Cina Gear Hobbing Mesin Y3180E Produsén na Supplier | Hoton
Wilujeng sumping di situs web urang!

Gear Hobbing Mesin Y3180E

Pondok Description:

FEATURES:  The machine is suitable for large batch and single production of cylindrical spur and helical gears, worm gears and sprocket. The machine is characterized by good rigidity, high strength, high working accuracy, and easy in operation and maintain The machine can be operated not only with forward and backward cutting, but also with axial or radial feed Y3180E max work piece dia. with rear column:550m without rear column:800mm max module 10mm max workpiece wid...


jéntré produk

Tags produk

CIRI: 

mesin nya cocog pikeun tumpak badag jeung produksi tunggal spur cylindrical na gears hélik, gears cacing na sprocket.

mesin dicirikeun ku rigidity alus, kakuatan tinggi, akurasi kerja tinggi, sarta gampang di operasi jeung mertahankeun

mesin bisa dijalankeun teu ukur mibanda gancang sareng motong mundur, tapi ogé mibanda axial atanapi feed radial

Y3180E

max dianggo sapotong dia.

kalawan kolom pungkur: 550m

tanpa kolom pungkur: 800mm

max modul

10mm

workpiece lebar max

300mm

mnt Jumlah huntu of workpiece

12

Alat sirah perjalanan max nangtung

350mm

jarak ti puseur hob cutter kana raray worktable

max585mm

min235mm

taper spindel

morse5

hob cutter

max dia 180mm

max panjangna 180mm

arbor dia

22 27 32 40

jarak ti hob cutter sumbu puseur ka puseur sumbu worktable

max 550mm

mnt 50mm

worktable hidrolik move jarak

50mm

aperture Worktable

80mm

dia worktable

650mm

spindle hambalan Rotasikeun

8step 40-200r / mnt

jajaran

speed move worktable

kirang ti 500m / mnt

kakuatan motor utama jeung speed Rotasikeun

N = 5.5KW 1500r / mnt

mesin Beurat

5500kg

ukuran mesin

2752X1490X1870mm


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Send your message to us:

    Send your message to us:

    WhatsApp Online Chat!