Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • Workshop Shtyn HP-100F

  Workshop Shtyn HP-100F

  Përshkrim i shkurtër:

  FOUR KOLONEN makinë hidraulike për shtyp 1. shtypit hidraulike ka funksione të ndryshme që mund të kryejnë grumbulluar, çmontimin, lakimi, punching, etj për pjesët e makinës 2. seri HP-F1 katër kolona rrëshqitje shtypit hidraulike është modeli tradicional, me rrëshqitje trare, katër kolona, strukturë të arsyeshme. Më të qëndrueshme dhe stabilitet. 3. Ajo merr avantazhet e strukturës racionale dhe jetë të gjatë, suitab ...

 • Workshop Shtyn HP-200

  Workshop Shtyn HP-200

  Përshkrim i shkurtër:

  Hidraulike TIPARET makinë shtypi: 1. Shtypi hidraulike ka funksione të ndryshme që mund të kryejnë grumbulluar, çmontimin, lakimi, punching, etj për pjesët e makinës 2. Shtypi hidraulike përdor CNK dhe CBZ pompa italiane të naftës, e cila mund të ruaj më shumë se 60% të energjisë kur krahasohet me shtypin tradicional hidraulike. Ajo përmban efikasitet të lartë, madhësia e vogël, tension të lartë, strukturë e thjeshtë dhe ajo dritë wei ...

 • Workshop Shtyn HP-150F

  Workshop Shtyn HP-150F

  Përshkrim i shkurtër:

  FOUR KOLONEN makinë hidraulike për shtyp 1. shtypit hidraulike ka funksione të ndryshme që mund të kryejnë grumbulluar, çmontimin, lakimi, punching, etj për pjesët e makinës 2. seri HP-F1 katër kolona rrëshqitje shtypit hidraulike është modeli tradicional, me rrëshqitje trare, katër kolona, strukturë të arsyeshme. Më të qëndrueshme dhe stabilitet. 3. Ajo merr avantazhet e strukturës racionale dhe jetë të gjatë, suitab ...

 • Workshop Shtyn HP-300

  Workshop Shtyn HP-300

  Përshkrim i shkurtër:

  Hidraulike TIPARET makinë shtypi: 1. Shtypi hidraulike ka funksione të ndryshme që mund të kryejnë grumbulluar, çmontimin, lakimi, punching, etj për pjesët e makinës 2. Shtypi hidraulike përdor CNK dhe CBZ pompa italiane të naftës, e cila mund të ruaj më shumë se 60% të energjisë kur krahasohet me shtypin tradicional hidraulike. Ajo përmban efikasitet të lartë, madhësia e vogël, tension të lartë, strukturë e thjeshtë dhe ajo dritë wei ...

 • Workshop Shtyn HP-200F

  Workshop Shtyn HP-200F

  Përshkrim i shkurtër:

  FOUR KOLONEN makinë hidraulike për shtyp 1. shtypit hidraulike ka funksione të ndryshme që mund të kryejnë grumbulluar, çmontimin, lakimi, punching, etj për pjesët e makinës 2. seri HP-F1 katër kolona rrëshqitje shtypit hidraulike është modeli tradicional, me rrëshqitje trare, katër kolona, strukturë të arsyeshme. Më të qëndrueshme dhe stabilitet. 3. Ajo merr avantazhet e strukturës racionale dhe jetë të gjatë, suitab ...

 • Workshop Shtyn HP-400

  Workshop Shtyn HP-400

  Përshkrim i shkurtër:

  Hidraulike TIPARET makinë shtypi: 1. Shtypi hidraulike ka funksione të ndryshme që mund të kryejnë grumbulluar, çmontimin, lakimi, punching, etj për pjesët e makinës 2. Shtypi hidraulike përdor CNK dhe CBZ pompa italiane të naftës, e cila mund të ruaj më shumë se 60% të energjisë kur krahasohet me shtypin tradicional hidraulike. Ajo përmban efikasitet të lartë, madhësia e vogël, tension të lartë, strukturë e thjeshtë dhe ajo dritë wei ...

 • Workshop Press Bender HPB series

  Workshop Press Bender HPB series

  Përshkrim i shkurtër:

  HYDRAULIC PRESS, PRESS BENDER FEATURES   1) Hydraulic press brake can assemble, disassemble, alignment, tension, brake, punch and so on. 2) With the function of braking 3) Extremely torsion-proof steel element 4) Table can be lifted through a chain driven by the main cylinder 5) With a adjustable work table 6)Reliable ,highly accurate hydraulic system SPECIFICATIONS: MODEL HPB-20 H...

 • Workshop Shtyn HP-500

  Workshop Shtyn HP-500

  Përshkrim i shkurtër:

  Hidraulike TIPARET makinë shtypi: 1. Shtypi hidraulike ka funksione të ndryshme që mund të kryejnë grumbulluar, çmontimin, lakimi, punching, etj për pjesët e makinës 2. Shtypi hidraulike përdor CNK dhe CBZ pompa italiane të naftës, e cila mund të ruaj më shumë se 60% të energjisë kur krahasohet me shtypin tradicional hidraulike. Ajo përmban efikasitet të lartë, madhësia e vogël, tension të lartë, strukturë e thjeshtë dhe ajo dritë wei ...

 • Workshop Press Bender HPB-1500

  Workshop Press Bender HPB-1500

  Përshkrim i shkurtër:

  HYDRAULIC PRESS, PRESS BENDER FEATURES   1) Hydraulic press brake can assemble, disassemble, alignment, tension, brake, punch and so on. 2) With the function of braking 3) Extremely torsion-proof steel element 4) Table can be lifted through a chain driven by the main cylinder 5) With a adjustable work table 6)Reliable ,highly accurate hydraulic system SPECIFICATIONS: MODEL HPB-20 H...

 • Workshop Shtyn HP-30s

  Workshop Shtyn HP-30s

  Përshkrim i shkurtër:

  MANUAL PRESS MACHINE FEATURES: The HP-S series mandrel presses have the advantages of small volume ,simple structure, and little cost. Application: The machine is suitable for operating in the open air or the other special situation. SPECIFICATIONS: MODEL UNITS HP-10S HP-20S HP-30S HP-40S HP-50S Capacity KN 100 200 300 400 500 Pressure MPA 20 50 50 ...

 • Workshop Press Bender HPB-20

  Workshop Press Bender HPB-20

  Përshkrim i shkurtër:

  HYDRAULIC PRESS, PRESS BENDER FEATURES   1) Hydraulic press brake can assemble, disassemble, alignment, tension, brake, punch and so on. 2) With the function of braking 3) Extremely torsion-proof steel element 4) Table can be lifted through a chain driven by the main cylinder 5) With a adjustable work table 6)Reliable ,highly accurate hydraulic system SPECIFICATIONS: MODEL HPB-20 H...

 • Workshop Shtyn HP-10s

  Workshop Shtyn HP-10s

  Përshkrim i shkurtër:

  MANUAL PRESS MACHINE FEATURES: The HP-S series mandrel presses have the advantages of small volume ,simple structure, and little cost. Application: The machine is suitable for operating in the open air or the other special situation. SPECIFICATIONS: MODEL UNITS HP-10S HP-20S HP-30S HP-40S HP-50S Capacity KN 100 200 300 400 500 Pressure MPA 20 50 50 ...

 • Workshop Shtyn HP-M Seria

  Workshop Shtyn HP-M Seria

  Përshkrim i shkurtër:

  HP-M SERIES MOBILE cilindër hidraulike PRESS KARAKTERISTIKAT: HP-M seri luajtshme shtypi makinë cilindër është përmirësuar në bazë të dy-kolonë makinë tradicionale hidraulike për shtyp. Cilindër hidraulik mund të lëvizin lirshëm në kornizë, kështu zgjeruar hapësirën e punës, Ai merr avantazhet e funksionimit të përshtatshëm dhe të shpejtë. Makinë është i përshtatshëm për operimin në ajër të hapur ose gjendjen tjetër të veçantë. SPEC ...

 • Workshop Shtyn HP-20-tat

  Workshop Shtyn HP-20-tat

  Përshkrim i shkurtër:

  MANUAL PRESS MACHINE FEATURES: The HP-S series mandrel presses have the advantages of small volume ,simple structure, and little cost. Application: The machine is suitable for operating in the open air or the other special situation. SPECIFICATIONS: MODEL UNITS HP-10S HP-20S HP-30S HP-40S HP-50S Capacity KN 100 200 300 400 500 Pressure MPA 20 50 50 ...

 • Workshop Shtyn HP-20m

  Workshop Shtyn HP-20m

  Përshkrim i shkurtër:

  HP-M SERIES MOBILE cilindër hidraulike PRESS KARAKTERISTIKAT: HP-M seri luajtshme shtypi makinë cilindër është përmirësuar në bazë të dy-kolonë makinë tradicionale hidraulike për shtyp. Cilindër hidraulik mund të lëvizin lirshëm në kornizë, kështu zgjeruar hapësirën e punës, Ai merr avantazhet e funksionimit të përshtatshëm dhe të shpejtë. Makinë është i përshtatshëm për operimin në ajër të hapur ose gjendjen tjetër të veçantë. SPEC ...

 • Workshop Shtyn HP-50s

  Workshop Shtyn HP-50s

  Përshkrim i shkurtër:

  MANUAL PRESS MACHINE FEATURES: The HP-S series mandrel presses have the advantages of small volume ,simple structure, and little cost. Application: The machine is suitable for operating in the open air or the other special situation. SPECIFICATIONS: MODEL UNITS HP-10S HP-20S HP-30S HP-40S HP-50S Capacity KN 100 200 300 400 500 Pressure MPA 20 50 50 ...

 • Workshop Shtyn HP-400m

  Workshop Shtyn HP-400m

  Përshkrim i shkurtër:

  HP-M SERIES MOBILE cilindër hidraulike PRESS KARAKTERISTIKAT: HP-M seri luajtshme shtypi makinë cilindër është përmirësuar në bazë të dy-kolonë makinë tradicionale hidraulike për shtyp. Cilindër hidraulik mund të lëvizin lirshëm në kornizë, kështu zgjeruar hapësirën e punës, Ai merr avantazhet e funksionimit të përshtatshëm dhe të shpejtë. Makinë është i përshtatshëm për operimin në ajër të hapur ose gjendjen tjetër të veçantë. SPEC ...

 • Workshop Shtyn seri XM

  Workshop Shtyn seri XM

  Përshkrim i shkurtër:

  XM SERIES RIVERTING makine karakteristika: seri XM makinë riveting është një e re e stilit riveter kodrina zhvilluar sipas parimit të punës së ftohtë kodrina. Krahasuar me teknologjinë traditonal riveting, ai ka avantazhin e mëposhtme qartë: 1. Workpiece mund të mbani të arsyeshme pa deformim pas riveting si presioni riveting formuar është i vogël që është vetëm 1/10 presioni i r normale shënoj ...

 • Workshop Shtyn HP-50F

  Workshop Shtyn HP-50F

  Përshkrim i shkurtër:

  FOUR KOLONEN makinë hidraulike për shtyp 1. shtypit hidraulike ka funksione të ndryshme që mund të kryejnë grumbulluar, çmontimin, lakimi, punching, etj për pjesët e makinës 2. seri HP-F1 katër kolona rrëshqitje shtypit hidraulike është modeli tradicional, me rrëshqitje trare, katër kolona, strukturë të arsyeshme. Më të qëndrueshme dhe stabilitet. 3. Ajo merr avantazhet e strukturës racionale dhe jetë të gjatë, suitab ...

 • Workshop Shtyn HP-100

  Workshop Shtyn HP-100

  Përshkrim i shkurtër:

  Hidraulike TIPARET makinë shtypi: 1. Shtypi hidraulike ka funksione të ndryshme që mund të kryejnë grumbulluar, çmontimin, lakimi, punching, etj për pjesët e makinës 2. Shtypi hidraulike përdor CNK dhe CBZ pompa italiane të naftës, e cila mund të ruaj më shumë se 60% të energjisë kur krahasohet me shtypin tradicional hidraulike. Ajo përmban efikasitet të lartë, madhësia e vogël, tension të lartë, strukturë e thjeshtë dhe ajo dritë wei ...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!