Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

  • CNC Millings

  • Surface Grinder Machines

  • CNC Lathes

  • Sawing Mesin

  • Lathes

  • Mesin panggilingan

  • Panggilingan Mesin pangeboran

  • Mesin pangeboran

  • Bench Top Metal Lathes

  • The Slotter Mesin

  • Pencét Mesin

  • hawa Hammer

  • Mesin Shaper

  • Gear Mesin Hobbing

  • profil Bender

  • Mesin lambar Metal

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Tengzhou Hoton mesin Co., LTD didirikan dina 2006, sarta geus produsén mesin profésional di Cina. Aya 480 pagawé, tina saha 60 mangrupakeun insinyur. Cai mibanda wewengkon 46.000 méter pasagi, aset umum 30.000.000. Mibanda toko of 350 equipments sarta pangabisa alus produk desain & manufaktur. Cai mibanda idin kualitas ekspor ti 2007, sarta ngabogaan katuhu ékspor dirumuskeun ku Komite Nagara Luar Ékonomi Trade taun 2008.

wartos

Naon lambar mesin logam tilepan? A marake mangrupakeun mesin metalworking anu ngamungkinkeun bending logam lambar. A marake cornice ukur ngamungkinkeun pikeun bends basajan tur creases, bari marake kotak-na-pan ogé ngamungkinkeun hiji keur ...

The gear hobbing machine Y31125ET ordered by Indonesia has been delivered
On May 15, 2021, the gear hobbing mach...
Peruvian customer feedback after receiving the round bending machine RBM50 HRBM65HV
On March 10, 2021, our Peruvian customer ...

Send your message to us:

WhatsApp Online Chat!