besueshme dhe rigidy mjaftueshme. Makinë ka një ngurtësi mostër dhe fuqi në shpimit, c ...

 • Radial shpuese Z3032 * 8/1 Z3040 * 8/1

  Radial shpuese Z3032 * 8/1 Z3040 * 8/1

  Përshkrim i shkurtër:

  Radial ARM TIPARET Drejtues makinerie: 1. Me sigurt dhe të besueshëm makinë sigurisë ushqim, të gjitha pjesët operacion i lehtë dhe të ndryshojë. Kontrollet 2.Të gjitha centralizuar në bursë kreu operacion i lehtë dhe ndryshim. 3.Main pjesët janë bërë nga qendra makinë me saktësi të lartë dhe efikasitet, duke siguruar besueshmërinë dhe cilësi të lartë. 4.Integrating teknologjinë për pjesë hedh është e shkëlqyer miratimin pajisje hedh. 5 ...

 • Radial Drilling Machine Z3032X7 Z3032X7P

  Radial Drilling Machine Z3032X7 Z3032X7P

  Përshkrim i shkurtër:

  Shpimi rrezore ARM TIPARET Machine: 1. Rocker stërvitje është një lloj i pajisjeve të përpunimit vrimë, mund të përdoret për shpimin, reaming, reaming, përgjimi dhe scraping fytyrat dhe forma të tjera të përpunimit. 2. makinë radiale shpimit ka avantazhet e funksionimit të përshtatshëm dhe fleksibël dhe gamë të gjerë të aplikimit, A tipike, Veçanërisht të përshtatshme për prodhimin e copë të vetme ose grumbull, vrimë ma ...

 • Stërvitja Press ZJ5125

  Stërvitja Press ZJ5125

  Përshkrim i shkurtër:

  DRILL PRESS FEATURES:  ZJ5125 drilling machine High precision bored and honed milling SPECIFICATIONS: MODEL ZJ5125 Drilling Cap. 25mm Motor power 1500W Spindle Travel 120mm Class of Speed 12 Spindle Taper MT#3 Swing 450mm Table Size 350x350mm Base Size 470x360mm Column Dia. Ø92 Height 1710mm N/G weight 120/128kgs Packin...

 • Stërvitja Press ZJQ4119

  Stërvitja Press ZJQ4119

  Përshkrim i shkurtër:

  BENCH DRILL PRESS MACHINE FEATRUES:   MODEL ZJQ4119 Drilling Capacity 19mm Motor power 550w Spindle Travel 85mm Class of Speed 16 Spindle Taper MT2 Swing 360mm Table Size 290x290mm Base Size 460x272mm Column Dia. 72mm Height 1000mm N/G weight 60/63 Packing Size 825x490x290mm

 • Stërvitja Press ZJQ4116

  Stërvitja Press ZJQ4116

  Përshkrim i shkurtër:

  BENCH DRILL PRESS FEATURES: Universal milling head,machining flexibility Three axis hardened treatment Multi-functional drilling and milling machine X axis mechanical feed,Y.Z axis can be added  the device Gear transmission milling head SPECIFICATIONS: MODEL ZJQ4116 Motor Power 375W Drill capacity 16mm Spindle Travel 65mm Spindle Taper MT2 Speed Change 12 ...

WhatsApp Online Chat!