Welcome to situs kita!
  • CNC Flat Bed Lathe Machine CLK6140P

    CNC Flat Bed Lathe Machine CLK6140P

    Short Description:

    CNC lathe machine (CLK6150P and CLK6140P) 1. The guideways are hardened and precision ground Infinitely variable speed change for spindle. 2. The system is high in rigidity and accuracy. 3. The machine CLK6150P and CLK6140P mini cnc lathe for sale can smoothly run with low noise. 4. Design of electromechanical integration, easy operation and maintenance.  5. It can turn taper surface, cylindri...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CLK6150P

    CNC Flat Bed Lathe Machine CLK6150P

    Short Description:

    mesin CNC lathe (CLK6150P lan CLK6140P) 1. guideways sing atos lan tliti lemah pangowahan kacepetan maha global kanggo kumparan. 2. Sistem dhuwur ing rigidity lan akurasi. 3. Mesin CLK6150P lan CLK6140P mini CNC lathe for sale lancar bisa mbukak karo kurang gangguan. 4. Design integrasi electromechanical, operasi gampang lan pangopènan. 5. bisa nguripake lumahing taper, cylindric ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6125

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6125

    Short Description:

    CNC kangeroo fitur: mesin iki digunakake digunakake ing proses perabot electrical, instrumen, automobile, motor, Fastener, prewangan, Photographic lan film machinery, pribadi hardware, mirsani, kaca tingal, motor nulis, klep, pipe gas lan liyane Komplek pas lan dhuwur komponen. Iku peralatan efisien dhuwur becik ing industri mesin hardware. ACCESSORIES STANDARD: ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6132

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6132

    Short Description:

    CNC LATHE FEATURES: The surface of guideway is delt with quenching and precision grinding, its precision has good stability Simple manipulation and low maintenance cost SPECIFICATONS: MODEL CK6132×500/750 Swing over bed 330mm Swing over carriage 148mm Max length of work piece 450/700mm Spindle bore 38mm Taper of spindle bore MT5 External taper of spindle ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6136S

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6136S

    Short Description:

    DESCRIPTION OF GOODS Longitudinal lan salib feed sing ditepungake dening leadscrews werni. Kasektene Motors servo. 4--stasiun utawa 6-stasiun alat kirim utawa gang pribadi vertikal utawa horisontal bisa milih. kirim iki dumunung ing tliti Gir contrite karo akurasi posisi bola dhuwur. Loro-lorone Chuck lan tailstock diwenehake karo jinis hydraulic utawa manual. Permukaan ing bedways punika supers ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6136B

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6136B

    Short Description:

    CNC LATHES FEATURES: high rigidity  pedestal and  wider lay board are suitable for heavy cutting four station electric turret inverter stepless speed SPECIFICATION MODEL CK6136B CK6136 CK6140 Max.swing over bed 360mm 360mm 400mm Max.swing over cross slide 180mm 180mm 250mm Max.turning length WithChuck700mm/ Withcollet750mm Chuck490mm/ collet580mm Chuck600...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140D

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140D

    Short Description:

    DESCRIPTION OF sistem GOODS THE CNC punika GSK980TDC, Kanthi loro struktur horisontal lan vertikal. Kanthi LCD werna 8.4-inch, bisa ngontrol limang sumbu feed (kalebu Cs sumbu), 2 analog kumparan, unit minimal 0.1μm. lan uga bisa nggawe ing Cina, Inggris, Spanyol, Russian, Portugis lan basa kanggo pelanggan negara. Xaxis lan Z sumbu sing kontrol dening daur ulang semi-Ana ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6146ZX

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6146ZX

    Short Description:

     PRODUCT Fitur: feed Longitudinal lan salib sing ditepungake dening leadscrews werni. Kasektene Motors servo. 4--stasiun utawa 6-stasiun alat kirim utawa gang pribadi vertikal utawa horisontal bisa milih. kirim iki dumunung ing tliti Gir contrite karo akurasi posisi bola dhuwur. Loro-lorone Chuck lan tailstock diwenehake karo jinis hydraulic utawa manual. Permukaan ing bedways wis superson ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6150

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6150

    Short Description:

    CNC LATHES FEATURES: 1.high rigidity  pedestal and  wider lay board are suitable for heavy cutting 2.four station electric turret 3.frequency conversion stepless speed regulation STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES GSK980TDC or Siemens 808D NC systeminverter motor 7.5kw4 station electric turret250 mm manual chuck manual tailstock integrated automatic lubrication system coolant system...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6160

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6160

    Short Description:

    CNC LATHES FEATURES: 1.high rigidity  pedestal and  wider lay board are suitable for heavy cutting 2.four station electric turret 3.frequency conversion stepless speed regulation STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES GSK980TDC or Siemens 808D NC systeminverter motor 7.5kw4 station electric turret250 mm manual chuck manual tailstock integrated automatic lubrication system coolant system...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6166

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6166

    Short Description:

    CNC LATHE FEATURES: Range of gear wheel shift, variable frequency control and spindle speed change is wide Whole stand , high rigidity , stable precision SPECIFICATONS: MODEL CK6156 CK6166 Capacity Swing over bed ¢560mm(22") ¢660mm(26") Swing over cross slide ¢355mm(14") ¢440mm(17") Distance between centers 1000(40")/1420(56") 1500mm(59") Ma...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine J35

    CNC Flat Bed Lathe Machine J35

    Short Description:

    HARD GUIDE WYA CNC LATHE Frequency stepless speed With servo system 4 station electric turret  STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES GSK980TDC or Siemens 808d NC systeminverter motor 3kw4 station gang type tool postspring collet     KND100Ti or Fanuc 0I mate-TDservo motor 3.7/5.5 kwinverter motor 4 kw4 station electric turret 5″ manual chuck 6″ manual chuck tailst...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6150ZX

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6150ZX

    Short Description:

     PRODUCT Fitur: feed Longitudinal lan salib sing ditepungake dening leadscrews werni. Kasektene Motors servo. 4--stasiun utawa 6-stasiun alat kirim utawa gang pribadi vertikal utawa horisontal bisa milih. kirim iki dumunung ing tliti Gir contrite karo akurasi posisi bola dhuwur. Loro-lorone Chuck lan tailstock diwenehake karo jinis hydraulic utawa manual. Permukaan ing bedways wis superson ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine J32

    CNC Flat Bed Lathe Machine J32

    Short Description:

    HARD GUIDE WYA CNC LATHE Frequency stepless speed With servo system 4 station electric turret  STANDARD ACCESSORIES OPTIONAL ACCESSORIES GSK980TDC or Siemens 808d NC systeminverter motor 3kw 4 station gang type tool post spring collet     KND100Ti or Fanuc 0I mate-TDservo motor 3.7/5.5 kw inverter motor 4 kw 4 station electric turret 5″ manual chuck 6″ manual chuck ta...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140ZX

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140ZX

    Short Description:

     PRODUCT Fitur: feed Longitudinal lan salib sing ditepungake dening leadscrews werni. Kasektene Motors servo. 4--stasiun utawa 6-stasiun alat kirim utawa gang pribadi vertikal utawa horisontal bisa milih. kirim iki dumunung ing tliti Gir contrite karo akurasi posisi bola dhuwur. Loro-lorone Chuck lan tailstock diwenehake karo jinis hydraulic utawa manual. Permukaan ing bedways wis superson ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6136D

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6136D

    Short Description:

    DESCRIPTION OF sistem GOODS THE CNC punika GSK980TDC, Kanthi loro struktur horisontal lan vertikal. Kanthi LCD werna 8.4-inch, bisa ngontrol limang sumbu feed (kalebu Cs sumbu), 2 analog kumparan, unit minimal 0.1μm. lan uga bisa nggawe ing Cina, Inggris, Spanyol, Russian, Portugis lan basa kanggo pelanggan negara. Xaxis lan Z sumbu sing kontrol dening daur ulang semi-Ana ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140S

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140S

    Short Description:

    DESCRIPTION OF GOODS Longitudinal lan salib feed sing ditepungake dening leadscrews werni. Kasektene Motors servo. 4--stasiun utawa 6-stasiun alat kirim utawa gang pribadi vertikal utawa horisontal bisa milih. kirim iki dumunung ing tliti Gir contrite karo akurasi posisi bola dhuwur. Loro-lorone Chuck lan tailstock diwenehake karo jinis hydraulic utawa manual. Permukaan ing bedways punika supers ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6130S

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6130S

    Short Description:

    DESCRIPTION OF GOODS Longitudinal lan salib feed sing ditepungake dening leadscrews werni. Kasektene Motors servo. 4--stasiun utawa 6-stasiun alat kirim utawa gang pribadi vertikal utawa horisontal bisa milih. kirim iki dumunung ing tliti Gir contrite karo akurasi posisi bola dhuwur. Loro-lorone Chuck lan tailstock diwenehake karo jinis hydraulic utawa manual. Permukaan ing bedways punika supers ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6130

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6130

    Short Description:

    CNC kangeroo fitur: mesin iki digunakake digunakake ing proses perabot electrical, instrumen, automobile, motor, Fastener, prewangan, Photographic lan film machinery, pribadi hardware, mirsani, kaca tingal, motor nulis, klep, pipe gas lan liyane Komplek pas lan dhuwur komponen. Iku peralatan efisien dhuwur becik ing industri mesin hardware. ACCESSORIES STANDARD: ...

  • CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140

    CNC Flat Bed Lathe Machine CK6140

    Short Description:

    CNC LATHE MACHINE PRICE  lay board are suitable for heavy cutting four station electric turret inverter stepless speed SPECIFICATION MODEL CK6136B CK6136 CK6140 Max.swing over bed 360mm 360mm 400mm Max.swing over cross slide 180mm 180mm 250mm Max.turning length WithChuck700mm/ Withcollet750mm Chuck490mm/ collet580mm Chuck600mm/ collet700mm Spindle bo...

Tampilan Online Chat!