Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • Oil Vendi torno QK1338

  Oil Vendi torno QK1338

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

 • Oil Vendi torno QK1332

  Oil Vendi torno QK1332

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

 • Oil Vendi torno QK1327

  Oil Vendi torno QK1327

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

 • Oil Vendi torno Q1319

  Oil Vendi torno Q1319

  Përshkrim i shkurtër:

  HOLLOW gisht OIL COUNTRY lathes Features: Ky torno plotëson kërkesat e veçanta të përdoruesve në industrinë e naftës, gjeologjike, minerare dhe kimike, si dhe në ujitjen bujqësore dhe kullimit, ajo është në gjendje për të prerë të ndryshme drejtë dhe kon temat tub e nyjeve të sindikatave, shufra stërvitje , tuba hedh, tuba ikjen, dhe aktrime dhe tubacione warter pompë më ekonomike dhe efikase si të krahasohet ...

 • Oil Vendi torno Q1327

  Oil Vendi torno Q1327

  Përshkrim i shkurtër:

  HOLLOW gisht OIL COUNTRY lathes Features: Ky torno plotëson kërkesat e veçanta të përdoruesve në industrinë e naftës, gjeologjike, minerare dhe kimike, si dhe në ujitjen bujqësore dhe kullimit, ajo është në gjendje për të prerë të ndryshme drejtë dhe kon temat tub e nyjeve të sindikatave, shufra stërvitje , tuba hedh, tuba ikjen, dhe aktrime dhe tubacione warter pompë më ekonomike dhe efikase si të krahasohet ...

 • Oil Vendi torno Q1338

  Oil Vendi torno Q1338

  Përshkrim i shkurtër:

  HOLLOW gisht OIL COUNTRY lathes Features: Q13 seri tub filetim torno është përdorur kryesisht për përpunimin e brendshme dhe të jashtme thread tub (përfshirë fije metrikë, thread inç etj), dhe gjithashtu mund të ndërmarrë kthese ndryshme punon tilla si kthese sipërfaqen e brendshme dhe të jashtme cilindrike, dhe revolucioni tjetrin dhe sipërfaqe fund etj Kjo seri torno është e pajisur me një pajisje kon, e cila mund të përdoret për të pr ...

 • Oil Vendi torno Q1327

  Oil Vendi torno Q1327

  Përshkrim i shkurtër:

  HOLLOW gisht OIL COUNTRY lathes Features: Ky torno plotëson kërkesat e veçanta të përdoruesve në industrinë e naftës, gjeologjike, minerare dhe kimike, si dhe në ujitjen bujqësore dhe kullimit, ajo është në gjendje për të prerë të ndryshme drejtë dhe kon temat tub e nyjeve të sindikatave, shufra stërvitje , tuba hedh, tuba ikjen, dhe aktrime dhe tubacione warter pompë më ekonomike dhe efikase si të krahasohet ...

 • Oil Vendi torno Q1343

  Oil Vendi torno Q1343

  Përshkrim i shkurtër:

  HOLLOW gisht OIL COUNTRY lathes Features: Ky torno plotëson kërkesat e veçanta të përdoruesve në industrinë e naftës, gjeologjike, minerare dhe kimike, si dhe në ujitjen bujqësore dhe kullimit, ajo është në gjendje për të prerë të ndryshme drejtë dhe kon temat tub e nyjeve të sindikatave, shufra stërvitje , tuba hedh, tuba ikjen, dhe aktrime dhe tubacione warter pompë më ekonomike dhe efikase si të krahasohet ...

 • Oil Vendi torno QK1319

  Oil Vendi torno QK1319

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes FEATURES: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ITE...

 • Oil Vendi torno QK1322

  Oil Vendi torno QK1322

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

 • Oil Vendi torno Q1350

  Oil Vendi torno Q1350

  Përshkrim i shkurtër:

  HOLLOW gisht OIL COUNTRY lathes Features: Ky torno plotëson kërkesat e veçanta të përdoruesve në industrinë e naftës, gjeologjike, minerare dhe kimike, si dhe në ujitjen bujqësore dhe kullimit, ajo është në gjendje për të prerë të ndryshme drejtë dhe kon temat tub e nyjeve të sindikatave, shufra stërvitje , tuba hedh, tuba ikjen, dhe aktrime dhe tubacione warter pompë më ekonomike dhe efikase si të krahasohet ...

 • Oil Vendi torno Q1322

  Oil Vendi torno Q1322

  Përshkrim i shkurtër:

  PIPE TIPARET torno Machine: seri Q13 i tub filetim torno është përdorur kryesisht për përpunimin e brendshme dhe të jashtme thread tub (përfshirë fije metrikë, inç fije etj), dhe gjithashtu mund të ndërmarrë kthese ndryshme punon tilla si kthese sipërfaqen e brendshme dhe të jashtme cilindrike, dhe të tjera revolucioni dhe në fund të sipërfaqes etj Kjo seri torno është e pajisur me një pajisje kon, e cila mund të përdoret për përpunimin e kon ...

 • Oil Vendi torno QK1350

  Oil Vendi torno QK1350

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC tub fillesë torno TIPARET: FANUC 0i TD kontrollues, Manual 4-nofulla tub përbërë braktis, 4-stacioni toolpost vertikale elektrike, tailstock elektrike, sistemi i centralizuar automatik vajosje, sistemit të ftohjes, Drita e punës, kabineti elektrike me ajer te kondicionuar, interface RS232, të luajtshme handwheel elektronike (MPG), Tri-ngjyra të lehta alarmante, mjetet e përgjithshëm, manuale Operacioni (botim anglisht) ....

 • Oil Vendi torno QK1313

  Oil Vendi torno QK1313

  Përshkrim i shkurtër:

  CNC PIPE THREADING LATHE FEATURES: QK13 series of CNC pipe threading lathe is mainly used for processing inner and outer pipe thread, metric thread and inch thread, and can also undertake various turning works such as turning inner and outer cylindrical surface, conical surface and other revolution and end surface as general CNC lathes SPECIFICATIONS: SPECIFICATION OF YIMAKE LATHE MACHINE ...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!