Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
 • bending machine TDF-1.5*1300 TDF-1.5*1500 TDF-1.5*2000 TDF-1.2*2500 TDF-1*3000

  bending machine TDF-1.5*1300 TDF-1.5*1500 TDF-...

  Përshkrim i shkurtër:

  Product Application TDF flange folding machine or folder is capable of plates with TDF flange on it! It has slots on the bottom bed in which the formed flange lies during folding operation process. With this machine you can make “L” profiles or fully wrap around duct-work as per your needs. Generally it is a perfect companion to TDF Flange Former!Standard capability is 1.5mm*1300mm,...

 • Folding TSB 2020/2

  Folding TSB 2020/2

  Përshkrim i shkurtër:

  MANUAL STEET METAL Bender NGA Hoton Machine Features: 1. ynë makine kanate precision FSMS2020 / 2 është e një lloji të rëndë. 2. teh e saj e sipërme mund të përfshihej plotësisht. 3. Kjo strukturë mjet është i përshtatshëm për përpunimin e copa të punës kuti-formë. 4. precision Trupi ynë makine kanate përmban një strukturë saldim pjatë çeliku. 5. Llozi për lëvizjen kthyeshëm të Bending rreze 6. kryesore teknike RAP ...

 • Folding TSBS 2020/2

  Folding TSBS 2020/2

  Përshkrim i shkurtër:

  MANUAL STEET METAL Bender NGA Hoton Machine Features: 1. ynë makine kanate precision FSMS2020 / 2 është e një lloji të rëndë. 2. teh e saj e sipërme mund të përfshihej plotësisht. 3. Kjo strukturë mjet është i përshtatshëm për përpunimin e copa të punës kuti-formë. 4. precision Trupi ynë makine kanate përmban një strukturë saldim pjatë çeliku. 5. Llozi për lëvizjen kthyeshëm të Bending rreze 6. kryesore teknike RAP ...

 • Folding TSB 2060/2

  Folding TSB 2060/2

  Përshkrim i shkurtër:

  MANUAL STEET METAL Bender NGA Hoton Machine Features: 1. ynë makine kanate precision FSMS2020 / 2 është e një lloji të rëndë. 2. teh e saj e sipërme mund të përfshihej plotësisht. 3. Kjo strukturë mjet është i përshtatshëm për përpunimin e copa të punës kuti-formë. 4. precision Trupi ynë makine kanate përmban një strukturë saldim pjatë çeliku. 5. Llozi për lëvizjen kthyeshëm të Bending rreze 6. kryesore teknike RAP ...

 • Folding W1.0X2000

  Folding W1.0X2000

  Përshkrim i shkurtër:

  FEATURES:   1. used for processing thin plates. 2. The bending blade is a kind of folded box, featuring simple structure and easy operation. 3. Its maximum bending thickness is 1.2/1.5 mm. MAIN TECHNICAL PARAMETER: Model Capacity(mm) Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length Thickness Angle W1.2X1500 1500 1.2 0-140° 200x76x125 285/355 W1.0X2000 2000 1.0 0-140° 250x76x125 410/500 W1...

 • Folding W1.5X1500

  Folding W1.5X1500

  Përshkrim i shkurtër:

  FEATURES:   1. used for processing thin plates. 2. The bending blade is a kind of folded box, featuring simple structure and easy operation. 3. Its maximum bending thickness is 1.2/1.5 mm. MAIN TECHNICAL PARAMETER: Model Capacity(mm) Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length Thickness Angle W1.2X1500 1500 1.2 0-140° 200x76x125 285/355 W1.0X2000 2000 1.0 0-140° 250x76x125 410/500 W1...

 • Folding W1.2X2000

  Folding W1.2X2000

  Përshkrim i shkurtër:

  FEATURES:   1. used for processing thin plates. 2. The bending blade is a kind of folded box, featuring simple structure and easy operation. 3. Its maximum bending thickness is 1.2/1.5 mm. MAIN TECHNICAL PARAMETER: Model Capacity(mm) Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length Thickness Angle W1.2X1500 1500 1.2 0-140° 200x76x125 285/355 W1.0X2000 2000 1.0 0-140° 250x76x125 410/500 W1...

 • Folding Machine PBB1020/3SH PBB1270/3SH

  Folding Machine PBB1020/3SH PBB1270/3SH

  Përshkrim i shkurtër:

  SHEET STEEL BENDING MACHINE FEATURES: 1. With food control. It is easy for operation and relax hands for adjusting the material. 2. They have the function of air spring which can be installed inside the arm(Optional). 3. The press blade and folding blade are segment structure. SPECIFICATIONS: MODEL PBB1020/2A PBB1270/2A PBB1520/1.5A PBB1020/3SH PBB1270/3SH Max. working length(...

 • Palosshme makinë PBB2020 / 1.2

  Palosshme makinë PBB2020 / 1.2

  Përshkrim i shkurtër:

  Hekur kthyese TIPARET Machine: 1. Ata kanë funksionin e pranverës së ajrit të cilat mund të instalohet brenda krahut (opsional) 2. Me kontrollin këmbë, është e lehtë për operacion dhe relaksohuni duart. 3. precision makine kanate tona PBB serialet përmban një strukturë pedale. Ne kemi aplikuar për mbrojtjen e patentës në shtëpi. 4. ynë makine kanate saktësi është përdorur për lakimi pjesët metalike fletë. Teh sipërme ...

 • Folding Machine PBB2500 / 1.0

  Folding Machine PBB2500 / 1.0

  Përshkrim i shkurtër:

  Hekur kthyese TIPARET Machine: 1. Ata kanë funksionin e pranverës së ajrit të cilat mund të instalohet brenda krahut (opsional) 2. Me kontrollin këmbë, është e lehtë për operacion dhe relaksohuni duart. 3. precision makine kanate tona PBB serialet përmban një strukturë pedale. Ne kemi aplikuar për mbrojtjen e patentës në shtëpi. 4. ynë makine kanate saktësi është përdorur për lakimi pjesët metalike fletë. Teh sipërme ...

 • Folding W1.2X1500

  Folding W1.2X1500

  Përshkrim i shkurtër:

  FEATURES:   1. used for processing thin plates. 2. The bending blade is a kind of folded box, featuring simple structure and easy operation. 3. Its maximum bending thickness is 1.2/1.5 mm. MAIN TECHNICAL PARAMETER: Model Capacity(mm) Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length Thickness Angle W1.2X1500 1500 1.2 0-140° 200x76x125 285/355 W1.0X2000 2000 1.0 0-140° 250x76x125 410/500 W1...

 • Folding Machine PBB1020/2A PBB1270/2A

  Folding Machine PBB1020/2A PBB1270/2A

  Përshkrim i shkurtër:

  SHEET STEEL BENDING MACHINE FEATURES: 1. With food control. It is easy for operation and relax hands for adjusting the material. 2. They have the function of air spring which can be installed inside the arm(Optional). 3. The press blade and folding blade are segment structure. SPECIFICATIONS: MODEL PBB1020/2A PBB1270/2A PBB1520/1.5A PBB1020/3SH PBB1270/3SH Max. working length(...

 • Folding Machine PBB1020/2.5 PBB1270/2 PBB1520/1.5

  Folding Machine PBB1020/2.5 PBB1270/2 PBB1520/1.5

  Përshkrim i shkurtër:

  PAN dhe kuti kanate Machines TIPARET: 1.For komponent formuar bending. 2.A ngjitur plotësisht strukturën, dhe kompakt inxhinieri me cilësi të lartë, të sigurojë mirëmbajtjen minimale, së bashku me operacion të thjeshtë dhe të sigurt. 3.Have funksionin e pranverës së ajrit të cilat mund të instalohet brenda krahut (optional). kënd 4.Adjustable lakimi ndaluar me shkallë deri në 135 ° 5.With kontrollin këmbë. Është e lehtë për funksionimin dhe rel ...

 • Folding PBB1020 / 1A

  Folding PBB1020 / 1A

  Përshkrim i shkurtër:

  HOTON MACHINERY SHEET METAL FOLDING MACHINE 1:They have the function of air spring which can be installed inside the arm (optional) 2:Hoton Machinery folding machine is used for bending the sheet metal parts. 3:The upper blade can be dismantled for use. It can choose a combination of upper blades according to the abnormity degree and length of the workpiece. MODEL PBB1020/1A PBB1250/1A ...

 • Folding PBB1250 / 1A

  Folding PBB1250 / 1A

  Përshkrim i shkurtër:

  HOTON MACHINERY SHEET METAL FOLDING MACHINE 1:They have the function of air spring which can be installed inside the arm (optional) 2:Hoton Machinery folding machine is used for bending the sheet metal parts. 3:The upper blade can be dismantled for use. It can choose a combination of upper blades according to the abnormity degree and length of the workpiece. MODEL PBB1020/1A PBB1250/1A ...

 • Folding MFS2020

  Folding MFS2020

  Përshkrim i shkurtër:

  MANUAL SHEET METAL FOLDING MACHINE FROM HOTON MACHINERY 1. Segments: 25,30,35,40,45,50,75,100,150,220,250,500,500mm 2. With foot control. It is easy for operation and relax hands. TECHNICAL SPECIFICATIONS Model Capacity Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length(mm) Thickness(mm) Angle MFS2020 2020 1.5 0-135° 265x86x164 860/1070 MFS3020 3020 1.0 0-135° 365...

 • Folding MFS3020

  Folding MFS3020

  Përshkrim i shkurtër:

  MANUAL SHEET METAL FOLDING MACHINE FROM HOTON MACHINERY 1. Segments: 25,30,35,40,45,50,75,100,150,220,250,500,500mm 2. With foot control. It is easy for operation and relax hands. TECHNICAL SPECIFICATIONS Model Capacity Packing size(cm) N.W./G.W.(kg) Length(mm) Thickness(mm) Angle MFS2020 2020 1.5 0-135° 265x86x164 860/1070 MFS3020 3020 1.0 0-135° 365...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!