Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

  • CNC Millings

  • Surface Grinder Machines

  • CNC Lathes

  • Sawing Mesin

  • Lathes

  • Mesin panggilingan

  • Panggilingan Mesin pangeboran

  • Mesin pangeboran

  • Bench Top Metal Lathes

  • The Slotter Mesin

  • Pencét Mesin

  • hawa Hammer

  • Mesin Shaper

  • Gear Mesin Hobbing

  • profil Bender

  • Mesin lambar Metal

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Tengzhou Hoton mesin Co., LTD didirikan dina 2006, sarta geus produsén mesin profésional di Cina. Aya 480 pagawé, tina saha 60 mangrupakeun insinyur. Cai mibanda wewengkon 46.000 méter pasagi, aset umum 30.000.000. Mibanda toko of 350 equipments sarta pangabisa alus produk desain & manufaktur. Cai mibanda idin kualitas ekspor ti 2007, sarta ngabogaan katuhu ékspor dirumuskeun ku Komite Nagara Luar Ékonomi Trade taun 2008.

wartos

Naon lambar mesin logam tilepan? A marake mangrupakeun mesin metalworking anu ngamungkinkeun bending logam lambar. A marake cornice ukur ngamungkinkeun pikeun bends basajan tur creases, bari marake kotak-na-pan ogé ngamungkinkeun hiji keur ...

Bénin konsumén didatangan pabrik urang jeung asup Urutan lathe
  Dina 3 April 2019, Bénin cu ...
Kumaha Téhnologi Anyar Badé Robah prosés
Kalawan téhnologi inovatif ieu, kalungguhan hiji ...
WhatsApp Online Chat!