Mirë se vini në faqet tona të internetit!
 • Kabinete makinerish GBC-206-1

  Kabinete makinerish GBC-206-1

  Përshkrim i shkurtër:

  MAKINERIA HOTON KORRITA E MJETEVE TË LLOJIT TË PALLËS SË ME PESË SIRTARË GBC-206-1 Kapaciteti i karrocës së veglave është 300 kg Me 4 përmasa, 2 rrota poliuretani të rrotullueshme dhe frena dhe 2 rrota poliuretani fikse Sirtari dhe me bllokues me kamerë i cili është i markës së famshme të Shangait.Sigurohet mbyllja qendrore e sigurisë dhe sistemi i vetëmbylljes. Sirtari dhe trupi i kutisë përdorin të gjitha sirtarë pllakë çeliku të ftohtë 1.0 mm me rrëshqitje me trashësi 2 mm...

 • Kabinete makinerish SCC-201

  Kabinete makinerish SCC-201

  Përshkrim i shkurtër:

  MAKINERIA HOTON KORO MJETEVE TRE LLOJI Me 4 përmasa 2 rrota poliuretani të rrotullueshme dhe frena dhe 2 rrota fikse poliuretani Dera dhe sirtari janë të gjitha bravë me kamerë e cila është e markës së famshme nga Shangai Trashësia 2mm me tre rrëshqitje udhëzues në sirtar 201 MADHËSIA NETO W700XD300XH660MM TRASHËSIA MATERIALE 1.0mm MADHËSIA E PAKETËS W710XD360XH260MM PESHA NETO...

 • Kabinete makinerish SCC-201-1

  Kabinete makinerish SCC-201-1

  Përshkrim i shkurtër:

  MAKINERIA HOTON KORO MJETEVE TRE LLOJI Me 4 përmasa 2 rrota poliuretani të rrotullueshme dhe frena dhe 2 rrota fikse poliuretani Dera dhe sirtari janë të gjitha bravë me kamerë e cila është e famshme e markës Shangai Trashësia 2mm me tre rrëshqitje udhëzues në sirtar 201-1 MADHËSIA NETO W700XD350XH660MM TRASHËSIA MATERIALE 1.0-2.0mm MADHËSIA E PAKETËS W710XD365XH360MM ...

 • Kabinete makine ZHC-101-3E

  Kabinete makine ZHC-101-3E

  Përshkrim i shkurtër:

  HOTON MACHINERY CNC KOMBINA E MJETEVE ZHC-101-3E Karroca e mjeteve të kombinuara CNC me cilësi të lartë me mbajtëse veglash Forma e një grupi të plotë produktesh në qendrën e përpunimit të kontrollit numerik, për ruajtjen e dorezës ose shufrës së veglës mund të zgjasë në mënyrë efektive jetën e shërbimit të veglave prerëse. për të siguruar që cilësia e produktit të ketë një ndihmë të madhe.1. Struktura e qëndrueshme dhe procesi i sipërfaqes speciale sigurojnë mjetin c...

 • Kabinete makine ZHC-301-2

  Kabinete makine ZHC-301-2

  Përshkrim i shkurtër:

  MAKINERIA HOTON KOMBINIM KARO MJETEVE TË LLOJIT ZHC-301-2 1.Vrima për mbajtësin e veglave 2.Modeli ZHC-301-2 3. MADHËSIA E PAKETIMIT:W810xD500xH920 4.BT30 me 48 copë;BT40 me 48 copë ;BT50 me 40 copë 5. Mund të shmangë çdo përplasje midis mbajtësve të veglave, më pas të mbajë saktësinë dhe cilësinë e qëndrueshme.PARAMETRAT E PRODUKTEVE MODELI ZHC-301/2 MADHËSIA NETO W810xD500xH920 TRASHËSIA MATERIALE 1.0mm MADHËSIA E PAKETËS W9...

Na dërgoni mesazhin tuaj:

WhatsApp Online Chat!